Mulen Broušková nejsem, ale my se tady všichni tak nějak známe ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Chtěla bych zkusit něco od Ordinary. Je nějaký must have?
Pleť mám vrascitou, dehydrovanou s rozšířenými póry a vůbec si připadám dlouhodobe děsně
Díky za případně tipy.
MP Meri must have je Buffet. A squalanovy cleanser. A natural moisturizing factors + ha. Ted nestiham hledat, ale psala jsem svou rutinu do (tusim!) kosmetickych dotazu..
MP Meri lactic acid, amino acids, hemi-squalane
Pavlena mitford sister ten vas vycet je zaujímavý, ale netuším co to je. Striehla som po dotaze MP Meri , lebo mi bola navrhnuta mezoterapia. Tak ze by som niečo skusila ![]()
MP Meri maj i sety, ale squalane cleanser, glycolic acid tonic, kys.hyaluronova, Buffet, salicylova maska a jeste je fajn B-oil a samozrejme ten jejich krem.
Uff. Díky, nějak se tím proberu. Buffet mi přijde na začátek trochu drahej, tak asi zkusím ten squalane. Toniky a čistička moc nepoužívám, chci spis nějaké sérum, proste do rána dvacítkou.
MP Meriv tom.pripade ber kys.hyaluronovou. Moje mama pouziva jen tu, pod krem, a vysledky jsou videt.
MP Meri tak velmi záleží, co už používáš a co ti chybí. potřebuješ nějakou exfoliaci (jestli nic teď nemáš a chceš ordinary, tak doporučuju lactic acid, klidně v té nižší koncentraci, klidně jednou za čas, dle potřeby), aktivní látky (ale mít už v režimu tu exfoliaci, aby actives lépe pronikaly - céčko, peptidy /buffet, retinol apod.), hydrataci (hyaluronová, ten jejich krém, ale já teda od ordinary preferuju amino acids, fakt) a výživu (tam ordinary toho moc nemá)
MP Meri Jako já se obávám, že koncept The Ordinary právě stojí na tom, že toho máš víc a buduješ si ty svý vlastní kosmetický rutiny, který obvykle sestávají tak ze dvou tří kroků minimálně, jeden samostatnej produkt to úplně nevytrhne, jak jsou ty jejich složení minimalistický... pokud to ovšem není Buffet, kterej zrovna nechceš. :D A navíc peptidy v Buffetu musíš používat nějakou chvíli, než je vidět efekt.
Téměř okamžitý výsledky (rozjasnění, lepší textura a tak) jsou vidět po exfoliaci (já střídám kyselinu mandlovou a toner s kyselinou glykolovou), nějaké té hydrataci s kys. hyaluronovou třeba, a pokud bys náhodou trpěla na lesklou/mastnou pleť, tak pro mě je naprostej game changer Niacinamide + Zinc, tam rozhodně poznám, jestli jsem se tím ráno natřela nebo ne.
Eh. Kdyz vas tak ctu, mam depresi. Vubec nevim, o cem pisete
. Mam bliz k 35 nez ke 30 a pouzivam akorat serum s kys.hyaluronovou (s jwste je stridam, podle toho, ktere zrovna najdu), denni/nocni/ocni krem a to je vse a to denni vetsinou ani ne, protoze si nevzpomenu. A tonikum treba. Vetsina z Body shopu, ale klidne popadnu, co se zrovna namane. Masky nepouzivam vubec, jestli se pocita myci gel a ten mi kosmeticka dost nedoporucila, ale prece ten drahy nesmysl nevyhodim jen tak.. Musim se objednat na kosmetiku aspon
.
Jos Klid, mi už bylo 40 a třeba krém nepoužívám žádný, zbytek ani pořádně nevím co je.. Za chvíli budu jak scvrklé jabko. Ale není to nic následování hodného, to jsem jen tak neschopná dodržovat ty postupy.
Jos klid mam 40. Vsechno mam a jsem tak zbita a unavena zivotem, ze to nepouzivam.
brrr No napodobne. Jsem roky bojovala s akne a vysusovala a vysusovala. Ted uz je zo mnohem lepsi, ale starat o plet se neumim. Jednou za cas si dojdu na kosmetiku, ale prekvapive pry docela dobre. Zatim.
Zdá se, že jsem v klubu brrr , ale hrozně bych chtěla do klubu mitford sister Karoleena a dalších. Tak to jsem na tom jako MP Meri Zamyslím se nad sebou.
Lamicka to mam tedy podobne. Odlicit, serum, krem, balzam na rty a spat
. Rano je to horsi.
dynda Já se taky snažím, ale za A) tomu fakt nerozumím a nedaří se mi proniknout do tajů, B) nejsem schopna té rutiny. A že by to moje pleť fakt potřebovala, hrozně moc.
brrr díky sestro:D já už se tu jednou na to samé ptala, a nic moc jsem se nedozvěděla. A teď teda jo, ale stejne tomu nerozumim:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí