Jo a Ábelův mlýn v Dolánkách už se snad zase dostává do formy.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato Ten je letos V Brně ![]()
Sairon Kdo?
Ábelův mlýn?
Sweet Potato spletla jsem si TurnOff a TrutnOff
moje chyba, beru zpět.
Zajímalo by mě, proč je na D1 taková koncentrace psychopatů...
Tabea my potkali taky nějaký...
Sairon Ahá. TurnOff je kavárna, doufám, že nikam neodejde. ![]()
Pro jistotu kopiruju ze stžovacího vlákna ještě sem, protože je to dotaz. Sorry, že to tu plevelím napříč vlákny:
Před chvílí (Edit.: ráno) nám z ničeho nic přestala téct voda. Ač v Brně (nesmějte se), nemáme vodovod. Voda ve studni je, čerpadlo točí, ale voda neteče. Studnař, kterého v takových případech voláme, neprekvapivě nebere telefon. (Edit: už napsal, že nejdřív v pondělí) Že tu mám 3 děti, 7 kilo jahod na marmeládu, hromady prádla a další aktivity spojené s nutností vody asi nepřekvapí.
Asi někdo neznáte v Brně studnaře/pumpaře, který by byl ochotný přijet, že? ![]()
Zajímalo by mě, proč je na D1 taková koncentrace psychopatů...
Já dnes jela na setkání s kamarádkama.
Tabea to se ti zda, protoze jedeš dlouho po jedné cestě. Jinak je jich tam stejně jako všude jinde:D
Lav studniara neporadím (a súcitím), ale mám množstvo výborných nevyžiadaných rád. Tri deti si podľa mňa so siedmimi kilami jahôd za víkend poradia aj bez marmelády, čím špinavšie budú môcť byť, tým budú šťastnejšie, na večeru im objednaj pizzu (za to si snáď urobia aj tvoj oltárik ku ktorému sa budú klaňať) a za odmenu by ti spoločnými silami mohli natočiť jedno vedro vody do kýbla, aby si sa mohla umyť ty, spraviť si kávu a vyložiť nohy.
Sweet Potato Mlýn by byla moc dobrá zpráva. Budem v kempu v Dolánkách a večer to tam s jídlem bylo strašný hrozný moc. A TurnOff, píšu si. Díky ![]()
slniecko natočit není odkud, je to hluboká studna, ze které se voda dostane jen tím nefungující čerpadlem.
Ale tak zvládli jsme to už mockrát (jednou to bylo několik dní ve fakt horkem lete a já v sestinedeli) a samozrejme neni to žádná tragédie, ale tentokrát mě to jaksi rozhodilo.
Lav akože fakt verím...to by rozhodilo každého, len som si to predstavila....tak som si povedala, že to je asi v takomto okamžiku fakt najlepšie proste zastaviť, vyložiť si nohy a proste to nechať plynúť, inak by ma kleplo...
A úplne blbá otázka - neviem si to spomenúť a máta ma to
....prosím, odkiaľ to boli tie zubaté žaby?
slniecko z Bruntálu ![]()
kdo máte teď alergické období... trávy pyly a tak... jaký používáte sprej do nosu? aby vas v něm přestalo svědit? mám vyzkoušený livostin a letos se nějak nechyta.. alergodil mi vysusuje sliznici a je to s ním ještě horší.. jinak samo zobu zodak...
AprilTwelve Avamys. Alergická na nic nesem, ale občas mám z květin zacpaný nos a pořád kýchám,
Dávají prarodiče vnoučeti dárek po narození (myslím tím něco na památku), příp. jaký? A jeho mamince? Vím, že tady nějaká diskuse před lety proběhla, ale nemůžu ji najít. Děkuji
edit. máme chlapečka
Kan děkuju, zkusím požádat doktorku o recept...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí