Prosím, někdo tu doporučoval něco na zalehlé uši. Nejde mi vyhledávat a nemohu si vzpomenout na název.
Trápí mě to už týden a ani jsem nikam neletěla
Stačil pobyt na horách ![]()
Prosím, někdo tu doporučoval něco na zalehlé uši. Nejde mi vyhledávat a nemohu si vzpomenout na název.
Trápí mě to už týden a ani jsem nikam neletěla
Stačil pobyt na horách ![]()
rysamona otic solution
Lamicka děkuji mockrát. Hned mažu koupit.
rysamona pokud máš doma kysličník, tak nikam nemaž a zkus nejdřív ten
andulka01 Když tě vidím v tomhle vlákně, tak se zeptám tady. Nevíš, kde by šel v Praze koupit ocet Hesperiden? Mně ho nabízí jen e-shopy a já ho nutně potřebuju na sobotu.Díky
My nemáme tepelné čerpadlo, ale klimatizaci, která v Brně, v zimě stačí. Kotelnu máme pro 24 bytů, plyn. Do loňské zimy jsme měli naprosto debilní měření, kdy se odečítala teplota v bytě. Loni to změnili a dali nám měřiče přímo na topení. Takže jsme to topení vypli a topili jen tou klimatizací, Vyšlo to o spoustu tisíc lépe. Jednak se topilo jen, když byl nèkdo doma a cenově to bylo lepší. Teď to musíme propočírat, ale dostali jsme i na tu klimatizaci výhodnější tarif.
Renusatko No ale ta klimatizace ti jede na taky na tepelné čerpadlo, ne?
Těch systémů je víc. Podle toho odkud kam.
Když rozvádíš do radiátorů, tak třeba vzduch-voda.
Když ta klima, tak vzduch-vzduch.
Tohle já mám taky. To teplo/chlad mi fouká z jednotky na zdi. A venku mám ten větrník v bedně. ![]()
Dadoo Jj, je to taky tepelné čerpadlo, jen ne to, které se tady teď probíralo. Jsem to špatně napsala. Právě ten levný tarif platí i na ty klimatizace.
Renusatko Přesně tak. Teplné čerpadlo a různé systémy vytápění.
Na tepelná čerpadla se vztahuje právě ten nejvýhodnější tarif elektřiny, který je určený na el. vytápění. A je jedno, jakým systémem pracuje.
Já za první rok doplácela 20 tis, protože mi ten pitomec nedokončil revizi a tím pádem mi tarif nezměnili.
Za další rok mi pak vraceli tisíce.
A na podzim jsem zafixovala cenu elektřiny na další tři roky. Klika.![]()
Renusatko my taky topíme hodně klimatizací. Základní vytápění je elektrickými přímotopy, ty máme od pořízení klimatizace nastavené jen na takové temperování a teplo si děláme klimatizací, atmosféru pak krbovkami. U té elektřiny je fajn, aspoň v tom dřevodomku, že je teplo hned a tudíž není potřeba udržovat teplotu, když doma nikdo není.
andulka01 děkuji, zkusím
999 bohužel neporadím, já ho dostala od kamarádky a ta kupovala v Rakousku.
andulka01 Díky, já si ho právě taky vozím z Rakouska :-(.
Pinot Noir To je právě důvod i u nás, ta klima nevytopí nijak do tepla, které by dlouho vydrželo, jak ji vypneš je zima, jak ji zapneš je teplo. Takže ráno vypnu topení, když přijdeme, tak zapnu klimu, v obýváku občas večer to topení, když je fakt zima, tak spíš v noci temperuje na těch 18. V pokojíku topí kluci jen klimou a v ložnici nejede nic. Topí do -8, to loni v Brně ani nebylo.
Prosím pomoc! Mám pravděpodobně zánět močového měchýře, třídenní pití čajové směsi ani brusinkové tabletky nepomohly, naopak se to horší. V pondělí odlétám na dovolenou. Kam v praze na urologii, aby mě ještě dnes vzali? Měla jsem jít hned, co to začalo, ale pořád jsem doufala, že to "přepiju" (tolik litrů vody denně jsem snad v životě nevypila).
Hwi to nemusíš řešit na urologii, to je normálně na praktika.
continuity Aha, díky za tip. Moje praktická doktorka má ale v pátky jen dopoledne, takže to už nestíhám...
Hwi zajdi na pohotovost a v lékárně si kup Rowatinex (tobolky nebo kapky) - mě vždycky pomohl.
Hwi já byla kdysi ve vojenský na pohotovosti s timhle:)
Hwi hele, ja bych neriskovala, pokdu uz to mas treti den a brusinky, caje a prolevani se ti nepomohlo. neporadim ti kam v praze, ale zajdi si pro antibiotika
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.