711990 tak přesně v takovém vzdycky vypadám jako selka:)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori ty šaty z HM určitě ne, bude to tahavy hadr a vlastně budes trochu ovedressed v divném oděvu. Nemáš nějakou košili? Klidně karovanou, proužkovanou, prostě outdoorovou a k tomu sukni?
rasaNori myslim ze zavinovaci ti prave dost sednou:)
continuity ne, vzala jsem nakonec ty kraťasy i bundu, ale k těm kraťasum mám doma cihlový top protkany zlatou nití, a stribrozlate páskové vagabondy. Bundu si nechám do civilizace:D
rasaNori mně přijdou moc neformální ty proužky.
Evaeva se mě nechtělo prevlikat triko:)
rasaNori tak to jo;)
rasaNori Prosim tohle si neoblikej, ani kdyby svatba byla na samote u lesa.
Potrefenáhusa Dítě vonící po babičce mi vadilo vždycky. I to větší. Obě babičky mají vždycky fajn vůni, ale na dceři jsem to nesnesla. Musela jsem ji vždycky převléct. Mi to přišlo úplně proti srsti, když jsem ji mazlila a naskakovala mi tou vůní máma nebo tchýně. Když byla dcera větší, babičkám vykecala, že mi vadí, když voní po nich. Máma to pochopila. Tchýně se naštvala, vzala to negativně a pak dceři říkala, že se maminka bude zlobit, že je cítit jako babička :-( Osobně mi to teda neřekla. Ale dcera z toho byla špatná.
Chacha, to samý mi "vyčetla" snacha
Teda až po čase vlastně, když mi jednou pochválila vůni, kterou jsem měla - u nich - poprvé. Prej tahle se ještě dá, ty ostatní když cítí z dětí tak prej pro ni nic moc ![]()
Tak si dávám pozor a k nim nosím už jen "povolenou" Cristalle!
Zoo v Plzni je o víkendu taky tak narvaná jako ta pražská?
barbucha Tak lepší parfém, jak cigára, ty řešila moje kolegyně s tchýní. Já jsem teda nikdy necítila z dítěte nikoho, úplná matka ignorant, haha.
Evaeva nepřišlo mi
Potrefenáhusa díky
V listopadu pohoda![]()
dzizisketa to je i Praze:) Stačí, když trochu poprchá třeba. Chci zítra někam vypadnout, tak to zkusíme.
Evaeva mne se ta plzeňská zoo moc libila a vůbec teda Plzeň mi prisla jako dost sympaticky město. Byli jsme v září, bylo hezky a bylo to v pohode, bylo to hezky, myslím maj dohromady i botanickou.
Evaeva jo, do pražský zoo se chodí ve všední den, když prší
Potrefenáhusa no, já na to nechci obětovat dovolenou. Ale mně přijde, že si stačí vybrat den, kdy není úplně top počasí a spíš na podzim, to už jsou lidi asi uvýletovaný:)
Plzeň je moc hezká, ale my zvládneme asi jen tu zoo a možná Dinopark:( předpokládám. Uvidíme, jaká bude nálada v týmu. Navíc tam teď jsou slavnosti svobody, v centru bude dost lidí.
Evaeva ten dinopark je myslím hned vedle vchodu? Tam jsme nesli
Potrefenáhusa jojo, zdá se, že je to prakticky součást. My v žádném ještě nebyli a myslím, že staršímu by se to mohlo líbit. Necháme si to na konec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí