žluťásek Už tady googlím a zřejmě to budou spíš tropy, překládá se to jako "obrazný jazyk".
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu velkej bratr nás sleduje, no
ale koukni, je fakt skvělá, je to česká značka, muzu doporučit
Anaj Děkuju moc!!
Potrefenáhusa no, hlavne nechapu jakym zpusobem to je propojeny:-O continuity ?
a prave nic takovyho nepotrebuju, vubec, nehledala jsem ani nebudu, nedavnou jsem tu ovcovsky prikoupila tu letni z jysku a ta je teda genialni. jinak mam tenci a tlustsi perovou:-)
viktorka_od splavu na to je odborník Lilly_Ku,
Já v tomto moc nejedu.
Ale myslím si, že Meta a další sociální sítě vesele sdílí data všude možně, takže stačí, když je společná WhatsApp skupina, z které jeden googli vcelku obskurní a drahé věci a do večera tam tu reklamu měli vsichni. Vcelku strašidelný teda, protože si o tom samozřejmě i povídali.
viktorka_od splavu no mne přijde, ze stačí, aby to hledal někdo na spratelenym telefonu, s kým si třeba odsud píšeš před whatsapp, messenger
jo tak mistni vyletni skupina na whatsapp za to muze!
priznejte se ktera shanite perinu:-P
viktorka_od splavu pochybuju, že za to může ten WhatsApp. Já tam nejsem, ale reklama na něco, co se tu zrovna řeší, se mi ukazuje často.
Evaeva a ta reklama se ti zobrazuje taky na fb? ja si toho teda doted nevsimla nebo to nebylo nic tak markantniho
viktorka_od splavu ty to máš na fb? To jsem přehlídla, promiň. To teď nevím, ale třeba na idnes určitě jo.
viktorka_od splavu jaká je to prosím tě ta geniální letní peřina? Šikla by se mi nějaká.
co má bambi-vak společného s kolouškem? nebo odkud je ten název?
RoSa byl to prý původně vtip
viktorka_od splavu jsi mi připomněla, ze jsem tu jyskovou chtela koupit a po dovolené zapomněla. Už si nepamatuju, která to je, pomuzes, prosím?
edit: tak už jsem docetla, pardon ![]()
Malenge
je fakt supr, já su otřesná ovca teda ale tohohle nákupu rozhodně nelituju
viktorka_od splavu díky, vypadá dobře.
viktorka_od splavu a v čem je tak úžasná ?
Tak jsme byli s dětma u nového zuběře. Syn dobrý, ani jeden kaz, dcera tam něco má, co se snad bude muset řešit externě :( a mě našla asi 4 mezizubní kazy a dva záněty
.
Ty kazy prý ošetřují s Kofferdamem, (nějakou blánou, co se přidělá do pusy, aby tam bylo sucho). Googlila jsem si to a nevím nevim... Máte s tím zkušenosti? Jaké je to pro pacienta? Ve mě to vyvolává trochu klaustrofobické pocity.
Mulen zub mi s nějakou blánou ošetřovali, nepříjemné bylo akorát připevnění. Jinak dobrý, možná i lepší než bez toho, ale to nejsem úplně schopná říct, před tím jsem měla kaz hodně dávno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí