"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Annegret
162 příspěvků moje polička 05. zaří 2022 15:53

continuity zkus treba detsky lekarsky plast modernbhp.cz

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 05. zaří 2022 17:15

Annegret díky moc! Lékařské plaste mě nenapadly. Hlavně tam začínají od velikosti 34, to bude ok. 

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 10:33

Dají se bakaláři (elektronická žákovská knížka) nějak stáhnout a používat na PC, jako rodič? Mobilní aplikaci a přístup jako rodič mám. Nebo je to placené/jen pro školy? Děkuji. 

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 13:09

JankaM Nevím jestli stáhnout, to mě nikdy nenapadlo, ale normálně se tam přihlašuju ze stránek školy. Často to tak dělám, že si na telefonu všimnu upozornění, ale otevřu si to později na notebooku, abych na to lépe viděla.

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 13:18

quebrada děkuju! To mě nenapadlo, mají to tam dobře schované.

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 13:24

JankaM Není zač, to jsem si všimla u vícero škol, že tyhle odkazy mívají prťavé a někde zastrčené.

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 09:21

Neznáte někdo náhodou v Brně toto: https://www.fortistraining.cz/ ?

Je to drahá blbost? Mám fakt dost špatný záda a potřebovala bych teď zas začít něco dělat. V normálním fitku jsem 1. nikdy  nebyla a byl by to trapas a 2. myslím, že vzhledem k diagnóze bych potřebovala dohled fyzioterapeuta.   Chodívala jsem na rehabilitaci a cvičila jsem vojtovu metodu a pak ještě něco podobného (teď nevím, zda to byl SM systém nebo ještě něco jiného), to mi prý šlo a dokážu to prý líp než běžní lidé. Ale jinak jsem spíš sportovní netalent. Teď bych jednak potřebovala trochu řešit ty záda a taky zpevnit celé tělo a připadalo mi, že fitko s dohledem fyziologie by to mohlo splňovat... 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 15:56

Lav Nedívala jsem se na ceny, takhle se mi to zdá v pohodě a zajímavá služba. Ale ono i kvalitní trenér dokáže divy, stejně jako nekvalitní fyzio průšvih. Když se tím ale prezentují, tak by to tam měli umět.

Zase si myslím, že není problém jít do fitka a líbí se mi, jak si každý myslí, že tam všichni budou sledovat jen jeho. U nás v té posilovně to zdarma projde se zájemci majitel. Minimálně nastavení strojů s popisem co zapojuješ. Všem teda to stejné. Potom jsou tam takové hodně pečlivé trenérky, která řeší věci individuálně, to už je placené. Vyloženě v té dámské má každý problém sám se sebou a nemá čas okukovat ostatní nebo řešit jestli něco dělají jinak než ty. Většinou jsou to ženy, které chodí krátce, mají obavu a nebo třeba jen nestojí o moc lidí okolo. Já tam chodím kvůli tomu, že je tam většinou prázdno. 

Ještě bych to editovala. Ta cena není nijak výrazně vyšší než když zaplatíš vstupné a trenéra.

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 16:16

Renusatko Děkuji! Jako ja vim, ze by v tom fitku na mě nebyl nikdo zvedavej, ale protože jsem taková dost nesportovní, tak prostě ten pocit mám. Jak když jde člověk po dlouhé době na koupaliště a má pocit, že všichni budou sledovat jen jeho v plavkách. A ty záda mám hodně blbý objektivně, ne takové to běžné pobolivani z dlouhého sezení, tak mi přišlo, že toho fyzioterapeuta by to chtělo.

Offline Manuka
658 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 22:03

Nevíte někdo náhodou jestli koupím v Praze na letišti foliové balonky?

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 10:01

Prosím vás, vy co nakupujete v Arketu (třeba barbucha , Mini , nebo někdo další) nevšimli jste si tam v srpnu krásného červeného dlouhého vlněného kabátu? Připadám si jako blázen, nemůžu ho tam najít :-). Takže buď jsem ho viděla v jiném obchodě, nebo je vyprodaný, což mě teda dost překvapuje, když šlo o fakt teplý zimní kabát. Takže otázka zní, byl tam? :-)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 10:03

Manuka 

Spíš bych řekla, že ne. Vůbec si neuvědomuju, že by tam něco takového bylo.

Offline Mini
příspěvků moje polička 10. zaří 2022 11:29

999 netusim bohuzel Ale zda se mi to brzy Nejdriv byvaji v nabidce ruzne quilted/puffer a vlnene az pozdeji 

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 13:00

Mini Díky, mě hrozně štve, že jsem si ho nekoupila :-(.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 13:20

Prosím vás, pokukuju po nové sedačce a padla jsem na Bonami na krásné sedačky Milo casa. Nemáte někdo zkušenost? Nedohledala jsem recenze, respektive něco málo u hodnocení produktu přímo na e-shopu, ale spíš mě zajímá, jak vypadají pár let od nákupu.

My máme 17 let Jecha, kromě potahu, co už není v kondici, je nerozbitná. Ale je trochu nad limitem. Zastropovala jsem to 45 tis (čistě za L sedačku pro 4-5 osob, žádný stolky, křesílka, taburety). 

NO a tipy na jiné samozřejmě přijímám též.

Děkuji

Offline Torrah
3399 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 13:34

Gellnerova My teď před pár měsíci kupovali novou sedačku Phase.

Měla jsem to teda se slevou Marianne, vyšla právě kolem 45 tis.

Máme tuhle, ale pro víc osob by byla vhodnější tahle.

Tu má švagrová, je jich víc, my jsme jen dva.

Spokojenost velká jak u nás, tak u švagrové. U obou byla podmínka rozkládací plus úložný prostor. Bez toho by asi byly lacinější. Za mě můžu Phase doporučit.  Bonami neznám, k ní se vyjádřit nemůžu.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 13:36

Torrah Phase, jasně. Taková známá a vůbec jsem si vezpomněla. S tou slevou by to bylo ok. Díky za tip

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 13:38

Gellnerova My mame roky Polstrin a velka spokojenost, jen nevim, jak se ted pohybuji ceny.

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 14:47

999 

V srpnu vlněnej kabát? Tos asi viděla jinde, pamatuju si červenej jen baloňák...

Offline Torrah
3399 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 15:35

Gellnerova a ještě k té Phase - nevím, jestli máš kočky nebo ne, ale my si vzali potah, o kterém tvrdili, že je právě vyrobený, aby kočky tu sedačku neškrábaly. Tak jsme ho vzali a opravdu, kočky to neškrábou. On je takový jakoby "sametový" a nejsou tam vidět ta vlákna, nemají vůbec tendenci to škrábat. Za což jsem teda ráda, protože tu minulou sedačku rozdrbaly totálně.

naše látka se jmenuje ELIS

tenhle typ látky je to