Prosim, nevite, zda se da v CR sehnat Nina Ricci L'Air Du Temps v EdP? Moje maminka si ji preje k narozeninam. Vsude vidim jen EdT.
Dej to do blbých parfémových dotazů. Spousta holek, co se v tom orientují, nechodí do neparfémových vláken.
Prosim, nevite, zda se da v CR sehnat Nina Ricci L'Air Du Temps v EdP? Moje maminka si ji preje k narozeninam. Vsude vidim jen EdT.
Dej to do blbých parfémových dotazů. Spousta holek, co se v tom orientují, nechodí do neparfémových vláken.
Renusatko To me vubec nenapadlo, jak do tech parfemovych vlaken nechodim, diky.
Necvičil jste někdo podle Smíškovy metody (SM systém)? A ev. kde v Praze?
Mám čmárnuto propiskou na výstelce kabelky, na takový tý kůži jemny
uprostŕed chlopně..nevíte nekdo, jak vyčistit? Nebo zná někdo ten servis v Panský, vyskakuje na mě na insta, jsou dobrý? Díky..
Lenka22 ano, studio pilates liliova 4
Jak čistíte vnitřek Tomsek, tu koženou stélku? Nosím je často na písek a už to potřebují.
moora Jestli jsi to absolvovala, je to tak, že se to za těch 10 vstupů naučíš a pak můžeš cvičit sama? -
Lenka22 ano. Neni marny si po lekci pak ty cviky nekam poznamenat, na netu jsou tezko k dohledani.
mooraJe to účinný, jak říkají?
Lenka22 hele, to nejak neumim posoudit, ja extra problemy se zadama nemam. Myslim, ze sambo od Karja si to pochvaloval dost.
ale od lonskeho leta me zlobi noha a ackoli na my bederni pateri neurolog nic neshledal, hodne to zhorsuje dlouhy sezeni a zahradni prace, takze se chystam cviceni zas oprasit.
Lenka22 Hele sambo to cvičil, a jako změnilo mu to život i mi tady na to doporučení kdysi jedna uživatelka reagovala s tím, že ji to změnilo život taky.
Prý to cvičil v Praze u nějaké lektorky přímo prý ve studiu u toho Smíška, na nějaké skupinové lekci (Bože to je popis), byl párkrát a stačilo mu to, ale on je jakoby pohybove inteligentní a takovej precizní typ na to cvičení, takže šel asi čtyřikrát, ale říkal že běžne chodili tak desetkrát no. Ale prý nemáš cvičit jen toho Smíška ale kombinovat to s klasickou fyzioterapii někde, kde budeš mít takový ten balíček, cvičení,masáž, procedury.
dzizisketa Když jsem ještě nějaký s koženou stélkou měla, tak jsem je normálně prala (jestli máš na mysli ty klasický).
Lenka22 My jsme chodil v rámci toho, že to vedl v práci kolega z rehabilitace a měli jsme to hrazené. Já jsem měla pocit, že nás upravoval neustále i po 10 lekcích, tak možná minimálně u zrcadla bych to cvičila. Problém jsem vyloženě neměla, tak to neposoudím, ale bolelo nás celé tělo, i když žádná z nás nebyla nějaký gaučový povaleč. Narovnala jsem celkem dost záda a upravila pohyblivost ramene. Kolegyně si to chválila moc, že už se nemohla předtím skoro hýbat a spát.
Je tu někdo mzdová účetní? Potřebuju obecnou radu ohledně toho příspěvku 5000 na dítě. Děkuji.
Lenka22 Snad jo, kdyžtak jdi jen na pár hodin a dávej pozor! On fakt kdo je pečlivej a záleží mu na tom, tak to zvládne s min hodinama. Držím palce (mně to třeba nejde:-D, ja jsem pohybove úplně mimo:-D)
Karja budu dávat pozor, a už si to projíždím aspoň ve videích, abych měla pojem, jak asi na to a co je tam důležitý a nekoukala pak jako tele
. Ale chce to vyzkoušet pod dohledem a opravami, protože je to specifický a náročný na přesnost...
Lenka22 Určitě no. Držím palce. On ty lana pořád doma má a cvičí už tak jako nárazové když to cejti. Ale pak má takovou novinku jo, trakční lehátko, a tím se nějak věší vzhůru nohama, jakože se vyvěsí jen za chodidla a asi se tím ta páteř jakože uvolní/vytáhne?!. Prej je to hrozně dobrý říkala mi kosmeticka, co fušuje do fyzio, a sambo si to taky chválí.
Karja takhle daleko ještě nejsem, věšet se na trakční lehátko, snad k tomu ani nedojde
. Zatím si cvičím doma, ne teda podle Smiška, ale jinejch videí,
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.