"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 05. května 2022 19:46

Kokoska chtěla jsem citrus, což armani i valentino splňují. #

Offline Kokoska
35038 příspěvků moje polička 05. května 2022 19:49

rasaNori neudelali by ti odstrik, abys to mohla v klidu vyzkouset a nechat pusobit?

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 05. května 2022 19:51

rasaNori Neporadím, značku nemám mezi "svými". Vyrazit do obchodu znovu, otestovat na kůži, na testovací papírky si zapsat, kde co máš. Na prodavačky se neohlížej - asi to tak mají nastaveno, ale tuhle jsem byla v Douglasu s naprosto jasným cílem (vyzkoušet stíny, které mi padly do oka na internetu), a sotva jsem tam vkročila, už se na mě vrhla s otázkou, s čím může poradit. Každopádně zachovalt chladnou hlavu, až tě budou přesvědčovat, že si to musíš koupit.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 05. května 2022 19:59

rasaNori Mohl by to být tenhle Valentino, ještě je ve variantě Intense. Hlavu má citrusovou, ale je tam hodně složek, které směřují do sladké ovocné vůně.

Offline Kokoska
35038 příspěvků moje polička 05. května 2022 20:12

rasaNori jestli chces citronovku spis do hořka nez do sladka, zkus Chanel - Cristalle eau verte. Mam ji rada na leto, je takova svezi.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 05. května 2022 21:42

bram Iveta

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 05. května 2022 22:30

rasaNori nemohol to byť tento? Ten som zvažovala dokonca chvíľu ako letničku...

https://www.parfumanie.cz/database/detail/valentino-donna-rosa-verde-valentino

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 05. května 2022 22:48
Reakce na rasaNori:

jak se vůbec vybírá parfém? 

​jdeš tam opakovaně a nastříkáš to na sebe a očucháváš průběžně - jestli ti voní pořád, jestli voní dlouho, jestli k tobě s potěšením přičichává okolí..:-)) v obchodě si dělám poznámky na papírky páč pamatovat to nejde. prodavačky odehnat hned v začátku, z 99 % jsou tam ke škodě, občas člověk přinatrefí na někoho koho to fakt baví a pokecá si, ale to je výjimka

jo a strategie koupit ten levnější se nemusí vyplatit, protože právě třeba nevydrží nebo ten závěr je spíš smrad než vůně. zkoušet a brát ten nejlepší:-P

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 05. května 2022 23:18

viktorka_od splavu Ja teda mela prodavacku fakt dobrou, trefila to, sice nam trvalo, nez jsme se k tomu dobraly, ale byla mila a ochotna - a to prvni moje veta po pozdravu byla "pocitejte s tim, ze si nic nekoupim, protoze si vybiram vanocni darek, ktery mi koupi tchyne". Ale mozna s nim jinak proste jen umim (hlavne mluvit asi?) za tu dobu co jsem v Douglas pracovala (tehdy pod Inglotem). Netusim, mela jsem tehdy asi 3 tydny do porodu, to uz taky bylo jasnye znat, mozna se me ji zzelelo.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 06. května 2022 01:31

Solathis hele a vonis se tím? Mne to tím tehotenstvim a miminem (doufám dočasně !!!!!) nějak přešlo, hrozne mi vadilo, když bylo mimino necim nacichly (speciálně když bylo teda ovaleny v parfému tchyně, ona nepoužívá nic hroznyho, ale proste cizi vune na mým mládeti, z toho jsrm vzdycky byla úplně v haji :-))) plus teda i zkraje k tomu kojenci mi to přišlo takový rusivy, ze mě třeba neuciti správně 

Offline Tabea
8154 příspěvků moje polička 06. května 2022 06:36

Potrefenáhusa měla jsem to úplně stejně. Několik let jsem se nevoněla, protože mi bylo nepříjemný, aby mojí naparfemovanou kůži olizovalo dítě. A pak mi dlouho nic nevonělo. Tak po třech letech se to zlomilo. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 06. května 2022 07:09

Kokoska netuším, ale až se uzdravim zkusim to otestovat, tu Chanel si dávám do poznamek

Hanka H nene  fakt to byl flakonek s vystupkama, ne takhle hladký

slniecko asi jo, bud ten Verde, nebo ten druhý s pomerancem 

viktorka_od splavu a to si můžu na ty papírky nastrikat sama? Já jsem z těch prodavaček vzdycky hrozne nervozni

Offline Karja
44763 příspěvků moje polička 06. května 2022 08:11

Potrefenáhusa Takhle to mám přesně taky, ještě se mi to nevrátilo, a minulej rok jsem normálně od ségry dostala k narozeninám tři(!!!) deodoranty:-D. A fakt nějaký bio, žádný jakože šla kolem regálu  na poslední chvíli:-D. Takže asi mi tím chtěla něco naznacit. Ale deodoranty už mi nevadi, to tak ten první rok, možná to souvisí trochu s kojením.....

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 06. května 2022 08:21

Karja s tím kojením určitě 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2022 08:30

Karja deodoranty mi nevadily, ale výrazné sprcháče mi byly takový divný. Ale to trvalo jen pár měsíců.

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 06. května 2022 09:19

rasaNori jasneze muzes. a ty predvybrane pak na sebe+ ja si rada striknu i treba na rukav, abych mela porovnani jak voni na kuzi vs obleceni

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 06. května 2022 12:21

Potrefenáhusa Jo, Litvou i obcas doma, ale zahradu teda jen, kdyz jdu ven...

Online Pinot Noir
29936 příspěvků moje polička 06. května 2022 12:31

Ty jo, to si vůbec nepamatuju. Parfémy teda nepoužívám, ale sprcháče nebo deodoranty mi vůbec nevadily. Asi to bude tím, že nejvíc ze všeho mi vadilo to kojení.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2022 13:50

Pinot Noir u mně za to mohly hormony, ne že bych si racionálně řekla, že to dělat nebudu, abych miminu nesmrděla. Já teda těhotenství zahájila tím, že jsem muži protřídila jeho sprcháče, protože se mi z nich dělalo šoufl.

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 06. května 2022 14:44

Potrefenáhusa Dítě vonící po babičce mi vadilo vždycky. I to větší. Obě babičky mají vždycky fajn vůni, ale na dceři jsem to nesnesla. Musela jsem ji vždycky převléct. Mi to přišlo úplně proti srsti, když jsem ji mazlila a naskakovala mi tou vůní máma nebo tchýně. Když byla dcera větší, babičkám vykecala, že mi vadí, když voní po nich. Máma to pochopila. Tchýně se naštvala, vzala to negativně a pak dceři říkala, že se maminka bude zlobit, že je cítit jako babička :-( Osobně mi to teda neřekla. Ale dcera z toho byla špatná.