"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Manuka
658 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 18:10

dynda dík, budu muset vymyslet něco jiného.

Offline Mha
příspěvků moje polička 10. zaří 2022 18:29

Poraďte, co nosíte, když prší. Myslím tím, že leje jako z konve a vy stejně musíte chodit venku a mít volné ruce.

(děti mi z tábora dovezly jen polovinu mojí nepromokavé parky, nevím, jak to udělali, prý samo) 

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 19:29

Mha ja jak ted musim venku pracovat bez ohledu na to, jestli prsi nebo ne a zjistila jsem, ze nejlepsi je to "funkcni" obleceni, jak ma odvadet pot od tela tak odvadi i ten dest, proste shora mokry ale kuze sucha, zajimavy velice. a skoro vsecko to mam z lidlu:-) akorat ksiltovku z nejakyho sportissima tu jsem si kupovala puvodne na vodu, teda na lod

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2022 20:36

Mha když se chci hýbat, tak funkční bundu (která mi bohužel teď odešla do věčných lovišť). Když jdu s dětmi po městě, tak mám pogumovaný kabát.

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 21:35

Vedle

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 23:56

Mha Do normalniho deste pogumovanej kabat, do slejvaku plastenku, mam ji skoro po kotniky. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 08:18

viktorka_od splavu

Diky, Lidl určitě zkusím, prodává se to jako bunda nebo mikina nebo obojí? 

Vari Evaeva

Kde jste koupily pogumovaný kabát? (a je hezký) ? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 08:22

Mha v Tchibu. Já mám spíš střih jako parka, beru si ho do města. Mívají různé nepromokavé městské svršky, koukni se. Něco jsem viděla i na tom Lidlu.

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 08:25

Evaeva

Něco takovýho? A neurvou se cvočky? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 08:26

Mha cvočky se mi neurvaly, mám ho pět let. Mám holubičí šedou.

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 08:26

Evaeva Diky

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 08:37

Mha mám ho taky z Lidlu, koupila jsem si ho na pochodovani s kluky a je v pohodě, myslím, ze ho muzu doporučit. Žádný velký liják jsem v nem ale neabsolvovala.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 09:35

Je to taková blbost, tak do blbých dotazů. Dcera jede se třídou na týden do zahraničí. Nebyla ve škole, když se rozdělovali do pokojů. Některé pokoje jsou smíšené, na ni, ještě s jedním děvčetem, zbyl třídní lotřík.  Nejsem puritánka, ale alkohol se dá očekávat (ne u dcery), jí ještě není osmnáct, to opravdu někdo takhle může naplánovat? Dověděla jsem se to v podstatě omylem.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 09:48

Mirka v tomto veku smisene pokoje? Navic bez domluvy predem?

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 09:56

Candance Ppokud myslíš domluvu mezi dětmi, tak ta asi nastala. Dcera hlavně nechtěla "dělat problémy", protože kdyby nesouhlasila, tak by se muselo obsazení pokojů přeorganizovat a leckdo by nebydlel s kamarádem/kamarádkou. Ona si nestěžovala, že prý pohoda, ale ani já bych nechtěla spát v pokoji s cizím mužem, co já vím, co se mu děje v hlavě?

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 09:56

Mirka Jestli to vadí jí, ať se domluví s vyučujícím. My jsme v 17 taky měli smíšenou chatu. Na vysoké v prvním ročníku taky. Ono je to většinou tak, že zbyde jeden kluk, tak ho soupnou k holkam a je takovej chudák v podstate:-D

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 09:58

Karja Jí to nevadí, protože to neumí domyslet. Když to mám napsat natvrdo, bojím se, aby jí neublížil.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 10:02

Mirka Tak ale pro ni to není cizí chlap ne? JE to třeba tři roky její spolužák? Nevím no, zeptej se jí, jestli ji to skutečně nevadí, že ji pomůžeš se s tridní domluvit (pokud máš) třeba nabídnes příspěvek na pokoj navíc, domluvíš pristylku atd atd. Hlavně ji neříkej ty svoje myslenky, co se chlapovi děje v hlavě, protože to mě třeba doposavad nenapadlo, teď na to budu určitě myslet:-D:-D. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 10:05

Mirka Já nevím, jestli je to opodstatněný strach, mě by to asi nenapadlo.Ale ty jsi psala že tvoje holky nikam nechodí a nebaví se, tak třeba nejsi zvyklá. My už jsme v 17 spali různe s partou někde na chalupě, chodili jsme do rána na párty, takže výlet se spolužákem v pokoji asi byl pro me, i mé rodiče asi v pohodě aktivita. Domluvte se spolu doma no, ale moc bych ji nějak nestrasila. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 10:12

Karja Chtěla jsem znát názor víc lidí, protože moje reakce fakt nebyla pozitivní a dceru jsem tím vytočila a ona litovala, že to vůbec řekla. Kamarád to právě není. Je to frajírek, který neuznává autority  a jsou s ním jen problémy. Zdá se, že ani kluci ho mezi sebe tak moc nechtějí, když zbyl k holkám (o tom ale nic nevím). Já si ho pamatuju z on line výuky, když "diskutoval" s učiteli.

S kamarády problém nemám, starší dcera se pohybuje od základky pouze mezi kluky, ještě jí nebylo patnáct a psala jsem souhlas, že může spát na výletě s klukem ve stanu. Hodně moc jsem se tomu smála a jeho matka prý taky, což děti nechápaly. Mmch. chodili tenkrát spolu, cca od 13-14 let, věděla jsem to.