Dadoo Muž má v práci Nespresso. Nevím, jak je to ale vzájemně kompatibilní s tvým kávovarem.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato ne, to asi není. To musi být E.S.E. Pody
Nevim, jestli je tu nejake patricnejsi vlakno, tak davam sem...![]()
Priznejte se, koho odsud jsem dnes dopo potkala v pevnosti Jaromer! Velmi elegantni dama v satech typu COS, Birkenech a neobvykle, ale uzasne vonici..!
PS-bylo to vtipny, drahy si me minutu pred tim dobiral, ze proc chodim na vylety v prezuvkach a pak nakracela dotycna v navlas stejnych Madridech..! ![]()
Pavlena
jsem zvědavá, jestli to fakt byl někdo udsud
Pavlena já si na základě podobnýho setkání ty Madridy koupila:-)) páč na fotkách mi přišly jako ty kritizovaný papuče ale naživo jsem je okamžitě poznala a byly prostě suprový. a tehdy to teda nikdo odsud nebyl, bohužel, jsem hodně zvědavá jestli se ti někdo přihlásí![]()
Pavlena Hele já potkala na Moravě ženskou v místních hadrech. Zelený birkeny, zelená taška, možná furla? no byla to pěkná kabelka. Delší černá sukně, střihové typu COS a pila víno. Úplně jasná:-D
Evaeva Karja no abyste si nemyslely, ja pred par lety poustela na prechodu slecnu v khaki kokonech, jeste tech s rukavem a povidam si, kdopa z parfumky to asi je...
A byla to nellielovett ! A doufam ted nenapises, ze tyhle saty nikdy nemelas..! Jsem si tehdy byla docela jista, ze jsi to ty (to jsem te jeste znala jen z fotek)..![]()
Tak to jsem taky zvědavá, upřesni, možná se někdo přizná ![]()
Nevíte o někom, kdo by chtěl na DPP přednášet aplikovanou matematiku a statistiku na pražské VŠ? Víc info kdyžtak v SZ.
Edit: jsou to prváci, ekonomické zaměření
Muj novej (pul roku) mladej soused (pracuje na šichty v železárnách) táta dvou mrnat kašle dnem i noci :( ... mužu mu nejak pomoci?
Prosim, nevite, zda se da v CR sehnat Nina Ricci L'Air Du Temps v EdP? Moje maminka si ji preje k narozeninam. Vsude vidim jen EdT.
Marielle pohlidat mrnata, aby si nekdy, až mu vyjde směna, mohl dojít k lékaři?
Pavlena kokony jsme měla a snad si i vybavuju, že jsi mi tenkrát psala :)
Malenge dekuji, proč mne to samou nenapadlo
Tak tentokrát bych potřebovala tip na praktickýho lékaře v Brně. Nemusí to být žádný génius, ideálně spíš někdo někoho normáního, vstřícnýho, schopnýho komunikovat i elektronicky (recepty apod).
Tady se kdysi řešily melatoninové tablety, pamatuju si to dobře, že byly z DM?
999 mám melatonin sníček z Benu lékárny
EDITH4B Díky:-)
crazydaisy Moc jich nebere. Tady mi někdo poradil, pro syna, doktora Rolinka ve středu Brna. Ten pacienty bral a komunikace s ním byla v pohodě. https://www.rolinek.cz/
Renusatko moc děkuju, pošlu synovi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí