Renusatko ano ten opravar tvrdil, ze gel se poradne nevymacha. taky jsem si myslela, ze to je opacne.. tak ne.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu Já jsem to teda slyšela vždycky taky jen o aviváži. No očividně gel naší sušičce nevadí. Na čištění byla jednou. Teď, když ji opravoval ty dvířka, tak říkal, že tam nikde nic zanesenýho není. Tak 12 let s gelem zvládá dobře![]()
Hlavně to neříkejte mé sušičce! Skoro 18 let si nestěžuje!
baltik Ano, čistící tablety, určené do myčky, jsem dala do pračky. Jako já bych tam nalila savo, hodila starou plínu a zapla na devadesát stupňů, jenže výrobce hned v prvním kroku píše, nepoužívejte savo.
Potrefenáhusa mě to černé taky smrdí. Ale peru ho v gelu, tak asi přejdu na prášek. Ten mi zas připadal, že nechává fleky, tak si vyber... Ale to černé mi smrdí i při žehlení, tak bych viděla vinu v tom barviv, jak píše někdo výš
Kan dělají se i čističe určené pro pračky
Potrefenáhusaa nie je to viacmenej vždy to isté prádlo? Totiž, že raz zatuchlo a teraz to z neho razí pri každom opratí.
Mne to robilo pár mužových tričiek, vedeli zasmradnúť celú várku, tie som namočila na noc do sódy, vzprala samotné a vzvesila na slnko a odvtedy mi to už nerobia.
Já peru v sypkým prášku, ty gely mně většinou fakt nevoní, tak se zápachem po vyprání problém nemám, ale pračku čistím pravidelně cyklem na 60 s lahví octa a lžící až dvěma sody. Pračka si nestěžuje.
Panebože jsem si představila, jak se v tom bubnu točí ta flaška octa... Je fakt vedro.
dzizisketa já jsem si říkala, jestli to mám upřesnit ![]()
To sice ano, ale tento postup je prý nejúčinější, nechala jsem si poradit.
Mirka Taky na iplikátoru usínám :) Ale ano, prvních pár minut prostě bolí a používám ho zásadně na posteli, tvrdý povrch by byl tak pro nějakého fakíra. :D
Hwi jo
, ale fakíry už tolik neobdivuju, když si na tom poležím i já. Podložku někdy neuklidím hned a obávám se, že na ni jednou v noci šlápnu
. Což by byl dobrý studentký kanadský vtípek.
Ounz Soda a ocet. Univerzalni cistic na vsechno
.
Já je používám... do myčky ty pro myčku a do pračky ty druhý... černý hadry peru v gelu pro černý hadry... prostě votrok výrobců ![]()
Ale teda nesmrdí mi po vyprání nic. Řekla bych že záleží na tom, jak/čím jsou ty černý věci barvený, anžto mi některý smrděj už v obchodě, navíc není černá jako černá - někdy je vysloveně hnusná jakože hází odstín spíš skoro do tmavozelena, většinou u nějaký směsky co na ni barva blbě chytá asi... vyhledávám jen černočerný hadry a ty jsou z 90% v cajku ![]()
barbucha nebo nemáš čich
(jestli pereš v těch gelech na černý ![]()
)
Čich mám, ale ten gel mi nevadí
Přitom parfémovaný jsou, to zas jo, používám buď černej Ariel nebo Woolite... ale já teda peru i s aviváží většinou - modrej Softlan - (kromě spodního prádla), tak jsem asi otrlá!
Naštěstí mám v okolí lidi kterejm to asi taky nevadí - snacha se mě kdysi ptala v čem mladýmu pánovi peru/máchám, že se jí vždycky strašně líbilo jak mu voněj hadry ![]()
711990 a další majitelky kalhotek Snuggs. Jak je to s velikostmi? Vzít větší, menší nebo jaké? Dík
brrr kupuju si XL, jsou mi pres bricho volny a kolem stehen tesnejsi. Normalne nosim L, kalhoty 40-42.
711990 Dík. A L už byly moc těsné, že máš XL? Jinak jsem na tom velikostně jako ty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí