"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 19. června 2022 14:05

Od nasich jsme dostali penize na kocarek, bracha taky. Od tchana nic, po 3 mesicich prinesl chrastitko, kterymu sem prezdivala "fuják"a tim se cela vec narozeni prvniho vnoucete uzavrela, haha. Jinak prijdou mi nejpepsi penize, nez neco bez konzultace kupovat. Nasi pak jeste koupili nejakou pametni minci a kousek zlata, ale to mi prislo az i trochu divny...

Offline Tak Betty
6158 příspěvků moje polička 19. června 2022 14:12

My jsme vnukum založili spořící účty a posíláme tam 1000 měsíčně. Jednomu 16let, druhému 12let.

Rodičky nedostaly nic.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. června 2022 14:18

My jako prarodice jsme koupili kocar nejake oblecky a kdyz se Marcel narodil muz mu nechal vyrobit v Recku zlaty retizek s jeho jmenem.Ted mu kupuju obleceni,boty a kdyz za nim jedu i plenky.

A Maria Elena kterou cekame kazdou chvilku taky dostala kocar a oblecky dal se uvidi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2022 14:20

Jos já je taky nenavléknu, někdy si vezmu aspoň ten zásnubní, ten ještě jakž takž jde, ale svlékání je porod. To mně docela mrzí, po dětech se mi zvětšily klouby. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. června 2022 14:26

Evaeva prstynky jdou zvetsit ne?

Mne jsou furt dobre jen v Recku mam asi otekle prsty tak to je horsi,proto se zvetsenim vaham.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2022 14:26

711990 kluci taky mají kousek zlata, tchánovi to přišlo lepší než peníze, ale to dostali až někdy po narození druhého všechna vnoučata.

Já bych rozlišovala, jestli to má být něco "do začátku", pak jsou asi nejlepší peníze nebo vybrat něco po konzultaci. Nebo to má být na památku, pak mi řetízek nepřijde nijak mimo, akorát bych neočekávala, že to bude nosit.

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 19. června 2022 14:27

Evaeva sundava se to dobře namydleny mejdlem 

a normalne si je nech ve zlatnictví zvětšit 

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 19. června 2022 14:31

Já jsem moc rada, ze nám nikdo oblečení a boty nekupuje, dite by skončilo v růžových krajkach s celenkou na hlavě a obuty do úzkých vysokých bot s pevným kotnikem 

mne fakt vyhovujou ty peníze, je to blby, ale ta výbava je tak brutálně draha, když to člověk nechce kupovat z druhy ruky - kocar, poradna autosedačka...ze je těch penez za šperky vyloženě skoda 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2022 14:31

Zarinya když já pořád nevím, jestli se to ještě nevrátí Já mám velké ty klouby, potom mi jsou už dobře, když je přetáhnou. Ten zásnubní je dokonce i zmenšovaný. Teď na mateřské bych je stejně nenosila, potom to chci vyřešit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2022 14:32

Potrefenáhusa no mně jsou právě za těmi klouby volný 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2022 14:34

Potrefenáhusa nám oblečení taky nikdo moc nenakupuje, občas nějaké tričko třeba, ale nevyžadují, aby to nosili.

Online dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 19. června 2022 14:35

Zarinya 

Maria Elena je skvělé jméno.

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 19. června 2022 14:46

Nám chtěli naši koupit kočárek, ale měli jsme půjčený od švagrové a mně se fakt nechtělo vybírat nový, když jsem ani nevěděla, co od něj chci, tak jsem jim operativně navrhla ať nám radši koupí sušičku (kterou jsem jim pak velice často chválila jako výborný dárek :o). U druhého se snažili znova, že nám koupí kočárek, ale protože jsem pro změnu nestihla vybrat nový, tak máme zase půjčený a naši nám místo toho přispěli na novou lednici (ještěže už žádný další spotřebič nepotřebujeme ;o) 

Náušničky chtěla babička kupovat taky, ale to jsem ji přesvědčila, ať počká až si dcera nechá píchnout uši a jde je pak vybrat s ní :o)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. června 2022 14:59
Reakce na dzizisketa:

Zarinya 

Maria Elena je skvělé jméno.

Budeme ji pry rikat Mar(j)alena...to mi prijde faj,ze se do toho zapoji i to druhe jmeno.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. června 2022 15:00

Potrefenáhusa tak ja to kupuju,protoze me snacha pozadala a zrejme se ji muj vkus libi.

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 19. června 2022 15:03

Zarinya když jste domluveny, tak je to v pohode, u nás je ta generační propast v tomhle už bezedna 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. června 2022 15:04

#Potrefenáhusa to chapu.

Offline Sweet Potato
40504 příspěvků moje polička 19. června 2022 15:59

tamara Gratuluju k vnoučkovi. 
I když ho máš tak daleko.

Ten řetízek a přívěsek z bílého zlata je myslím dobrá možnost.

Offline Sweet Potato
40504 příspěvků moje polička 19. června 2022 16:00

Zarinya Maria Elena - to je krásné.

Offline Antje
příspěvků moje polička 19. června 2022 16:27

Zarinya neter je ElenaMaria