Mirka Asi blok. A ani se moc nedivím, poslední dobou byl dost vulgární a agresivní.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kora jak dlouhý ten program máš? Já mám buď takové 45 minutové na jedné prádlo nebo pak cca 1,5 hodiny na různý textil.
continuity Já teď mám pračku s hrozně naprd programama, dost dlouhé. Řeším to tak, že když chci třeba krátký program na 60, tak to zkrátka po 30 minutách vypnu a prepnu na máchání. Je to na prd, ale prostě krátký program mám jen na 20C a to je jak kdybych to máchala v ruce.
Když jsem u toho, dneska mě napadlo....kolik prání tak zvládnou comversky? Já vždycky dávala tak dvakrát třikrát ročně, ale teď jsem se naučila je nosit k šatům a to chce trochu více čistoty:-D
continuity je na 60 minut, to jsem ti asi moc nepomohla. Dala bych je na ten delší a nízké otáčky na zdimani
continuity boty peru na normalni program na barevny na 30, otack 1400, 3 machani. Trva to asi 2h. Klidme s jinym tmavsim pradlem anebo s rucnikem, aby se tam samotny neblemcaly. Pouzivam praci gel na barevny pradlo a dezinfekci Sanytol.
continuity to jsem si právě myslela;) tak je tam s klidem šoupni, fakt vypadaly naprosto stejně, akorát jako kdyby se lehce seprala barva
continuity boty i batohy peru na 30, program cca 55 min, davam jelen prasek a sanytol prasek, necham i zdimani, pak rovnou na balkon. Prihazuju tam 3 starsi rucniky.
continuity sandaly keeny peru na nějaký obyč praní, na 40, žádný zdimani apod. nevypinam. S gelem na barevné pradlo. Klidně je hodim i k pradlu typu bunda, kalhoty, kraťasy a tak, v tom případě je předem osprchuju a zbavim nejhoršího.
Stelka se většinou nevypere úplně dočista, to pak dodrbu starym zubnim kartackem a tekutym mýdlem.
Prosím používáte někdo parní napařovač na oblečení? Je dobré se např. při výběru na nějakou konkrétní funkci zaměřit?
Díky všem, nejsou jako nové, ale dopadlo to dost dobře na ten stav, ve kterém je donesly domů.
Malá na mě v autě začala cestou z chaty sislat, drobným vyslechem jsem se dozvěděla, že to ji zpětně naučila brachova nastávající...že se mi děti po víkendu na chatě rozprahujou na psa jsem vyřešila celkem razantně, ale tvl budu si muset s nema pohovořit, že si mají vychovavat své budoucí děti a namontovat se do mých. Už se na to moc tesim![]()
rasaNori Třeba bude stačit říct, ať spolu nešišlají;-)
rasaNori starší taky občas schválně šišlá. Stačí mu říct, ať to nedělá, že by to později nemuselo přestat. Kde to vzal, nevím, neřekla bych, že na něj někdo blízký šišlal.
Karja kéž by. Nicméně když jsem s holkama něco řešila, a ty začaly kvilet, tak na ně zajecela třeba nervi. Nebo dnes se malá nechtěla jít převlekat, ale mě na tom zas tak nezáleželo, a ona hned ji začala tahat za ruku že jako jde se a hotovo. A takhle vypadal celý víkend prý.
rasaNori tak si třeba brzo poridej vlastní a vašim daj pokoj
Ta je nějaká hysterická!
Vždy som sa chcela učiť španielčinu, ale do životnej cesty mi vstúpil francúzsky hovoriaci muž, tak som sa učila po francúzsky, po roku som sa dohovorila a citanie , písanie bez problémov. Až potom som prešla na španielčinu, ktorá sa mi po francúzštine zdala lahucka a teda som veľa pozornosti uceniu nevenovala
a už z nej skoro nič neviem. Tak som sa na fb prihlásila na nejaky online kurz, kuriér mi k nemu doviezol prihlasovaci kľúč a už skoro polroka ma čaká na písacom stole ![]()
![]()
Vždy som sa rada učila cudzie jazyky, a keď sme boli v Dánsku, aj som celkom rozumela nápisom a oznamom, ta pisomna forma mi ide ľahšie.
Jak moc je společensky ne/přijatelné zírat na lidi s tetováním?
Poslední dobou na koupalištích, u rybníka, na zahrádkách ho má skoro každý a než vyluštím ty texty tak to chvíli trvá ![]()
JankaM no a berieš si na to lustenie okuliare a slabikujes ? Potom je to uz asi divné
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí