Evaeva on tam právě žádný návod nebyl, jinak bych se tu tak blbě neptala:-) rozmotaný to určitě skladovat nebudu![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Vilemina prosím tě jsou teď ve Mšeně stavebniny? Jeden soused říkal, že jo a druhý zas že už před covidem zavřeli.
crazydaisy ahoj, jo jsou a fungují.
Vilemina moc děkuju![]()
viktorka_od splavu no já mám zrovna samonafukovací, která se musí uchovávat rozmotaná, tak stojí ve špajzu na hambě..jen aby sis ji nezničila. Jestli máš novou a nebyl návod, tak musí bejt někde po internetech
viktorka_od splavu To si ji rychle zničíš. ![]()
Ounz my jsme je mívali v úložném prostoru postele.
No a já ani nevěděla, že se má samonafukovací karimatka uchovávat rozbalena ![]()
Sweet Potato A to myslíš že někde ve skladu je uchovávají rozbalený a ve chvíli když si to objednáš tak někdo přijde sbalí do ruličky a pošle?![]()
viktorka_od splavu To nevím, ale v outdoorových prodejnách je rozbalené mají.
(Ale možná už mluvím o minulosti, třeba technika pokročila.)
Sakra, my je máme smotaný už pár let a zrovna o víkendu je bude muž se synem potřebovat. To abychom je zkontrolovali, co? A taky spacáky, jestli už je dávno nesežrali moli. To jsou věci, které se u nás použijí maximálně jednou za deset let. ![]()
Pinot Noir jj jsem se bavila s kolegou a pry to je paradne poznat-kdyz nejsou v pohode tak se ty smotany nafouknou![]()
Doporučte mi prosim apku na sdileny nakupni seznam.
Lamicka my pouzivame google keep. No , pouzivame. Sambo tam pise a ja to ignorujem, vzdy na to zabudnem
.Ale musim to teda oprasit.
Lamicka tiež používame Keep, najviac sa nám osvedčil.
Lamicka Listonic je super. Keep používám taky, ale na jiné účely, na nákupy vede specializovaná appka.
Nemáte prosím nějaký slevový kupon na Zalando?
Lamicka Listonic
Prosím, pár lidí odtud se chystalo letět do Bari. Pokud už se navrátili, jaké to bylo, na co si dát pozor, co neminout ap. Pokud je něco v cestovatelském vlákně, stačí mě tam kapku nasměrovat, nechodím tam. Díky moc!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí