brrr jj, kvuli tem stehnum. Pres zadek bych je asi v pohode natahla, ale skrtej me nohavicky.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
brrr já si teď koupila ecomondi a L sedí na L zadek dobře. A na Etam jsem viděla nějaké hodně levné, kdybys chtěla vyzkoušet.
Evaeva Dik za tip, prozkoumám to.
Jen pro info, teď jsem nějaký tyhlety kalhotky viděla i v Lidlu, asi za 400,-.
Prosím, odemknete mi tento článek?
continuity děkuji
CSA zrušilo všechny lety do Skandinávie?! Ani jeden let do Stockholmu nemaj, ani jinam
Jako už napořád? ![]()
(ne že bych se bez nich neobešla, koupila jsem Norwegian... ale kdyby se mi nehodil termín, tak jsem v háji, takhle není na výběr)
barbucha treba na podzim zase zacnou.
No snad... teď lítaj jenom na jih! ![]()
Já teda potřebovala mít letenku jistou, na září, tak jsem na to teď vlítla a koukám jak puk... jen škoda že právě není možnost výběru (byť s CSA), vzala jsem s brekem tu Norwegian páč zpátky mi to letí v 7:25 a to mě patrně zabije ![]()
Ale jak je celý CSA ve hvězdách, nevydržela jsem s nervama, aby pak i Norwegian vůbec něco měli... milej zeťák se jede rekreovat na Azory a já nechci nechat zřítelnici samotnou (aby, chudák malá, nemusela celej tejden trávit u boyfrienda, na prababičku jsem ještě moc mladá
).
barbucha jen nerikej, kvuli zritelnici bys urcite letela i ve 4 rano! Je to ted takova nejistota, nic prijemnyho.
Ve čtyři klidně, to bych nešla mezitim spát! Ale jasně že kdykoliv ![]()
Právě, ta nejistota... člověk pak jak votroubek čapne cokoliv co se namane... a já zvlášť - když to slíbím, kupuju hned, dokud je ještě co, páč co když nebudou! Jak za totáče ![]()
Holky, nějakej tip na super samoopalovák? To jest kterej nebude smrdět jak cap, a bude mít nějakej účinek? resp. výbornej účinek?
(jako v tomhle počasí do solárka to fakt nedávám, ale hnáty barvy tvarohu plus mapy žilek se mi taky nechce prezentovat)
Určitě už tady něco bylo, ale nezapomínejte že jsem sklerotická stařenka ![]()
barbucha už tam prý déle nelétají. COVID jim dal po čumáku strašně, s tím, co jim zbylo, moc parády neudělají.
Jak by řekl jistý pan ředitel, je potřeba létat s aerolinkami, které dostaly během COVIDu státní dotace. naše to nebyly ani jedny.
barbucha letos jsem si koupila tenhle a spokojenost (nesmrdí,nedělá fleky,dobrá aplikace...jo,uz jsem se tady s ním vytahovala...

barbucha a co ty stříkací punčochy? Ty pak smyješ, a nebudeš mít rozdílnou barvu končetin. Nebo ti pujčim deku a rozval se u nás u rybníka, budeš mít opálení natotata i bez chemie ![]()
barbucha Já mám teď tenhle https://www.notino.cz/dove/derma-spa-summer-revived-tonovaci-mleko-s-efektem-lehkeho-opaleni/p-505935/?gclid=Cj0KCQjw_viWBhD8ARIsAH1mCd4_q73voOG-lvAVSwy7FrTGeNyvDaVzvbsQimZK2ctghlF3uvy613caArUMEALw_wcB
Poradila mi ho slečna v Notinu, když jsem si tam chtěla koupit nějakou samoopalovací pěnu.Řekla mi, ať si ji neberu, že dělá fleky, že tohle je lepší. Takže vyzkoušeno, fleky nedělá, barva se mi líbí, jen teda po nanesení je trochu cítit. Ale já se namažu večer, jdu spát a ráno po sprše už nic necítím.
barbucha https://www.notino.cz/nivea/q10-firming-bronze-tonovaci-mleko-se-zpevnujicim-ucinkem/ tohle dokonce ani nesmrdí a fleky nedělá, používám léta, když je nutnost
Prosím o tip na dobrý oběd v Poděbradech.
Sweet Potato Náš Hostinec Poděbrady.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí