711990 jo, to znam. V kabince si reknu, ze fakt ne, prijdu domu, vyndavam z auta nakup z Lidlu a co nevidim, taska z COS se sukni!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja to je těžký. Ta minulá odpovídala nošeným velikostem, mám 34, ale znáš COS. Třeba se někdo ozve, že už ji má a poradí. Kdybych tam náhodou šla, tak ti ji zkusím. Ale neslibuju, mám to z ruky. Je blbý, že se to nedá zapojit do běžecké trasy ( myslím to zkoušení, žejo) ![]()
Kokoska záhada bermudského trojúhelníku ![]()
Catherinne kde se veci neztraceji, ale objevujou ![]()
Karja tuhle "novou" sukni mam v cerne, rekla bych, co jsem videla tvoje fotky, ze 38 ti bude velka. Muzu ti ji vecer, az budu doma, zmerit.
Lamicka Jj 38 mi bude velká určitě, spíš jsem nevěděla zda 34 nebo 36. To asi neřeš, metr nevytahuj;-)
Karja objednej obe a jednu pak vrat ![]()
Kokoska
Už se mi párkrát něco podobného stalo, jdu do obchodu, sháním černé kalhoty, béžový svetr a tak a dojdu domů a v tašce červená sukně nebo červený svetr a mezitím úplná amnézie a netuším jak se to stalo
. Ale zase z 99% se z takových nákupů stanou oblíbené věci, které nosím skoro pořád.
Ta červená sukně je krásná, ta ti bude slušet.
Karja Doufám, že se brzy v nákupním vlákně začnou množit recenze a že nikdo nezapomene připojit informaci jestli ho sukně škrábe nebo ne, abysme mi ostatní mohly jít najisto.![]()
Černá kočka zitra vecer se vracim do Prahy, ze bych se tam v utery zasla podivat? Stejne na Chodov musim do cistirny...
Jeste je teda sance, ze ji maji jen v Parizsky, tam se nepotahnu.
Kokoska hanba ti, to jsem nechtela videt!
Ber 36, tu tady bez problémů udáš, kdyby bylo nejhůř. ![]()
Ne, zrovna jejich sukně mi vždycky sedly běžná velikost. Tam bych se nebála. Kalhoty jsou ode zdi ke zdi.
Karja mne ta guma prisla v 36 dost tesna v pase, to nemam rada, tak jsem myslim vzala tu 38. sukne je skvela, rada ji nosim.
Kokoska tyjo, pekna je. Ale oproti te puvodni mi to nejak neprijde "ono" ![]()
Lama_z_Lana je takova usedlejsi, uhlazenejsi, ale proto o ni vubec uvazuju. Ta minula by na me fakt nebyla.
711990 no uz sem se suknou zazila taky hubenejsi obdobi! Ted jsem ji poslala zpet do CR s tim, ze uz ji neuziju..a pristi tyden tady "hic". Desim se podzimu, do ceho se doma nenarvu ![]()
marieu to myslim vydava majitel amazing places
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí