"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 19:41

tzaziki potřebuješ se vyspat a odpočinout si. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 19:44

tzaziki Tak každá máme jiný životabudič, někomu stačí se pořádně vyspat a jinej se musí s někým pěkně vyspat. Univerzální rada neexistuje.

Offline Miru
16922 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 19:46

Kan 

...a to jsou ale taky dobrý rady

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. srpna 2022 19:54

tzaziki

Ehm... Začátek školního roku a s ním spojený adrenalin? 

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 20:05

Miru No, pravda, osoba vrba mi trochu chybí.

continuity To vypnutí by bylo fajn

Kan Vím, že univerzální rada neexistuje, ale co kdyby.........

Mha To je určitě součást, takové to co mi sedí vzadu a ač si to ještě nechci moc připouštět, už to vystrkuje růžky.

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 20:06

Jitka77 Taky jsem se nedávno registrovala a měla jsem úplně stejný problém. Zkoušela jsem to xkrát, až jsem se na to vykašlala a zkusila to asi za měsíc a už to šlo normálně. Čím to bylo, netuším.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 20:16

Miru No, oni lidi tu křížovou čakru strašně zanedbávají.

Offline Jitka77
1947 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 20:31

Monulinecenka Díky, takže ignorovat, říkáš  Já jsem právě narazila na dost lidí s podobnou zkušeností, jen se lišilo doporučení ohledně času.

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 20:59

jerry Hele a proč si kupuješ tu bez kofeinu? Jako pro sebe že si tím prolozis tu kofeinovou? Já bych totiž měla asi snažit příjem.

tzaziki No pokud cítíš jako neprokonatelnou fyzickou únavu, jakoby takovou malátnost jak když se nemůžeš ráno probudit, tak bych zkusila zelezo. Na psychickou únavu nevím teda! 

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 21:03

tzaziki paradoxně může pomoct dělat toho víc. ale aby to byly věci, který tě baví, který dělat chceš. a ty co nechceš redukovat na úplně nezbytný minimum

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 21:03

Jitka77 Tak vidíš, evidentně univerzální řešení. A možná se to rozjelo dřív, ale já na to fakt cca měsíc nemyslela a pak si až vzpomněla.

Offline jerry
11276 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 21:05

Karja

Nemám ji pro sebe (já kafe nepiju).

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 21:11

tzaziki No a na psychickou energii máme my extroverti lidí. Ale já teda teď mám málokoho kdo mi jako padne. Já si rozumím jen se sambem, což je moc hezké vlastně, ale úplně k prdu, protoze na sebe nemáme klid a čas:-D:-D a pak mám třeba dvě kamarádky s kterými si hrozně moc rozumím a jedna bydlí daleko a druhá má malé dítě bez hlídání. Jo to mi jako pomáhá, já jak vidím že na mě něco padá, okamžitě se musím někam vykyblovat, kde to mám ráda nebo kde mám někoho ráda a vypit si tam kafe. Ale já mám prostě tyhle dvě a narazit na někoho nového je hrozně těžké, třeba jsem si našla dvě nové kamarádky se kterými jsem se hodně vidala, ale teď se to nějak po třech letech kristalizuje, ze to porozumění není tak silný.

Já mám docela pokles energie jakmile si představím podzim a zimu další v řadě jako vloni a předloni.

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 21:11
Reakce na Monulinecenka:

Jitka77 Tak vidíš, evidentně univerzální řešení.

já si to nějak dala dohromady s tím druhým dotazem a odpovědí od Kan a tak si přikyvuju až mi došlo že nee

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 21:12

tzaziki udělej si chvilku pro sebe. Něco, co ti udělá radost. Skoč si na masáž, zajeď si sama někam na výlet, jdi si zaplavat.. něco, co máš moc ráda a dlouho jsi to nedělala. 

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 21:13

jerry Nene, měla jsi na Luna akci dvě latte!!. Já si to pamatuji, mám to úplně s tebou spojeny, a s tím jak si někdo žije, že si může večer dat to kafe! 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 21:27
Reakce na bram:

tzaziki udělej si chvilku pro sebe. Něco, co ti udělá radost. Skoč si na masáž, zajeď si sama někam na výlet, jdi si zaplavat.. něco, co máš moc ráda a dlouho jsi to nedělala. 

​A opakuj to minimálně jednou týdně, jinak to nebude mít efekt

Jinak univerzální rada existuje, ale já už to sem nebudu psát, protože bych byla jako agent s teplou vodou

Offline jerry
11276 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 21:53

Karja 

Odhalila jsi mě- kafe fakt skoro nepiju, piju jen cafe latte, většinou na srazu (na na Lunině akci jsem si musela dát dokonce rekordní 2, protože lítal tlak a já bych byla usnula snad i ve stoje). 

Bezkofeinové kafe potřebuju pro dceru.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 22:08

MP Meri 2x týdně to nedám, samolepka je samolepka

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 11. srpna 2022 22:11

viktorka_od splavu

Čas a prostor chybí