"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 11:14

Lama_z_Lana Ty jo, nějak ti to rychle utíká co? 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 11:14

baltik no zaujalo mě to velmi. Byli jsme v kavárně s dětmi, stihla jsem přečíst jen jeden text o nějakém kuchaři a rychle prolistovat jedno číslo a tak mi to padlo do oka, ale nechci se spálit, z prvního ročníku heroine jsem taky byla nadšená, druhý předplacený ročník po výměně redakce nebo jejího vedení už jsem jen přetrpěla. Respektive to přestal být časopis pro mě.

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 11:17

marieu ja jsem taky jen prolitla jedno cislo v kavarne, takze ti bohuzel nereknu, jak je ta kvalita trvala

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 11:27

Karja hrozne. Za chvili budu v pulce. Uz se snad zacnou vsichni vracet z dovolenejch, z jejich vlaznyho pistupu k praci jsem krapet nervozni

Je to celkem neobvykle, ze jsem v jejich skupine jediny cizinec, jinak samej Sved/ka. Takze maji fakt hodne veci na haku. 

Ale tak na druhou stranu, trochu vypnout jsem taky potrebovala. 

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 11:32

Lama_z_Lana No jasně, a podívat se prostě někde že jo! Ona ta práce ti jistě začne na poslední chvíli pořádně, jak to tak bývá. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 13:00

baltik asi bych to riskla. Někdy mám chuť jen tak listovat časopisem, ale žádný mě teda nebaví..

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 18:12

marieu jo, ja mam taky casopisy rada. Tak pak dej vedet, jestli si ho poridis

Offline Miru
16922 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 18:16

marieu 

...měla jsem moc ráda časopis Maxim a Esquire. Jo, pánské, ale velmi dobré čtivé články, žádné stupidity z dámských časopisů. Prostě to byly časáky našlapaný dobrým čtivem.

Už ale, myslím, nejsou...

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 19:35

baltik no nejspíš na zkoušku pořídím.. a vědět dám

Miru mně by bylo i jedno, jestli dámské nebo pánské, pokud mě bude zajímat obsah. Nemám úplně moc přehled, ale obávám se, že nakonec všechny ty lesklé magazíny nabobtnaly reklamou, advertorialy, promotions nebo spolupracemi se značkami. Takhle jsem kdysi dostala od jazykové korektorky redakce pár Marianne a přišlo mi to dobrý. Pár čísel, když tady začínala. A to mi nebylo těch 30 jak měla v podtitulu ("život začíná po třicítce"). To stejné se mi později stalo s Marie Claire. Nic ostatního jsem v ruce nějak pravidelně neměla. O té Heroine jsem tu už před časem psala- dokonce jsme si vyměnily pár zpráv s jednou zdejší duší, která s ní má cosi společného... 

Offline Miru
16922 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 19:38

marieu 

...rozumím...

Roky jsem si kupovala Elle, Bazaar, Marianne. Ale kvalita šla dolů, přesně jak píšeš. A dost často článkdy - vata, děs...

jak píšu, ty pánské časopisy byly nacpaný čtivými články, parádní členění, design, různé druhy písma, prostě celkově super. Ten Maxim byl asi nejlepší. Pak mě baví číst Forbes. Fascinuje mě, jak jsou lidé schopní a jak vybudují z ničeho NĚCO...

Offline rozarka
4221 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 19:40

Neví někdo slevovy kód na Zalando?

Offline barbucha blogger
35962 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 19:42

Kokoska 

Koukala jsem po tý černý (sukni)... ale musela bych to jít vyzkoušet, modelka je vysoká a má ji dost dlouhou, tak abych to netahala po zemi.

Mají ji vůbec tady? Šla bych ale do Pařížský

Offline Malvin
1650 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 20:02

Miru marieu Maxim jsem před lety taky kupovala. Spolu s Marianne a Respektem. Marianne šla během pár let úrovni dolů. Maxim jsem přestala kupovat v nějakém setrivem období. Zůstávám věrná Respektu. Občas si koupím Forbes nebo Turistu 

Offline Janulik03
20329 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 20:07

Kokoskaked pojdes po tej sukni, daj vedieť, fakt sa mi zda, ze by som ju tiez mohla chcieť. Asi teda ciernu

Unesiem to? Toť otázka. 

Offline Kokoska
35051 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 20:16

barbucha Janulik03 kdyz ji objevim, dam vedet

Offline Janulik03
20329 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 20:17
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 20:46

Kokoska barbucha usetrim vam cestu, na krame ji jeste nemaj (v parizsky, ale na chodove to bude, pocitam, stejny).

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 20:53

Malvin Respekt je u nás mužova "starost". Akorát nemáme předplatné a tak ho kupujeme- někdy totiž vynechá, pokud nestihne předešlé číslo přečíst. Asi ho dostane k vánocům- to předplatné. Ať mám všechna čísla

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 23:11
Reakce na Karja:

Lama_z_Lana No jasně, a podívat se prostě někde že jo! Ona ta práce ti jistě začne na poslední chvíli pořádně, jak to tak bývá. 

​No samozerejme

No jako, jsem rada, ze jsem se nechala premluvit na pet mesicu misto puvodnich tri. Ty dva mesice mi trvalo se z velke casti "vycistit" a ted se cejtim nejnormalneji za posledni roky

Na jare jsem mela fakt pocit, ze se vsim seknu a stanu se svym alteregem-Kvetou z benzinky! 

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 07. srpna 2022 23:21

Lama_z_Lana Jee, no já (my) jsme to to říkaly tady! To chce každej slyšet, viď:-D:-D Taky myslím, že tři měsíce by byly málo, ty dva je to tak na tu aklimatizaci. Tak to je super, je to hezký číst, ,, citit se nejnormalneji za poslední roky,,;-).