Zoo v Plzni je o víkendu taky tak narvaná jako ta pražská?
Myslím, že lidi bude hodně. Ale ona je taková hodně prostorná, takže se to víceméně ztratí. Máme krásnou ZOO.![]()
Dinopark je skvelej, když byli kluci malí, nebylo možný je dostat pryč.
Zoo v Plzni je o víkendu taky tak narvaná jako ta pražská?
Myslím, že lidi bude hodně. Ale ona je taková hodně prostorná, takže se to víceméně ztratí. Máme krásnou ZOO.![]()
Dinopark je skvelej, když byli kluci malí, nebylo možný je dostat pryč.
Kora mate!!!
Kora díky
Potrefenáhusa já si ji pamatuju ještě z doby, kdy jsem byla dítě já, medvědi na par metrech čtverečních, tygři, lví taky, smradlavej pavilon opic... tam se za ty léta udělal obrovskej kus práce, sledovala jsem to rok po roce jak se vylepšuje a rozsiruje.Mam ráda ten statek nahoře, boží je, jak ty městský děcka jsou nadšený z prasat, koní a králíků. Akorát sloni chybí.
Kora jezis ten medved,chudak....no ja tam nebyla asi dvacet let.
Kora taková bejvala i pražská zoo, když jsem byla malá já
jo, v ty Plzni jsme si nakonec říkali, ze t část se statkem a hospodářskýma zviratama je vlastne nakonec úplně nejlepší, měli tam velikanskyho přeštíka, kterej se nechal drbat rejžákem
Já byla před 14 dny v zoo v Jihlavě a jak mi přišla pro děti, co sedí v kočáru nepraktická (terén a taky mi přišlo, že z kočáru není nic vidět), tak teď jsem byla nadšená. A chtěla bych ji mít místo naši zoo tady.
Tabea jihlavská je moc pěkná ![]()
barbucha Tak lepší parfém, jak cigára, ty řešila moje kolegyně s tchýní. Já jsem teda nikdy necítila z dítěte nikoho, úplná matka ignorant, haha.
Cigára bych pochopila, a to jsem kuřák (akorát s harantama nekouřím, samozřejmě, ani venku, a v promořenejch hadrech nechodím). Parfém mě překvapil - kdyby si stěžovala předtím, když ho ze mě cítila, tak si řeknu že se jí nelíbí (jako synkovi Shalimar, ten nesnese a ty jeho kecy nemám zapotřebí)... ale zjevně je zásadní problém v tom, že ho cítí z dětí. Tak hlavně ale že mám jeden aspoň povolenej ![]()
Já si taky nepamatuju že bych z dětí něco cítila, a to moje matka byla na voňavky dost... tak asi mi to nepřišlo nebo jsem ignorant taky ![]()
My byli z vaší zoo taky nadšení. Z Dinoparku bodovala akorát prolézačka se skluzavkou, Rosťu dinosauři ještě nezajímají, ale zoo je vážně moc pěkná, včetně podzemní expozice.
Evaeva jen to jídlo tam je teda příšerný.
Tabea no to se trochu obávám, z informací na webu mi to tak přišlo. Ale to budeme muset asi zvládnout.
Edit: došlo mi, že možná myslíš, tu Jihlavskou. V té plzeňské je nějaká staročeská restaurace či co, tak tam to snad půjde.
Jedna rychlovka, neznáte dobrou a jednoduchou aplikaci na sdílení polohy. Třeba dětí a tak. Aby bylo stále online. Díky
S návštěvou plzeňské ZOO bych tedy byla dneska i zítra opatrná - v Plzni probíhají oslavy osvobození, lidí je všude strašně. Ale jinak souhlasím - máme moc pěknou ZOO
- a vůbec máme pěkné město - v posledních letech se v centru i jinde objevily předzahrádky, parky jsou krásně udržované - teď dojíždějí tulipány...
Hanka H já vím, ale právě si říkám, že všichni budou tam.
Catherinne moc asi nepradim.. treba u Apple jde sdilet polohu pres rodinu, nebo i kamarady si tam muzes nastavit. A pak nekdy docasne sdilim pres Whatsapp.
Catherinne umí to google mapy, ale řekla bych, že bude i něco lepšího
andulka01 asi pozdě ale Muzeum řemesel určitě, Tvrz Orlice taky, Hanička je daleko, z bunkru buď Bouda nebo Hůrka přímo v Kralíkách. Ještě Suchý vrch rozhledna, odtud se dá na Boudu dojít i pěšky. Neratov je v posledních letech dost narvaný, ale ve všední den by to snad šlo.
Catherinne iphone to má vestavěný, jak píše Pavlena, záleží co máš za zařízení
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.