"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu jako můžou, jen ty plastový jsem ještě nezkoušela ![]()
Zu kroksy od vietnamcu se ani nehnou![]()
viktorka_od splavu to je fakt, zase proč to nezkusit vyreklamovat, u bot bývá jen podmínka ala moc v nich nechodit, o slunci tam snad nic nepíší ![]()
Zu presne:-)
viktorka_od splavu Pinot Noir to zní jako výzva
my teda máme v létě na balkoně fakt výheň
kdybyste některá z Prahy a okolí nevěděla co zítra počít, a chtěla se připojit k parfu spanilé jízdě na Žďár, uvolnilo se nám místo ![]()
tzaziki na fleky od potu mi dobře funguje HG odstraňovač skvrn od potu a deodorantu. Mají ho v Tetě.
Prosím vás, když už se tu pere - co s mokrym zatuchlym cernym prádlem v pracce? Vyndavam z pračky hned, pracku pravidelně čistím, peru na dlouhý programy, už pridavam ze zoufalství i tekutý dezinfekce, ale to mokrý cerny pradlo furt smrdí :-(
Potrefenáhusa ono podle mě smrdí to mokré barvivo. Ještě zkus vyměnit prášek, u nás to trochu pomohlo. Po uschnutí je to už ok?
Potrefenáhusa tomu nerozumím - jakože ti zatuchla jedna várka, a teď se snažíš zbavit ho smradu, nebo ti prádlo smrdí po každým vyprání? A bílý je v pohodě?
To pak by vypadalo na prášek, nebo pereš světlý i tmavý ve stejným?
continuity dík, to ještě zkusím, já to cerny peru v eko gelech, teď v ecoveru. Po vyndani ze susicky to ještě citim, ale vycichne to. Ty speciálně na cerny pradlo vůbec nesnesu, tu parfemaci
SunEclipse smrdí každá mokrá várka cernyho, světly nesmrdi, peru ve stejným
Potrefenáhusa nevim jak ty "eko", ale dle opravare se v gelu prany pradlo do susicky davat nema. od te doby kupuju jen prasky, gely se hur vymachaji a to teda nepotrebuju.
viktorka_od splavu já to slyšela jen o avivazi, o gelech zatím asi jen tady, já ještě používám buď ty tekutý dezinfekce, nebo machadlo (myslím, ze je na bazi kyseliny citronový) a dvojitý machani...
no až to doperu, koupím asi teda nejakej prášek na barevny
Potrefenáhusa Já to řešila na jaře, na radu jsem si koupila Denkmit čistící tablety do myčky (3 ks tablet v balení) a dala do pračky na 90° Růčo vyčistila všechny gumy u bubnu a začala používat prací gel Frosch s aktivní sodou a bez aviváže a hlavně vyndávat to tmavý hned po doprání, co suším venku, tak vše OK.
Kan tablety do mycky jsi dala do pracky nebo je to preklep? (ptam se pro jistotu)
Potrefenáhusa nevim jak ty "eko", ale dle opravare se v gelu prany pradlo do susicky davat nema. od te doby kupuju jen prasky, gely se hur vymachaji a to teda nepotrebuju.
To by mě zajímalo proč
. Já teda co mám sušičku, těch 12 let, tak peru v gelu, tak by mě to zajímalo. Jako, že by to ničilo tu sušičku? Protože naopak mi často přišlo, spíš teda dřív, že se šatně vymáchával prášek.
Potrefenáhusa mě pomohlo vyměnit gel za prášek. Je to mnohem lepší, i když světlé prádlo mi výslovně voní, toto je spíš neutrální. Nepoužívám aviváž a prášek mám Denkmit. ten je bez výrazné parfemace.
Já tesneni na dvířkách otírám pravidelně, v tom to asi nebude.
Potrefenáhusa Řešila jsem stejný problém, taky jen s tmavým prádlem a opravdu pomohlo přejít z gelu na sypací prášek. Od té doby nesmrdělo nikdy. U světlého prádla to nenastalo nikdy, i když jsem prala třeba 3 várky hned po sobě - světlé, černé, světlé - vždy smrdělo jen černé (tmavé)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí