"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2022 17:08

Bledule Řvousenka díky 

Offline Kokoska
35037 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 17:34

continuity promin, nejak jsem to zmotala

Offline Panenka
1248 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 19:09

continuity Aha, tvoje osmičky... ne mládeže. Tak to jo, to je blbost při našem věku, pokud jsou plně prořezané a bez problémů. Jsem to nějak nevyčetla z toho příspěvku původně, sorry.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 12:32

continuity My jsme spokojeni u Mikšů v Tychonce, jenže teď bude rok na mateřský. Má zástup, ale ještě jsme tam nebyli. I ta klinika - DK Hradčanská - na mě působí dobrým dojmem, ale ona je tam na sebe. Mají rtg, ta naše dělá pod mikroskopem. 

Odstranění osmiček taky doporučovala, že tlačí většinou na vedlejší zub a víc se to kazí. Ale nenutí. 

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 13:24

EvaevaHotel Broušek ve Sloupu. Byli jsme tam několikrát a to okolí

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 13:49

Lamicka no... na DK Hradčanská jsme teď. od roku 2012 máme pátého zubaře, jestli jsem na někoho nezapomněla. První byla skvělá, následující muži dočista sprasila můstky, pak jsme měli mladou holku, ta to úplně ignorovala, další zubař nad tím zalomil rukama a vyrobil léčební plán za 150 tisic a ted máme zas novou, která řeší i to, co není potřeba. U té muž ještě nebyl.

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 13:59
Reakce na Evaeva:

Tady se ví všechno, tak to zkusím. Hledám ubytování v moravském krasu, ideálně domek/chalupu/apartmán, případně hotel, kde mají rodinné pokoje, abychom nebyli všichni v jedné místnosti. Chtěla bych, aby tam byla nějaká zahrada nebo tak něco. Dva dospělí a dvě děti. Nemá někdo nějaký pěkný tip?

​Nebo tady jsou k dipozici i koně

https://www.penzionukone.cz/ 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 14:01

continuity fakt jo? to mě teda děsíš a doufám, že se ta naše vrátí. Je opravdu výborná, zuby nám dala všem dohromady, oba jsme měli po předchozích zubařích neřešené problémy, ceny mi přijdou přijatelné (teda drahé to je, ale není to Ořechovka), dělá pod mikroskopem, fakt ji můžu s čistým svědomím doporučit. 

Teď koukám, že ji zastupuje MUDr.Urbánková, ta s ní spolupracuje dlouho, tak snad je dobrá, bere nové pacienty. 

Offline Řvousenka
1042 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 14:15
Reakce na Mulen:

EvaevaHotel Broušek ve Sloupu. Byli jsme tam několikrát a to okolí

​Pravda. Teď má navíc  zrekonstruovanou restauraci a nově zařízené pokoje a dá se ubytovat i v apartmanovem domku. 

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 14:42

Řvousenka A má vlastní jeskyni (škoda, že ne pro hosty ) A vůbec se mi líbí jeho historie.

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 17:26

Prosím kolegyně z Brna: Jedu v pátek vlakem přes Brno hl. n. do Hustopečí. Mám dost málo času na přestup, a jsem zmatkář a nervák. Nečeká mě tam nějaký překvápko, jako třeba dlouhé obcházení kvůli rekonstrukcím a pod?

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 17:39

andulka01 Neboj, na nadru žádný velký překvapení nečekají. Dokonce by ti to mohlo jet i ze stejného nástupiště.

Co v Hustopečích? Víno?

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 17:55

eM Moc děkuji! Jo, víno, sice pracovní/klientská akcička, ale moc ráda ochutnám a porozhlédnu se, v plánu mám i malý oběd v Amande.
A těším se na cestu vlakem, už jsem dlouho nejela a autem se mi strašně nechce. Vyhodnotila jsem, že si v RegioJetu zasloužím byznisku, takže ticho, klid, notebook a dostatek kafe. A i tak to vyjde firmu o půlku levněji než kdybych jela autem :-)

Offline Řvousenka
1042 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 18:38

Mulen Brouškovi měli kliku, protože pod jejich pozemkem byly koncem devatenáctého století objeveny jeskynní prostory. Je pravda, že se sami podstanou měrou zasloužili o jejich zpřístupnění. Postavit hotel na tomto strategickém místě bylo už jen třešničkou na dortu. Měli odvahu se zadlužit, ale v kontextu rozvoje turistiky v Moravském krasu to byl vynikající tah. Po éře RaJe za socíku rodina hotel, místními zvaný Džungle, v devadesátých letech zrestituovala. Dnes je majitelem pravnuk Aloise Brouška, zakladatele hotelu.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 19:39

andulka01 jezdeni vlakem je super! dycky kdyz jedu z berlina do olomouce nebo zpatky, uplne si to uzivam. jak rikas, notebook, kavicka, nikdo me nerusi.. fakt pohoda.

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 20:28

Řvousenka super ze jim to zustalo v rodine. A Sloupske jeskyne, to je moje srdcovka.

Offline Řvousenka
1042 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 22:45

Mulen Tak se někdy zastav

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 06:25

Řvousenka nerikej, ze tam bydlis? nebo si přímo Boušková!

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 06:33

continuity jeste se ti zeptam sousedky, delala si kurz na instrumentarku a mela ted na P6 praxi a docela to chvalila. 

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 07:07

Lamicka to bys byla moc hodná.