Kokoska Jo aha, levy loket je taky cizi! Diky![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoskavyborna fotka...to se hned tak nepovede
ted aby se vytotila nahá,pač tuhle fotku hned tak nic neprebije
Catherinne u nas na Proseku uplne hrozne, i viditelnost je fakt spatna.
Kokoska ruky neviem, ale šaty ma krásne
Jimik Pinot Noir 711990 díky, tady taky, ale že by hořelo něco v Praze jsem nečetla. Ani nejdu běhat ![]()
Garfie představ si, že moje ségra má akorát "hloupý" mobil. Jiný nechce, hry nehraje, na soc sítě nechodí,... Ale řekla bych, že už jí to trochu vyčleňuje.
Catherinne ja myslim ze to je to Hrensko...
To bude to Hřensko, pořád se ten požár nedaří zastavit ![]()
711990 asi jo, teď to psali v novinách. A to mi přijde neskutečný. Byli jsme tam běhat asi před 14 dny, tak mě to dost chytlo u srdce. Když vím, jak je to tam krásný. A víme, jak vypadaj vyhořelé lesy v Chorvatsku. Je to smutný pohled. A desítky let, než se to vzpamatuje.
Catherinne je to hrozny:( ja jsem z toho dost rano panikarila, protoze naposled kdyz jsem citila kour, horelo za zdi u sousedu![]()
711990 ježíš, tak to musela být hrůza.
My ten tablet ani nevlastníme, takže to pak není těžké "držet zkrátka"
největší výkřik techniky na cestách je Albi tužka. Místo toho tabletu vozime tašku knih.
Mimino ovšem kouká na Cocomelon a Tlapky od věku jednoho měsíce ![]()
Evaeva
Jo, je to tak. Ono pak taky záleží, jestli se vyčlení sama, nebo jí nic jiného nezbyde. Třeba dceři jsem tak nějak v té třetí/čtvrté třídě dovolili Tik-Tok, i když se mi to vůbec nelíbilo, ale jela v tom celá třída (to je mimochodem neuvěřitelná historka, i jsem na to upozorňovala učitelku, protože většina spolužáků neměla nijak zabezpečený profil, klidně plná jména a některá videa byla dost za hranou). Ale aspoň jsme si na tom krásně mohly vysvětlit nějaká základní bezpečnostní pravidla, myslím, že pochopila velmi rychle, že to není jen legrace. A nakonec ji to dost brzy přestalo bavit a účet sama zrušila.
Mohučanka U nás to bylo taky tak, nemáme ani televizi. :-) Ale online výuka s tím teda pohla hodně....jinak tady v JP už musí mít dcera vlastní PC povinně, syn si musí nosit sluchátka, je to běžná součást výuky. Ale zase je učí pracovat i s tím volným časem, třeba nesmí používat telefon mimo vyučování a my rodiče jsme dostali doporučení, jak jim ošetřit práci doma, třeba že nejpozději od devíti jsou technologie zakázané a podobně. Mně se to teda nedaří moc dodržovat, protože je tady ten časový posun a v devět večer akorát chodí spolužáci v ČR ze školy, takže jim nechci zakazovat komunikaci s nimi. :-(
Dejvice..kouř. Ja jsem z toho smutna, zvirata a priroda totalne pryc, PB ma na kahanku, lidi prijdou mozna o bydleni...my jsme tam jeden cas jezdili hodne, tchani meli chatu na Sněžníku, tak to tam znam dobre
U nás v lese něco vypalují, asi kilometr a půl od domu, ale je totálně zamořená celá vesnice, ti co odešli do práce s otevřeným oknem tak ti si můžou komplet přeprat všechny textilie doma.
Ale co to je.
To Hřensko to je strasny, snad se to už podaří dostat pod kontrolu.
Gatita Já to teda na tv dělala tak, že jsem musela tu volbu dlouho podržet, nikde žádné tečky. No ale sambovi se přestaly zobrazovat ty jeho pořady a navíc přibylo mnohem víc reklam, když jsme teď přihlášení. Tak mi moc nepodekoval:-D
Do pekla přijdu já, moje dítě neví, co je youtube, tablet zná jenom ze školky, kde ho občas používají k výuce, notebook je nuda, protože na něm se jenom pracuje a netuší, že Tlapková patrola lze pustit i na jiném zařízení než je televize v obýváku
Tlapková patrola! Na tu koukaj haranti každej boží den ![]()
Ale jen když se vzbuděj po odpoledním spánku, aby se probrali... a vždycky jen chvilku. Pak se řekne že dokoukáme a vypínáme... a jsou zvyklí, neřvou. Noťas ani mobil ještě neměli v ruce, pan otec je na to dost háklivej ![]()
Catherinne jsem na chatě na Vysočině a je to tu taky cítit.... ale smrdí to jak když se pálej plasty/guma... jsem podezřívala nedalekej pionýrskej tábor, co to pálej za sajrajt...
je to strašný! doufám, že vypátraj, kdo ten požár zavinil...
vajgl? táborák? prej ten požár ale může vzniknout i od skla, zrcátka pohozenýho
Jak jsem u našich na prázdninách, tak tady taky včera večer hořel les. Také celkem silně. Takže smrad máme i na Moravě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí