Janulik03
šiš, ta moje představivost!!! Úplně to vidím v reálu!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Garfie no práveže som si predstavila. Okuliare na kraj nosa, sústredený pohlad, pery sa hýbu, nezrozumiteľné mrmlanie....
Inak teda ja aa priznam. Ked dcéra so zaťom začali spolu chodiť tak som vtedy chodila po praci na kavu do jeho baru. Teda uz predtým nie ako sledovacka. A mladý je hodne potetovaný. A ten spominal ze ked som ho videla za barom, normalne som vsetky tie tetovania obzerala. Nie nenapadne, ale s vysluchom čo je čo
. Dokonca aj pod rukavmi. ![]()
Malulinkou omluvou mi je ze ho poznam od decka a vtedy sa vratil po rokoch domov. Proste zvedavá tetka. Doteraz si ma doberaju, potvory
Dobrý den, můžu si vás přečíst?
JankaM Jedna známá je dost potetovaná, na zádech má napsanou báseň. A jednou si kapku stěžovala, že se to lidi snažej číst. Tak ne asi.
Což mi připomnělo, že mi IG nabídl Kairu (Káču Hrachovcovic), netušila jsem, že je tatoomaster, numeroložka a koučka!
Janulik03 S tou známou jsem skoro přesně tohle zažila! ![]()
Jo a dcera si z výletu do Kanady veze suvenýr. Kérku.
![]()
Sorryjako, něco mi to připomnělo. My máme tyhle suvenýry na obě strany, ale to se nedá publikovat. Snad někdy na srazu.
Sweet Potato no, mohla přivézt něco horšího ![]()
dynda ale no tak....
Catherinne Kuš babo!
Sweet Potato A co na ní má?
Sweet Potato To je hezká památka!
Jakou?
Sweet Potato jé, to je hezké! ![]()
Sweet Potato Tak to je hezký :-).
Nemate nekdo tyhle saty a nestalo se Vam s nima toto?
Myslite ze to prijmou jako reklamaci? Uctenku samozrejme nemam. Vytahla jsem je takhle z pracky![]()

711990 účtenku mít nemusíš, stačí třeba výpis z karty. Jinak bych řekla, že to bude hodně na zvážení toho obchodu, ale zkusila bych to. Kdyžtak trvej na sepsání reklamace.
Tak mam za sebou první ošetření v nove zubni klinice, s tom koferdamem. Trvalo to hodinu a trictvrte a bylo to teda nekonecny
. Ke konci uz jsem mela otlacenou hlavu, hodne blbe se mi polykalo. Dvakrat jsem teda malem usnula, ale to polykani me vzbudilo
. Dost me vydesilo, kdyz doktorka povídá, sestri, zavolejte dalsim dvema pacientům, jestli můžou prijit pozdeji. Pusu mam nakrivo jeste teď a v zubu mi pulzuje. Jeste ze ten vlak domu ma klimatizaci!
Mulen
kolikrát tam ještě musíš?
Tabea ctyrikrat myslim
Ale doufám, ze ty kazy nebudou tak hluboky. Tenhle byl prehlizen asi dlouho..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí