"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Kora
příspěvků moje polička 07. května 2022 14:18
Reakce na Evaeva:

Zoo v Plzni je o víkendu taky tak narvaná jako ta pražská?

​Myslím, že lidi bude hodně.  Ale ona je taková hodně prostorná,  takže se to víceméně ztratí. Máme krásnou ZOO.

Dinopark je skvelej,  když byli kluci malí,  nebylo možný je dostat pryč. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 07. května 2022 14:21

Kora mate!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 14:24

Kora díky 

Offline Kora
příspěvků moje polička 07. května 2022 14:28

Potrefenáhusa já si ji pamatuju ještě z doby,  kdy jsem byla dítě já,  medvědi na par metrech čtverečních,  tygři,  lví taky,  smradlavej pavilon opic... tam se za ty léta udělal obrovskej kus práce, sledovala jsem to rok po roce jak se vylepšuje a rozsiruje.Mam ráda ten statek nahoře,  boží je, jak ty městský děcka jsou nadšený z prasat, koní a králíků. Akorát sloni chybí. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. května 2022 14:36

Kora jezis ten medved,chudak....no ja tam nebyla asi dvacet let.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 07. května 2022 14:39

Kora taková bejvala i pražská zoo, když jsem byla malá já

jo, v ty Plzni jsme si nakonec říkali, ze t část se statkem a hospodářskýma zviratama je vlastne nakonec úplně nejlepší, měli tam velikanskyho přeštíka, kterej se nechal drbat rejžákem

Offline Tabea
8154 příspěvků moje polička 07. května 2022 14:53

Já byla před 14 dny v zoo v Jihlavě a jak mi přišla pro děti, co sedí v kočáru nepraktická (terén a taky mi přišlo, že z kočáru není nic vidět), tak teď jsem byla nadšená. A chtěla bych ji mít místo naši zoo tady. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 15:11

Tabea jihlavská je moc pěkná

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 07. května 2022 15:12
Reakce na Kan:

barbucha Tak lepší parfém, jak cigára, ty řešila moje kolegyně s tchýní. Já jsem teda nikdy necítila z dítěte nikoho, úplná matka ignorant, haha.

​Cigára bych pochopila, a to jsem kuřák (akorát s harantama nekouřím, samozřejmě, ani venku, a v promořenejch hadrech nechodím). Parfém mě překvapil - kdyby si stěžovala předtím, když ho ze mě cítila, tak si řeknu že se jí nelíbí (jako synkovi Shalimar, ten nesnese a ty jeho kecy nemám zapotřebí)... ale zjevně je zásadní problém v tom, že ho cítí z dětí. Tak hlavně ale že mám jeden aspoň povolenej

Já si taky nepamatuju že bych z dětí něco cítila, a to moje matka byla na voňavky dost... tak asi mi to nepřišlo nebo jsem ignorant taky

Online dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 07. května 2022 16:34

Kora 

My byli z vaší zoo taky nadšení. Z Dinoparku bodovala akorát prolézačka se skluzavkou, Rosťu dinosauři ještě nezajímají, ale zoo je vážně moc pěkná, včetně podzemní expozice.

Offline Tabea
8154 příspěvků moje polička 07. května 2022 18:17

Evaeva jen to jídlo tam je teda příšerný. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 18:48

Tabea no to se trochu obávám, z informací na webu mi to tak přišlo. Ale to budeme muset asi zvládnout.

Edit: došlo mi, že možná myslíš, tu Jihlavskou. V té plzeňské je nějaká staročeská restaurace či co, tak tam to snad půjde.

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 07. května 2022 19:06

Jedna rychlovka, neznáte dobrou a jednoduchou aplikaci na sdílení polohy. Třeba dětí a tak. Aby bylo stále online. Díky

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 07. května 2022 19:14

S návštěvou plzeňské ZOO bych tedy byla dneska i zítra opatrná - v Plzni probíhají oslavy osvobození, lidí je všude strašně. Ale jinak souhlasím - máme moc pěknou ZOO- a vůbec máme pěkné město - v posledních letech se v centru i jinde objevily předzahrádky, parky jsou krásně udržované - teď dojíždějí tulipány...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 19:26

Hanka H já vím, ale právě si říkám, že všichni budou tam. 

Offline blue.eve
příspěvků moje polička 07. května 2022 19:29

Lav to jsem ráda, že tulipány udělaly radost!

carries - kytice na Interflora vypadají taky moc hezky, třeba někdy pro změnu objednám tam.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 07. května 2022 20:04

Catherinne moc asi nepradim.. treba u Apple jde sdilet polohu pres rodinu, nebo i kamarady si tam muzes nastavit. A pak nekdy docasne sdilim pres Whatsapp. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 20:23

Catherinne umí to google mapy, ale řekla bych, že bude i něco lepšího

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 07. května 2022 20:28

andulka01 asi pozdě ale Muzeum řemesel určitě, Tvrz Orlice taky, Hanička je daleko, z bunkru buď Bouda nebo Hůrka přímo v Kralíkách. Ještě Suchý vrch rozhledna, odtud se dá na Boudu dojít i pěšky. Neratov je v posledních letech dost narvaný, ale ve všední den by to snad šlo. 

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 07. května 2022 21:33

Catherinne iphone to má vestavěný, jak píše Pavlena, záleží co máš za zařízení