Mirka já byla v Bari začátkem června 4 dny, na vylete jsme byli v Polignano a Mare a Monopoli, letěli jsme z Prahy a zpět s Ryanem, ráda ti zodpovím, co budeš potřebovat, pokud budu vědět. Tak když tak do SZ, ať to tu nezahlcujeme
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mermaid díky!
Prosím vás, někdy teď v létě jsem držela jen krátce v ruce dvě vydání nějakého nového českého magazínu- vypadal hrozně dobře, ale neměla jsem čas zjišťovat- jestli spíš lifestyle, přišlo mi, že je napěchovaný texty, obrázků přiměřeně, reklam jsem si skoro nevšimla. Recyklovaný papír, tuším. A neuložila jsem si nikam jejo název. Nenapadá vás něco??
marieu what? Heroine? To ale asi není nic nového ![]()
Chci si koupit nějakou sukni, hlavně na podzimní nošení a jako aby mi to vydrželo víc jak sezonu. Budou se nosit ještě plisovane nebo jsem už klasicky 5 let pozadu a příští rok to bude zralé na kontejner?
Karja to vis, ze budou :)
New arrivals:
https://www.cos.com/en_eur/women/womenswear/skirts/product.pleated-maxi-skirt-orange.1113255002.html
Kokoska achjo, co mi to delas
urcite zadnou plisovanou sukni nepotrebuju!!!
711990 ja na ni koukam uz tyden a presvedsuju se, ze na me to neni, ze bych v tom vypadala blbe a nemam to kam nosit a cervena a... a... ![]()
JankaM ne, Heroine ne. Byl to mnohem silnější výtisk napěchovaný texty. Měla jsem dojem, že jsem si vyfotila titulku kvůli názvu, ale byl to opravdu jen dojem ![]()
edit: tak nakonec vyfotila- mužovým telefonem

Kokoska maji i cernou ![]()
Karja a nejni trochu jedno, co se nosí, když pořídíš dobře padnoucí kus, který ti sluší??
Kokoska jeste musime podniknout dalsi krok! Jit ji vyzkouset:D abysme se ujistily, ze to neni nic pro nas![]()
711990 a nemáš to minulou? Já naštěstí jo, tak ji nepotřebuju ![]()
Kokoska pokušitelko
Catherinne ja jsem z nich vytloustla, tak jsem je poslala dal:)
711990 a sakryš...
Catherinne no ani ted bych se do nich furt nevesla:D
marieu Není to jedno! Ja už jsem retro myslenim,Outlookem musím být současná!
mnum cernou nechci :)
Kokoska Zkus ji, já si myslím, že by ti s nějakou kratší bundickou šla. Spíš teda černá, když si nejseš úplně jistá.
Catherinne A myslíš, že když mám v HM 38 kalhoty, jaké mi tak padnou tyhlety sukně na gumu v COS?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí