Hwi můžeš zkusit ještě zavolat na svou gynekologii, močové infekce u nás léčíme běžně i u netěhotných.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Hwi praktik nebo gynekologie. Rychle nasaď Blokurimu, klidně si první dny dávej dvojnásobek dávky. Tohle už je spíš na atb, ale po té Blokurimě se rychle uleví. Večer už to nebude tak strašné.
Hwi inak mne na zápal močového mechúra celkom účinne zaberá ibalgin, keby sa ti nepodarilo zohnať doktora a antibiotiká
Jauvajs, já to zažila jednou a bylo to tak hrozný, že pár hodin od začátku bolestí jsem s krví v moči mazala na pohotovost. Takže já říkám pohotovost. Dostala jsem nějaká chemoterapeutika, úleva byla okamžitá.
Hwi drzim palce...nerada kuvikam, ale momentalne som v takom roxpolozeni, ze si to sama sebe dovolim...takto som teraz na dovolenke ja. pozajtra uz chvalabohu teda odchadzame. Doktorka je so mnou v kontakte denne, ja mam uz druhe ATB, konecne to zacalo prechadzat, tak sa k tomu pridala mykoza. Jo a den po dobrati ATB zihlavka. Takze ani more (ziadne kupanie), ani slnko (atb)....akurat cely cas lezim vnutri a sommrzuta.
Buduce to za tych okolnosti radsej zrusim.
Ale drzim palce, moznoze to tebe vyjde ❤!!!
Strašně moc všem děkuju za reakce. Vyřešila jsem to nakonec tou pohotovostí a byla úspěšná, předepsali mi antibiotika, tak doufám, že rychle zaberou. Bylo mi trochu blbé jít na pohotovost s takovou (v podstatě) drobností, ale ošetřující lékařka byla strašně milá a prý jsem udělala dobře.
slniecko To je mi strašně líto
Člověk se na tu dovolenou tak těší a vlastní tělo ho takhle zradí. Tak snad si to co nejdřív nějak vynahradíš, hlavně, abys byla brzy v pořádku.
Já už začínám mít pocit, že vesmír nechce, abych někam jela, minulý týden pád z koně, prokousnutá brada zevnitř a sedm stehů, konečně to celkem splasko a přestala jsem vypadat jako Quasimodova mladší sestra a teď tohle. Víkend strávím zavřená doma a doufám, že si třeba nezlomím nohu při mytí koupelny.
Hwi drobnost to podle me neni, ono se to muze zvrhnout do pekneho maleru a vleklych potizi. Hlavne at je uz dobre a uzijes si dovolenou.
Kokoska Tohle přesně mi na té pohotovosti říkali :) Děkuju.
slniecko ježiš to je krásný - kuvíkať..miluju slovenštinu ![]()
![]()
Hwi držím palce, nech rýchlo zaberú!!! Nezabudni k nim probiotika a pre istotu Canesten, keby to narusilo aj inu, ehm, floru...
ostatným ďakujem, na zajtrajší návrat sa už normálne teším...akurát teda nie na tú cestu...
Jak vlastně vzniklo to úsloví "nedělej Zagorku"? ![]()
Dadoo koukni na IG Krále klacka, je tam možné vysvětlení
Dadoo Prý podle toho filmu, co natočila s Kukurou, on jí nadbíhal a ona dělala ofuky. U Krause -2014 to vysvětlila, původ teda neřekla.
slniecko tobe samozrejme taky drzim palce, at uz se vsech problemu zbavis. Nemoc na dovolene je fakt to nejmin potrebne.
Kanjojo, to by odpovídalo. Díky. ![]()
Mha nevím, jak dělají slovenská morčata, ale kuvíká kuvik, česky sýček ![]()
Další dotaz:
Vy, které máte kávovar na pody, jakou kávu kupujete?
Ja zatím Illy, vyzkoušela jsem tři různé typy a klidně si nechám doporučit. Kupuju balení 150 nebo 200 ks.
U nás jsme to slovo používali jako neustále a věčně opakované stížnosti.
A jak morčata kvikala, tak kuvikala.
A on je to celou dobu jakýsi pták. Namoutěkutě, prokrýlepána. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí