"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline barbucha blogger
35957 příspěvků moje polička 25. července 2022 12:57
Reakce na continuity:

barbucha už tam prý déle nelétají. COVID jim dal po čumáku strašně, s tím, co jim zbylo, moc parády neudělají. 

Jak by řekl jistý pan ředitel, je potřeba létat s aerolinkami, které dostaly během COVIDu státní dotace. naše to nebyly ani jedny. 

​Hm, tak to s tím hned tak zas nezačnou, co? Takže mi zbyli jen ti Norové...

Offline barbucha blogger
35957 příspěvků moje polička 25. července 2022 12:59

Maureen 999 stes 

Díky za tipy, píšu si... snad aspoň jeden z nich budou mít.

SunEclipse 

Já ti dám deku! Na sluníčku nevydržim ani vteřinu

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 25. července 2022 14:13

barbucha Ja se ted patlam obyc baleou z dm a taky dobry, neprijde mi horsi nez ty tady doporucovany. Jen tip, kdybys nic jinyho nesehnala.

Offline Sweet Potato
40524 příspěvků moje polička 25. července 2022 14:15

Kan Díky.

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 25. července 2022 14:36

Potřebuju trochu profiltrovat YouTube kvůli dětem. Prostě aby se mi tam v nabídce zobrazovaly jen solventní věci a pořady co já chci a ne nějaký výber podobneno. Podaří se to i jen přes ten běžný uživatelský účet nebo na to musím mít YouTube premium? 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. července 2022 14:45

Karja Proč jim nedáš YouTube Kids?

Offline Sweet Potato
40524 příspěvků moje polička 25. července 2022 14:46

Což mi připomnělo - instagram může dávat reklamy na alkohol? Teď na mne jedna vyběhla.

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 25. července 2022 14:49

MP Meri Ježíš,to neznám:-D. Ale tam taky budou kraviny ne? Mně jako nevadí, že se jim tam rozbalují ty věci pro dospělé, veci jak štukovat je nezajímá a nic jiného se nám tam nenabizi Ale některé ty pohádky jsou dost uhozené, chtěla bych jim to profiltrovat

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 25. července 2022 14:52

MP Meri Ha! Už to vidím ,,vyberte dětem ručně videa a kanály,,. No to budou děvčata koukat až přijdou večer z koupání jak velkej bratr zasáhl! 

Dík. Jsem to neznala vůbec, vůbec! 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 25. července 2022 14:52

Karja když klikneš na videu na tri tečky vpravo dole, je tam možnost odstranit ten kanál z nabídek. Musíš teda ručně po jednom, ale ono se to pak postupně přestane nabízet i ty podobné. 

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 25. července 2022 14:53

žluťásek A teď mluvíš o tom YouTube Kids nebo to jde i na běžném? 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 25. července 2022 15:01

Karja v tom běžném. Kids jsme taky používali když byl malej. Ale pak si oblíbil něco, co tam nebylo (filtruje se to podle věku, na vesmír asi nebyl dost starej :-)), tak jsem to odinstalovala a blbosti odstraňuju ručně z nabídek. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. července 2022 15:04

Karja Mě překvapuje, ze si to neznala teda, takovej mateřskej základ  

Já to teda pak už vůbec neřeším, na YTKids ho nechávám at kouká čistě podle svyho vkusu, beru to tak, ze je tam všechno nezávadný, jen místama pitomý. Už si to tak nějak profiltroval sám, co ho baví a co ne. Jeden čas u něj frčely ty videa, jak někdo jezdí s autickama do bazénku a podobný číčoviny. Teď jsem koukala, ze často kouká na takový ty kanály o stavení lega atd. Jako protacim oči, ale neříkám nic. Svoboda pro všechny proste

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 25. července 2022 15:31

žluťásek Díky, už na tom pracuju, to pročistim! 

MP Meri No jako fakt ne no! No právě já chci aby koukaly na něco jakžtakž smysluplnýho a právě aby je to přestalo bavit po chvíli, já to totiž velký malý pouštím když malá spí, což někdy může být i dlouho. Což se u těch číčovin nestávalo, to jí baví fakt dlouho. To youtube kids nevím, zda nám pujde, mame totiž starou ne příliš inteligentní TV, tak se na to budu snažit nějak proklikat:-D. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 25. července 2022 15:32

MP Meri a necháváš ho koukat volně, má k tomu přístup? Mně totiž vadí i mnoho těch jakoby nezávadných videí. Třeba to lego, často jsou to krátké příběhy, ale stihnou tam bouračku, výbuch auta, loupež, zmydlit se...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. července 2022 15:40

žluťásek Jak myslíš volně? Jako jestli může koukat kdykoli? To ne, koukani je na příděl podle situace, tj. dohodneme předem, jak dlouho bude koukat. 

Co se týče konkrétního obsahu, ten fakt nereguluju, já na to s nim nekoukam, takže popravdě ani nevím, co tam běží. Typově vím, ale jestli je zrovna tenhle konkrétní legoklip pitomý nebo ne, to netuším. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 25. července 2022 15:47

MP Meri mě nenapadlo, že to jde pustit z tv my máme obyč televizi bez smart funkci, k youtube se dostane jen z mýho telefonu, když mu u toho čistím zuby. A to mu zle reguluju, na co se smí dívat

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 25. července 2022 15:53

žluťásek Naše děti ještě nezjistily, k čemu jsou telefony:-D. Myslí si, že se s nimi mimo volání pracuje nebo čtou zprávy:-D. Taky koukají na tv.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. července 2022 16:00

žluťásek Jo tak. Já to teda na TV většinou nepoustim, mě to ruší nebo chci někdy sama koukat na svoje  A svůj telefon mu taky nepujcuju, jelikož ten jeho screentime často využívám pro svůj screentime, žeano  Takže na to má vyhrazeny starý iPhone, nemá k němu volný přístup, ale je "jeho" a ovládá si ho sám. Poslední dobou si treba misto pohádky vybere, ze chce jít fotit. Nojo, v pekle už mi chystaj kotel

Offline Pinot Noir
29953 příspěvků moje polička 25. července 2022 16:03

MP Meri budu tam na tebe čekat