"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 05. května 2022 15:56

andulka01 Pár let zpátky jsem byla na exkurzi ve výrobě v družstvu Dřevotvar v Jablonném, přišlo mi to děsně milý (ta budova a prostory jsou trochu, ehm, závan nostalgie), taky mám tyhle typy exkurzí obecně moc ráda, no a vyrábí tam mmj kuchyňské potřeby, takže jsme pak dostali jako suvenýr všelijaký vařečky a tak. Měli jsme to teda zajištěný přes vejšku, není to určitě něco, kam by se jim courali běžní turisti, ale říkám si, že ta tvá skupina už je dost početná a kdyby vás něco takovýho zajímalo, mohlo by se to u nich dát domluvit... 

Edit: ale asi by to muselo být ve všední den

Offline continuity
43200 příspěvků moje polička 05. května 2022 15:56

rysamona je tam tvrz Hanička, ale je to z Jablonného 30km. 

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 05. května 2022 16:04

rysamona Tvrz Orlice mám v merku, pojedeme na kolech okolo. Ale taky je to pro velkou partu cyklistů trochu dost luxus (rozpočet není nafukovací, jsem škrt :-).

Pevnost Hanička je daleko, až za Rokytnicí a není tam kde se najíst v tomhle počtu, ale je v úzkém okruhu výběru, pro tyhle lidi je určitě velmi zajímavá. I jim pak dávám právě tipy na odpoledne, takže třeba to využijou samostatně.

Jinak jsem teď předběžně bookla to Muzeum řemesel v Letohradu, je to veliké a fajn restaurace hned v objektu.

Každopádně moc děkuji!

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 05. května 2022 16:05

continuity vy si to teda dáváte . Držím palce, ať se muži aspoň to koleno už zdárně vyřeší. 

Offline continuity
43200 příspěvků moje polička 05. května 2022 16:10

Pinot Noir díky! no musíme jedno po druhém. některé věci už asi nedozeneme, ale prostě zvládneme, co půjde, hlavně ať to muž moc neodnese zdravotně. To je teď priorita. 

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 05. května 2022 16:14

Karoleena Koukla jsem do crm a ejhle, Dřevotvar je mezi klienty Ale jsme tam o víkendu, takže tohle neklapne. Ovšem mrkla jsem jim na webovky a teda tenhle odkládací stolek asi potřebuju, sice nevím kam, ale moc se mi líbí. Na co všechno člověk jedním blbým dotazem nepřijde... Díky!

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 05. května 2022 17:32

andulka01 A co Bouda? Moc sportovní, dojít k ní?

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 05. května 2022 18:05

continuity ty jo chlap sportovec s dodrbanym kolenem, to je něco. Držím palce ať už je jenom líp.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 05. května 2022 18:09

A já mám taky dotaz, byla jsem minulý tyden v Douglasu, akorát že jsem byla na parfémovy dotaz dost nevhodně oblečená. Paní mě slušně odbyla, očividně jsem pro ni nebyla bonitni klient. A já bych chtěla svoji nějakou vuni:D vyzkoušela jsem ocean di aqua, a pak něco asi od Hermese? Takový hranatý flakón s výstupky skla to byl. A vonelo mi na mě samozřejmě to drazsi:) jak se vůbec vybírá parfém? 

Offline continuity
43200 příspěvků moje polička 05. května 2022 18:42

rasaNori díky za pochopení. Nám to úplně přeházelo rytmus. A hlavně včera konečně mohl na ten rotoped a dnes už zvládl řídit. Takže pokud půjde zas pod kudlu a pojedeme to celé znova... Navíc už teď má i jiné pohybové problémy z toho ležení, a to byl před tím urazem ve fakt slušné kondičce. teď je  za šest týdnů je úplně atrofovanej a o šest kilo svalů lehčí. Už takto by to bylo na dlouho zpět do nějakého rozumného stavu. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 05. května 2022 18:43
Reakce na rasaNori:

jak se vůbec vybírá parfém? 

​ťažko

skús viac popísať ten flakón...Hermes hranatý s výstupkami mi evokuje 24 Faubourg ?

Offline continuity
43200 příspěvků moje polička 05. května 2022 18:44

rasaNori musí ti vonet. za mě je nejdůležitější to hlavně striknout na kůži, jinak to moc neřeším. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 05. května 2022 18:45

continuity no jako i psychicky to pro něj musí být maso, tohle stejný mám domaa taky bolí koleno, jenže muž si tam musí očividně něco nejdřív úplně pokanhat, aby šel k doktorovi.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 05. května 2022 18:48

slniecko tak to asi nebyl hermesježíš já jsem v tomhle úplně marna

continuity a když mě voní oba, mám si koupit ten levnější?;)

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 05. května 2022 18:52

rasaNori Kup si oba. A zkus e-shop - vyjde na levněji.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 05. května 2022 18:55

Hanka H ha, tak podle flakónu to je Valentino, ale netuším který z těch 4 druhu:D

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 05. května 2022 19:15

OliveOyl  https://www.tcmelement.cz/

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. května 2022 19:37

rasaNori Asi neporadím dobře, ale já si parfém vybírám tak, aby voněl i mému muži. Na košt vyrazím klidně sama, doma se rozhodnu a na nákup jdeme oba. Haha.

Online Kokoska
35038 příspěvků moje polička 05. května 2022 19:41

rasaNori mozna bys mohla mit predstavu, jestli chces spis sladkou vuni nebo neco citrusoveho nebo kvetinoveho... 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 05. května 2022 19:42

rasaNori hlavně to zkus i po několika hodinách, jestli to sneses, ono se jich dost rozlezi do no go