Mulen muze to bejt trosku neprijemny, ale osetreni je pak kratsi, ja treba strasne moc slintam a moje zubarka vzdycky nadavala a pak to porad predelavala....s timhle je to fakt mnohem lepsi. Na instaci to ukazovala Dentist for small, ze i u malejch deti to ma velkou vyhodu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mulen Nemam zkusenost s jinym osetrenim, tohle byl muj prvni kaz, ale bylo to uplne v pohode, nic neprijemnyho to nebylo.
Mulen tohle používá můj i dětí zubař. Jde jen o to, že se to navlékne na zub a tím pádem zubař může snadněji pracovat, suché prostředí. To nandání může být nepříjemné (tlak), ale ne bolestivé.
Poté, co spoďáry pod plavkama u kluků v bazénu začala řešit i moje petileta dcera, odhodlala jsem se jednoho z mladíků zeptat. ![]()
Prvni odpověď byla: "A proč ne?" Druhá, že se cítí pohodlněji. Upřesnila jsem to, jestli jako bezpečněji, tak prý že jo.
A ještě jsem se ptala kolegy, co má syny 17 a 20. Prý se taky doma ptal, ale přesně odpovědět nedovedli. ![]()
MaeGandal nezní to špatně, tak uvidíme.
Catherinne nehreje:-) a moc prijemna na omak
Mulenmuj zubar to taky pouziva. Je to neprijemne pri aplikaci ale nic hrozne. Ja to brala, aby se mu lip pracovalo a neslintala jsem a nevidel mi do krku.
viktorka_od splavu nehřeje? Tak zo nemůžu potřebovat. Tuhle, když všede psali, že budou tropy, tak jsem si vyslíkla peřinu, že teda budu spát pod povlečením a celou noc jsem se budila zimou ![]()
Catherinne jj nic pro tebe:-P i ja jak se kapku ochladilo (z 30 na 25:-)) jsem hned menila za peri
Catherinne trosku jo, ale pro me je to kupodivu lepsi, nez ta odsavacka
Catherinne ja mam docelq silny ale v pohode. Nejak mi to nevadi. Odsavacka me vzdycky za chvili tlacila
viktorka_od splavu já to tušila
Catherinne Ja o tom ani nevedela, pritom davivej reflex mam celkem silnej.
Mulen Jak už psaly ostatní, nepříjemná může být chvíli aplikace, pak už je to v pohodě a významně zkracuje dobu ošetření. Pokud se bojíš klaustrofobních pocitů, požádej předem, aby dali pozor a při nandavání ti ani na chvíli nezakryli nos. To by mělo stačit. ;-)
Mulen Kolegyni tak nedavno opravovali plombu, rikala, ze nejhorsi je na tom to, ze jeji zubarka si uctovala 2400 za plombu a k tomu 400 czk za tady ten kofferdam, podle googlu se to za tech 400 opravdu prodava, ale je to cena za krabicku 36 kusu.
Mulen Já mám z odsávačky vždycky opar, nebo aft.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí