Takže k mému včerejšímu dotazu: podle FN Ostrava platí žádanka na mamografické preventivní vyšetření 2 roky????
Takže mne to zítra nemine.
Takže k mému včerejšímu dotazu: podle FN Ostrava platí žádanka na mamografické preventivní vyšetření 2 roky????
Takže mne to zítra nemine.
Torrah Tohle se nam kdysi stalo po zacatku predstaveni Lakomce ve Stavovskem. Pan Rosner tehdy zkolaboval... Casem ho alternoval nejaky slovensky herec a skvele to bylo, ale casto si na to vzpomenu. Jeste jsme si rikali, aby byl v poradku.
Dadoo To bylo jediné představení, ze kterého jsme odešli v půlce. Strašný
tzaziki nedivím se. Přitom oba umí být skvělí herci.
Tohle bylo úplně dehonestujici, degradace.
Autor Kolečko.
Nechápu.. A spoustu lidí na konci vstávalo..![]()
Já se u Cavemana před lety styděla, že tam sedím. A pak u představení S Pydlou v zádech s Josefem Dvořákem a Hrubešovou. Hráno v Ostravě před covidem, na konci všichni ovace ve stoje. Přitom jen za to zpívání na playback by mi měli vrátit vstupné.
Líbila se mi z poslední doby komedie Šťastný vyvolený od Divadla Verze, Cry Baby Cry ve Švandove.
Malvin na cavemanovi jsem byla asi v patnácti a líbilo se mi to. Když mě ale na to mamka znovu vytáhla před pár lety, přišlo mi to hodně trapný.
Dadoo Kaiser a Lábus jsou skvělí v Donu Quijotovi.
viktorka_od splavu ta prvni radka je obvod a tloustka gumy v ruznych jednotkach. Jeste si zjisti jestli mas auto nebo cykloventilek. Kdyz ukazes prodavaci tuhle fotku tak bude vedet.
Fakirka ježiš, objednať sa na mamograf!
Ginger dekuju
Měla bych jet s kámoškou do Prahy, teď v pátek, jen na jednu noc. A taky řeším, kam zajít. Našla jsem představení na letní scéně Ungeltu na Novém Světě, ale je dost velká pravděpodobnost deště, tak nevím, i když píší, že mají mobilní zastřešení. A pak Letní Letná. Když koupím lístky, tak se pak ve stanu asi sedí, jak kdo přijde, že. A déšť asi nevadí. Případně bych byla vděčná za nějaký tip. Ano, je to na poslední chvíli, vím. A ta vinná akce na Střeleckém ostrově stojí za návštěvu? Chodíte tam některá? Moc děkuju!
Mirka v tom Ungeltu mají zastřešení, a kamarádka, co tam chodí častěji říkala, že to snese i docela velký déšť, že už to tam zažila.
Já tam teda nebyla, nám to představení zrušili, a stejně ten den bylo hezky, tak to potvrdit nemůžu, ale věřím jí.
Podle popisu a rozhovoru mi prislo zajimave predstaveni Beckham ve Studiu Dva (osobni zkusenost tedy nemam) a hraje tam Plesl: https://www.studiodva.cz/program-2/?code=38762
Torrah díky!
Nejdou mi sem nahrávat fotky, neřešíte něco podobného?
Je na cestování lepší polštářek nebo podkovicka kolem krku nafukovací nebo obyčejná? Nebo je už vymyšlená lepší vychytávka?
Za mě rozhodně podkovička nafukovací (můžeš si nafouknout dle potřeby, což u "pevné" nejde).
A pak ji sfoukneš a nezabírá žádné místo.
Mha na dlouhou cestu busem/autem/letadlem nafukovací podkova, nejlíp drží padající hlavu a nebolí pak za krkem. A já si k tomu dávám ještě půlku kynedrilu, aby se mi líp spalo. ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.