Ronna ikea, takovy ten balicek vic ks, jsou to drzaci a utiraji pekne.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
prosím vás jak se nafukuje samonafukovací karimatka?![]()
viktorka_od splavu No měl by se povolit ventil a karimatka se nechá třeba 10 minut ležet a ona se sama nafoukne, pak ventil zase utáhneš. Při vyfukování povolíš zase ventil a jak ji smotáváš, tak se vyfukuje. Po smotání zase ventil zavřít.
viktorka_od splavu skvěle, máme ji týden. Na začátku doporučili párkrát vyfouknout a nechat se nafouknout, že to pak jde rychleji. A fakt jo.
Renusatko no to jsem si právě myslela ale chtěla jsem to radši vyzkoušet než s tím někam vyjedu a ono je to furt tenký a měkký
Jako jo nějakej vzduch to nabralo ale prostě tak půlku než by bylo potřeba
Catherinne ok Díky zkusím
viktorka_od splavu Tak snad ti pomůže rada Catherinne , ale my jsme jednu takhle reklamovali. Nikdy se nedofoukla. Ale taky jde o to, jak je vysoká a tak, abys od toho nečekala víc, než to bude.
viktorka_od splavu naše se dofukovala pusou, měla i nějakou pojistku, když si jí přefoukla a byla si na ní moc těžká, zase se ufoukla
viktorka_od splavu ja mam tiez taku co treba dofuknut pusou, ale to bol nejaky lacak, tak mi ani neprislo divne, ze sa nenafukne cela :)
viktorka_od splavu máme thermarest karimatky, a musí se dofouknout pusou.
viktorka_od splavu mam taky thermarest a dofukuju. A spi se na ni moc dobre.
Jinak borelioza je negativni a hlava po tech trech tydnech nakonec bolet prestala![]()
A pozor, kamarád si při rolování samonafukovací karimatky vykloubil rameno, ale fakt... ![]()
![]()
euridike chudak
ja to vcera srolovala celkem bez problemu tak snad to pude i v terenu
viktorka_od splavu já tyhle karimatky roluji klidně nadvakrát. Poprvé halabala je ať se vyfoukne vzduch, pak zašroubuji, urovnám a po dorolování zhruba do půlky otevřu ventil a pokračuji. Ať to mám úhledné ![]()
rysamona hlavne kdyz ji nesrovnas, tak se blbe cpe do obalu:D
rysamona ja to nastesti mrsknu do auta, ale az to budu cpat do batohu tak to vyuziju, diky!
viktorka_od splavu no prostě je s tím daleko větší crcání, než s pěnovou
, ale na stará kolena mi ten spací komfort za to stojí.
rysamona dělám to naprosto stejně. viktorka_od splavu ještě se podívej do návodu, některé se přes rok mají uchovávat smotané některé rozmotané. Kdybys ještě chtěla někdy vyrazit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí