Emi Naše děti deti jezdí s našimi dospělými spacáky na tábory od 7 let a už předtím v nich různě prespávali a problém to nebyl. A to jsme oba velcí, takže spacáky jsou dlouhé.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity Dcera má mimořádnou schopnost vše zamazat, musela by mít pratelný obal i vložku :-) Taky jsem si říkala, že budu hledat s konfortní teplotou kolem 5 stupňů, ale když si přidám tu malou výšku, vlastně nic mi nikde ve výběru nezbylo, a to zatím ani neřeším povolené barvy. Možná by šel Husky Junior :-(
711990 jenže ty už asi neporostes, když emi koupi dceři spacák na její aktuální výšku, příští rok ji bude zcela jistě krátký.
711990 Péřový nechci, potřebuju ho prát. Ale kouknu tam, jestli tam neuvidím něco jiného. Děkuju.
Lav Dcera teď zkoušela jeden, co jsem vybrali spolu a je fakt velký :-(
continuity Pokud by to znamenalo, že dcera vyroste, půjdu koupit spacák na aktuální výšku.
Emi a zamazany spacak vadi presne cemu? My mame doma ty warmpeace spacaky, holky a muz 600, ja vyfasovala 900:D Pouzivame je hlavne v aute jako prikryvky, holky maji normalne 170 cm delku. A oproti Husky spacakum z dutinek je to opravdu nebe a dudy. Doma je pokazde povesim na zabradli, fakt je neminim prat...
rasaNori Špínu přes určitou hranici prostě peru :-)
Catherinne za kolik jsi to dala? Muž běžel taky? Přišla mi i dobra atmosféra, asi to počasí
rozarka čipový čas přide asi později, čas od výstřelu nepočítám, protože Vltava hraje několik minut než se dostaneme do brány. (ale cíl byl doběhnout po 5 hodin, rekordy prosím nečekej, je mi kolik mi je a mám o 18% menší kapacitu plic a zbytek je nemocnej
) jak mi teď na kontrole podotkla paní doktorka. Ale radost má ze mě velkou.
Muž neběžel, zkusil 30km a byl KO a uznal, že tolik natrénováno nemá.
Pohybovali se s dcerou po Praze, takže byli často vidět a bylo to supr. Atmosféra boží, i protože vyšlo počasí
Takže když to shrnu, tak za mě to bylo teplé, dlouhé, ale krásné.
P.S. bolí mě stehna, snad to zítra rozběhám ![]()
Catherinne pro každého je dobrý čas individuální, jasné, jde o to, aby byl člověk spokojený a to s astmatem, nebo jinym limitujícím problémem je vždycky o kus větší úspěch. Viz švagr Karja ![]()
Emi Kluci mají dětský Boll Patrol, zima jim na táboře nikdy nebyla, vyprat to jde. Pro Tvoji dceru už asi na délku nebude, ale zkusila bych se podívat po podobném v dospěláckém.
continuity to je fakt, ale spis jsem tim chtela rict, ze se delaj ruzny dospely dylky. Ja to treba predtim nevedela a prala jsem se se spacakem na 185cm dlouhyho cloveka:)
rozarka tak čipový čas 4:57:13
Jsem o tři minuty horší než před třemi lety, ale taky jsem o tři roky starší, žejo ![]()
Takže můj osobní cíl splněn ( i když jsem doufala v opak, být o ty tři minuty rychlejší než 2019
brrr Děkuju.
Gratuluju, prosimte, ne každý těch 42 kiláků je schopen ujít. Natož ubehnout
Emi péřový spacák teda žádný nemám ale péřovou peřinu normálně peru v pračce v čem je problém?
když to nebudeš brát každý týden ale jednou za rok po táboře tak pár let určitě vydrží:-)
Catherinne Gratuluji a máš můj obdiv!![]()
Catherinne jsi úžasná.
já byla dnes půl dne na nohou a jsem úplně vyřízená
hlavně teda nemůžu na kolena, ty mě zlobily už při běhání ale to ježdění je ještě výrazně horší
Catherinne super, gratuluji!
Catherinne Gratuluju, je to super. Zas ona kdyby tahle statistika co rok to minuta vydržela, tak by to bylo docela dobrý ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí