viktorka_od splavu já teda o ježdění vím prd, ale z těch pár zkušenosti si myslím, že by mělo ve výsledku ty svaly kolem kolen posílit?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Emi já mám dítě, co máa ve 13 letech 150 cm. Nemá žádnej deficit a poslední rok celkem roste. To se neboj, jistě vyroste i to tvoje. Spíš bych s tím počítala.
viktorka_od splavu To by bylo spíš několikrát do roka :-) a péřovou bundu taky dávám raději do čistírny.
continuity Snad jo, ale znervoznila mě dětská doktorka.
Catherinne gratuluju, cil do 5 hodin byl splnen, to je hlavni! V tom teple to bylo asi narocnejsi, jsi vyborna.
Emi copak vyprat, ale pak to chce dat do susicky, aby se to peri neslepilo do chuchvalcu.
Kokoska Určitě, ale ani tak se mi péřové bundy ze sušičky nezdály, a to jsem si kvůli tomu koupila i míčky, aby to peří bylo načechranější.
continuity no snad jo, ale v mym veku uz mozna ne, ja je mela vzdycky takovy vachrlaty, jako celkove jsem slabsi kus:-/ ale mrzelo by me to moc, tak uvidim
rozarka Hanka H viktorka_od splavu Tulipe Karja Kokoska
Moc díky! No to víte, ten hajzlíček červíček teď pár dní v hlavě bude... ![]()
Jo a je to jubilejní, 30 medaile v řadě, bez vynechání závodu. A to mě velmi těší. Teď budou následovat co 14 dní tři půlmaratony za sebou, takže se můžu snažit pokořit čas 2:05
Catherinne Gratuluju!
viktorka_od splavu a tak při nejhorším by se dalo zkusit jiné sedlo,ne? Kupovat si na pronajatého koně sedlo je sice na prd, ale já si takto před lety taky koupila svoje a od té doby jezdím jen na koních kterým sedí moje sedlo a nebo má majitel nějaké lepší ![]()
Catherinne gratuluju
. Čas je perfektní
barbucha Holky se me tu ptaly, jestli se muzu sama vonet, jestli mi to nevadi kvuli male (ale ja se vonim jen decentne a vetsinou, kdyz jdu bez ni), takze kdyz to ma nekdo takhle a je zvyklej na vuni sveho ditete, tak chapu, ze kdyz je citit jako babicka, je to neprijemne. (Mne to teda mimochodem i presto, ze parfem pouzivam, bylo neprijemny taky, ze nevoni jako ono samo, ale nekdo "cizi". Ale nestezovala jsem si nahlas a stalo se to celkem jednou.
Emi Já jsem si po proklepanejch nocích koupila Rock empire myslím arktidu, ty udávany teploty zní vyhruzne, ale je to spacak klidne i na leto do stanu, když není zrovna tropicka noc. Delaj ho ve 3 délkách, mám S.
s pranim spacaku nemám dobrou zkušenost, a to ani dutých vláken, ono i na těch umělých je napsáno perte jen v extrémních případech a prijde mi, ze ty vlastnosti pak jdou fakt do kopru
warmpeace byl můj první spacak před mnoha lety ve skautu
, myslím ho tenkrát sili i na miru
Emi Naši jezdí pod stan cca od 6 let a měli vždy dospělácké spacáky. Jestli umělý, tak hodně kvalitní, já mám nějaký Mammut, je mi v něm krásně teplo, ale stál už tehdy hrozně moc.
viktorka_od splavu a bolí tě kloub nebo úpony a svaly kolem? Jestli to druhé, mohlo by si to sednout. Já po prvních 2 lekcích tance teď taky trpěla, ale už je to dobrý, jak se to posílilo. Mívám to i na kole.
Bereme děti na Safari ve Dvoře K. Budeme tam v pátek, přespávat nechceme. Jak to nejlépe naplánovat? Koupit vstupenku na pěší safari nebo na auto? Je lepší jízda offroadem s průvodcem nebo večerní safari?
viktorka_od splavu tak co? Jak je? Já chodím celkem hezky, doma teda, uvidíme venku, ani to nevypadá na trhavou chůzi, tzv. maratonskou ![]()
Kupodivu mě bolí spíš ruce než nohy ![]()
A děkuju
Emi rock empire ma spacaky ve trech delkach, small, regular a tall. Tak treba by sedel ten kratky. Ja mam uz asi deset let jejich spacak ontario plus, to plus by melo byt s vetsim zateplenim okolo nohou. Ale neni to zadna silena tepla deka, i kdyz ma komfort kolem nuly, spala jsem v nem v srpnu na vode uplne v pohode. Prece jen ty chladna mlzna rana rozhodne nejsou na lehke spacacky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí