Malenge Jo. Tak to máme úplně stejný včetně prvního marodiciho víkendu bez dětí. Kterej jsem si úplně užívala, byla jsem věčně v posteli a říkala si, jak to vylezim! Ale teď je mi líp, určitě je to jen otázka pár dní už! Taky přeju ať je vám brzo líp! Ja teď jen čekám ty neštovice a fakt se modlím at mi účinkuje to očkování ještě, mám ho 7 let. Neumím si představit že máme do toho všeho ještě s holkama neštovice včetně mě a to dětský vlákno se mi taky moc nelíbí teď jak to tam čtu ty poslední zprávy!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja podle internetu vydrží účinek očkování minimálně 10 let, očekává se, že mnohem déle.
SOS, nemám vůbec zkušenosti s posíláním květin na dálku ani tady v ČR, a teď, na poslední chvíli, jsem vymyslela, že bych chtěla k zítřejším narozeninám poslat kytku kamarádce, která žije v Kempsfordu v Anglii. Nějaké firmy jsem našla, většina ale má takové škaredé a přitom drahé kytice. Představovala bych si něco spíš lučního, nebo taky moje milované pivoňky. Ale zase nechci za to dát nějak hrozně moc peněz, dárky si běžně nedáváme, ale ona teď byla nemocná a já bych ji chtěla nějak potěšit a překvapit. Nemáte někdo rady, kde a co hledat?
Máte tady někdo zkušenost s obličejovou jógou? Zajímá mě jestli to k něčemu je, jak často je potřeba ty cviky provádět a jestli vám někdo pomohl třeba s nějakým složením "sestavy"
Lav Já jsem nedávno nechala v Anglii posílat kytici od Bloom & Wild a byla jsem s nimi spokojená já i obdarovaná. Kytice byla moc hezká, tulipány přišly i s cibulkou, takže se je mohl člověk jestě i znovu zasadit. A mají i "letterbox" kytice, které posílají v krabici, co se vejde do poštovní schránky pokud obdarovaný není zrovna doma - což mi připadá docela praktické, vzhledem k tomu, že jsem to posílala jako překvapení, takže jsem nechtěla vyzvídat, jestli někdo bude doma, abych se neprozradila ![]()
blue.eve to jsou krásné kytice.
Tak jsem to ze sebe tady nesklepla tu zakletou virozu! Zase mám ode dneska teploty, jen tak zvýšene teda, CRP mírně nad normou, nabrali mi krev, tak uvidíme. Ale doktora říkala že to asi musím nechat doběhnout tu nemoc, prostě něco na odhleneni, odpočívat, jíst vitaminy....no skvělý jako, tomu nevkládam moc naději tomuto druhu léčby po takový době!
blue.eve teda by mě zajímalo, jak vypadají domovní schránky v anglii, ty kytice vypadají dost objemně. ![]()
Karja a měla doktorka i radu, jak to udělat s dětmi na krku?
Karja protilátky na neštovice se dají zjistit a případně doočkovat. Já už mám po očkování 13 let, měla bych to začít řešit..!![]()
rasaNori Jo, říkala že neví jak mám velký děti, jestli mě trochu nechaj...tak jsem začala vzlykat, to asi pochopila! No nějak to dám, já myslím, že si z toho uzenu nějakej horecnatej moribundus zas a pak už mi dá nějaký silný atb a bude už! Protože teď zas kašlu takovým tím začínajícím kaslem, sotva jsem dobrala ty léky ...no jak říkala, mám to nechat doběhnout! Ty vole.
Renusatko Lucie Vyborna mela jednu cvicitelku na rozhovoru a bylo to dost presvedcive, ze minimalne ten cvik na krk jsem si slibovala, ze budu cvicit denne, tak samozrejme, ze jsem to nedodrzela..
Ženy, prosím o nápady, jsem trochu zoufalá. Trochu jsem odflákla manželovy narozeniny, nějaké drobnosti dostal - ale marnost, jsem to zahrála do autu tajemným příslibem velkého překvapení, ale mám prd. Já vůbec nevím!! Loni letěl větroněm, před tím dostal poukaz na střelbu, tohle má rád. A já prostě už nemám nápad. V rámci rozpočtu nějakých 5 tis (dražší věci si nedáváme). Koukala jsem třeba na bunkering, ale dle recenzí mě vyděsila určitá úroveň špíny (lesní špína mi neva, ale flekatý ložní = filcky, blechy a svrab
)... jakékoli nápady vítám, děkuji za ně předem.
Gellnerova kurz kitesurfingu
Gellnerova jízdu na okruhu? Větrný tunel?
Renusatko Lucie Vyborna mela jednu cvicitelku na rozhovoru a bylo to dost presvedcive, ze minimalne ten cvik na krk jsem si slibovala, ze budu cvicit denne, tak samozrejme, ze jsem to nedodrzela..
Já právě sleduju na Streamu Martu a něco jsem asi týden zkoušela. Přišlo mi, že je ten obličej fakt lepší, ale možná je to tím, že chci![]()
Jeden extra blbej dotaz na Dadoo .![]()
Nepamatujes si,ktery mesic jsme si kupovaly ty oranzove saty?
Zari nebo rijen?
Jeden blbej od seniorky, dostala jsem tyhle tři SMS. Samozřejmě jsem si nic takového neobjednavala. To je co jako?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí