Dobře děláš! A jen můj poznatek. S tím druhým dítětem je to všechno intenzivnější, ale zase to mnohem rychleji uteče. Vlastně vůbec nevím, co se tady 3 roky dělo. Žijeme všichni...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MP Meri u nás to s druhým bylo fakt lepší, objektivně, subjektivně. Po všech stránkách to bylo jednodušší.
Takže všechno je možný.
Tak dcera není v případě bezkofeinu náročná - stejně nemá na vybranou, protože buď bezkofein nebo nic. V těhotenství si ráno zašla do Starbucks, což někdo výše psal, že taky není nic moc.
dynda přesně. Zrovna jsem tady přemýšlela, jak jsme to dělali na dovolené, když byl mladší mimino. Vlastně si to vůbec nepamatuju:)
tzaziki Ja ti taaak rozumim!
Strasne jsem se na prazdniny tesila a uplne me to dostalo! Najednou vypnes ten pracovni stres a ono vsechno vyplave. Jak jsem se prepinala, i pres výpadky hlasivek pracovala, souteze navic, vyzdoba, komiksovy souteze a abych byla furt trochu videt, tak po nocich kreslit..No a proste jsem to nedala. Tak ted z toho heldam cestu ven. Drzim palce!![]()
Luna Už jsem za ty roky poučena, že prázdniny jsou pro mě náročnější než školní rok. Péče 24/7, včetně vaření, zábavy....... Letos je to "vylepšeno" zdravotnímy problémy maminky a trošku mě.
MP Meri Děkuji. Je to krásně sepsáno. Pokusím se to pročíst víckrát a poučit se.
viktorka_od splavu Skuhrání nad vlastní osobností, schopnostmi a výsledky je moje bolest. Přinesla jsem si to z dětství, kdy vše šlo udělat lépe, rychleji.....
Luna Držím palce, ať z toho najdeš tu nejlepší cestu.
tzaziki ježiš to má moje kámoška učitelka taky. Ona vlastně nesnáší prázdiny, až letos, když má obě dvě děti 9+, říká že je to lepší. Že se už o ně vlastně moc nestará, jen jim vaří obědy a občas rodinný výlet, ale jinak, dělej jak umíš:-D. Držím palce, at je ti brzo líp!
jerry v kavárně mi nevadilo, možná ten dobrej stroj ho zbaví ty chemicky pachuti, ale doma bylo fakt nechutný
Každopádně se téhle značce preventivně vyhnu, díky za varování.
S Tchibem jsem uspěla, tak se ho budu držet.
jerry v kavárně mi nevadilo, možná ten dobrej stroj ho zbaví ty chemicky pachuti, ale doma bylo fakt nechutný
jsou ruzne zpusoby vyroby bezkofeinove kavy - bud chemicky, nebo premyvanim zrn vodou (svycarska metoda). Kava vyrobena tou svycarskou metodou by mela chutnat lepe (bez chemicke pachuti), ale nekomu se zda chutove mene vyrazna.
buble já vim, docela jsem to tenkrát studovala, ale někdy je hrozne složitý se dopatrat, jakyho původu to je, tenkrát třeba u M&S měli jen, ze je kofein odstraňován šetrně a ekologicky
Potrefenáhusa jo, to tedy je. Pomerne transparentne to tedy uvadi vetsinou ceske prazirny (a maji vetsinou tu svycarskou metodu), ale to uz jsme mimo bezne obchody.
tady se ví všechno, takže se ptám...jak dlouho platí žádanka na mamograf? Mám ji z prosince, sestřička říkala, že nemusím spěchat, ale určitě tím nemyslela, že budu čekat tak moc dlouho![]()
Fakirka myslím že platnost nemá, že platí dokud se nevyužije
Vlm doufám, v nejhorším si to zaplatím![]()
Fakirka taky si myslím že platí dokud nevyužiješ.Já ji dostala v červnu a použiju nejdřív v březnu.(Mám počkat až po narozeninách...
)
EDITH4B díky, hned jsem klidnější![]()
EDITH4B díky, hned jsem klidnější![]()
Fakirka není za co![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí