Fakirka - u nás 1 rok, taky jsem to zjišťovala
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Fakirka zavolej si tam. Mě ji gynekolog nechtěl vystavit, že to je ještě dlouho a nevezmou mi to na tom místě, kam chci. Určitě to bylo méně než rok.
Nejdelší žádanka u nás platí půl roku, protože přecejen nikdo neví, jestli to ten lékař za rok ještě chce a k něčemu mu to bude. U všeobecné pojištovny je uvedené dokud ji nevyužiješ, ale nepředpokládá se, že máš žádanku na něco, co rok nepotřebuješ. Přes rok už je nebereme nikdy.
Renusatko tak mamograf je prevence. Asi lepší pozdě než nikdy.
Ono jde spis o to, aby jeste existovalo ICP, cislo toho indikujiciho lekare, na zaklade ktereho vysetreni pojistovna proplati. Po roce uz muze mit praxi jinou, zrusenou, pripadne aby jeste vubec zil;)Proto se muzou zdrahat starsi zadanku vzit, i kdyz obecne platna lhuta neexistuje.
Nevím, jestli je tu kulturní vlákno, tak to dám sem. Chtěla bych jít na podzim do divadla (v Praze). Doporučíte mi něco, prosím? Asi spíš dobrou komedii (žádnou řachandu), případně i drama, ale žádnou depku.
Evaeva líbilo se mi představení Tři holky jako květ ve Švandově. Koukám, že to teď hraje Studio Dva jako Holky jako květ.
Mně se moc líbilo v Ungeltu představení Pan Halpern a pan Johnson s P. Kostkou a Fr. Němcem (hrají 29/9 a 27/10), ale ani ta ostatní představení tam nevypadají špatně.
Evaeva před pár lety jsme se dost nasmáli na Vše o mužích. Studio dva, pokud to ještě hrajou.
Evaeva mně teď pár lidí doporucovalo Líbánky na Jadranu ve Studiu dva
Evaeva ja se chystam na Yermu do Rokoka, komedie to ale asi uplne nebude. Pry je to ale dobre. Jinak si ani nepamatuju, kdy jsem byla na necem v divadle...napada me jeste Caveman (divadlo nevim, nekde na vaclavaku) a Tri holky jako kvet (fidlovacka), oboji me bavilo, ale nevim, jestli to jeste hraji.
Evaeva Kdyz patram po programech divadel a recenzich, koukam obcas sem https://www.i-divadlo.cz/
Fakirka Pokud se něco nezměnilo, tak půl roku. Pamatuju, jak mne jednou sestra na recepci vyzvala, ať si to datum opravím.
Evaeva V Kalichu Božská Sarah s Ivou Janžurovou.
Sweet Potato tak to jsem nestihla... Ale zkusím tam zítra zavolat
mirajo Přesně tak.
continuity A u nás je to často taky jen prevence a když těm doktorům zavoláš, tak oni už to ani nechtějí. U mamografu je to sice trochu jinak, ale za rok už ta pacientka může mít třeba jiného lékaře.
Evaeva Vše o mužích jsem byla, nelíbilo se nám to se sambem, takový vtipy pro vtipy. Ale na ty Líbánky na Jadranu bych šla, ale říkal tuhpe Klepl, že se tam nedostaneš:-D.
Já jsem na nejlepší komedii byla na ochotnickém divadle maloměstského formátu. No kde ty loňský sněhy jsou, teď už se jinam ani nedostanu.
Ono je to hrozně ošemetný, my jsme s kamarádkama šly na něco, co mělo perfektní recenze. Tvl. Já myslela že se v půlce seberu a půjdu, ty pocity měly nakonec všechny, ale žádná to neřekla:-D:-D. Už si nevzpomenu co to bylo, škoda!
Karja hm, tak to bych nechtěla. Ty líbánky taky ne, Klepla já nějak nemusím.
A děkuju všem kulturním referentům! Proberu to doma a něco vybereme.
Evaeva mně teda připadá, že všechno, co jsem viděla ve Studiu dva, byly tahle laciné řachandy. On je tam taky hlavním autorem a režisérem Patrik Hartl, mně teda značně nesympatický člověk a autor. jestli má jít o opravdovou kulturu, tak bych se tomuhle divadlu vyhnula.
Evaeva
Mně se moc líbilo v Ungeltu představení Pan Halpern a pan Johnson s P. Kostkou a Fr. Němcem (hrají 29/9 a 27/10), ale ani ta ostatní představení tam nevypadají špatně.
Na to jsme měly lístky minulý víkend, v sobotu večer. V sobotu dopoledne odvoláno pro nemoc jednoho z herců. Přišlo mi to moc líto teda. Náhradní termín nedali, vrátili lístky. Mělo to být na letní scéně Ungeltu na Novém Světě. Moc jsem se těšila... a nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí