betsey díky, já se nechci vůbec domyslet, co všechno to může znamenat.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity no teda! Tak at uz to aspon vede ke zdarnemu konci.
continuity to je teda nepříjemnost! Tak už žádné další komplikace přeju!
continuity Ale ne! Věřím, že obzvlášť pro něj to musí být peklo. Snad ten zákrok pomůže a už budou následovat jenom světlé zítřky.
OliveOylNevím, co je v tomhle případě majlant, ale opět doporučím tohohle člověka na Praze 2.
continuity Ale neeee. Tlapkám moc.
Nejste prosím někdo z Orlických hor, podorlicka? Hledám krátký dopolední nesportovní program pro 50 dospělých osob + oběd v okolí Jablonného nad Orlicí. Zatím mám muzeum řemesel v Letohradě a poutní kllášter v Králíkách. Prosím o radu, nikdy jsem tam nebyla a zatím akci připravuju jen podle www.
Kokoska Sweet Potato brrr Evaeva díky moc. nějak mě to mele.
hlavne se nesnaz zvladat vsecko za oba![]()
Alespoň klapla ta práce a počkají klidně do září. No alespoň jeden stres je pryč.
Ještě jsem ho teď vyspovídala podrobněji, prý původně chtěli počkat do zítra na antibiotika ( jedny už dobral a ty mu očividně pomohly), pak po punkci zmenil názor, ale pošlou to ještě jednou na kultivaci. No a měli by to ještě konzultovat s operatérem. Tak držte palce, třeba z toho bude i jiná cesta.
continuity to je dobrá zpráva, s tou prací![]()
Já bych fakt ráda. Ocesala jsem všechny věci na to nejnutnější, už jsme zazdili mnohé věci, které bych za běžných okolností považovala za nutné - třeba zdraví tchanovcu. Děti nebyly rok u zubaře. No hrůza.
Nejste prosím někdo z Orlických hor, podorlicka? Hledám krátký dopolední nesportovní program pro 50 dospělých osob + oběd v okolí Jablonného nad Orlicí. Zatím mám muzeum řemesel v Letohradě a poutní kllášter v Králíkách. Prosím o radu, nikdy jsem tam nebyla a zatím akci připravuju jen podle www.
Nejsem z Orlických hor, ale kdykoliv tam jsme tak nevynecháme "kostel se skleněnou střechou" Nanebevzetí Pany Marie v Neratově. Je tam i výborná pivovarská restaurace a hlavně celý koncept Sdružení Neratov je úžasný. Ale jak moc by to byla zajíždka nevím....
Evaeva no to je super zpráva
, sám byl překvapený. Už dva roky tu jsme z toho dost ve stresu, navíc je to i posun na lepší práci a bez nočních.
continuity No to je teda naprd. :-( Drzim pesti a tobe posilam na dalku nejakou silu, bude to dobry!!
dupali ooooo, děkuji za připomenutí, pro ně už je to dost daleko, ale já si tam o přípravném víkendu zajedu určitě! Už jsem tu o něm mockrát četla, ale jak mi to v hlavě nezapadne do mapy, zapomínám.
continuity Tak aspoň s tímhle si nemusíte dělat starosti ![]()
andulka01 je to velká úleva, zvlášť, když mám v práci celkem velké problémy i já.
andulka01 když budete v tom Letohradě tak tvrz Orlice, trochu moc kašírovaná ale pěkně okolo a pěkná teraska a tak. A myslím že odsud je @janka. Kruci proč mi nejde zmiňovat?
andulka01 jo a ještě v těch Králíkách je pevnost-delostrelecka a myslím i vojenské muzeum či něco takového.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí