"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Kora
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 15:34

viktorka_od splavu

V případě,  že jsou tam ty holky dvě,  klidně.  Přijde mi, ze tady z kluka děláte sexuálního maniaka, kterej nečeká na nic jinyho než až tam bude moct znásilnit půl baráku

Offline Řvousenka
1042 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 15:37

Kora Přesně, na pokoji jednu sváže do kouta a druhou znásilní

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 15:39

Kora jako ze druhy devce ma povinnost nejak dceru tazatelky ochranovat? tu maji rodice!

dodam jen aby bylo jasno ze ja delala sport kde byly spolecny satny, sprchy i spani, ale byla to moje volba. s problemovym spoluzakem bych nocovat skutecne nechtela, byt bych se zajiste tvarila jako hrdinka

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 15:39

viktorka_od splavu Souhlas s tebou i s Dadoo . My v 17 jeli jako parta na vikend mimo skolu, ale holky a kluci meli chatky oddelene. To tam uz byly 2 pary. Na skolni akci to absolutne nechapu, tam jsem nikdy nezazila smiseny pokoj. Nejde o duveru, je to skolni zajezd a skola to ma vyresit. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 15:40

Kora Řvousenka

Co do toho pletete sex? Ale třeba smradlavy nohy, flatulence, dech po ránu... Na život je potřeba mladé lidi připravovat postupně. 

49385 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 15:40

Mha a chrapani!

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 15:41

viktorka_od splavu

No vidíš, na to jsem zapomněla!

Offline Řvousenka
1042 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 15:43

Mha Prdem neublížíš.

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 15:44

Řvousenka

No nevím, v uzavřeném prostoru... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 15:45

viktorka_od splavu mně přijde blbý, že to nebyla volba těch zúčastněných.

Ale jinak mám tu zkušenost, že nejmíň problémů bylo na těch akcích, kde byla ta důvěra. Když se k nám chovali jako k dospělím, my se tak chovali taky.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 15:52

Kora hele, ať si otehotni kdo chce kde chce. Ve svém volnem čase, mimo školu.

Tady fakt nejde o důvěru.

Tu k nim budu mít přímo umernou tomu, jak je znám. Přesto budou ubytovani kluci s klukama a holky s holkama. 

To je prostě odpovědnost vůči dětem i vůči rodičům. 

Jasně, nic se nestane, když dají třídního lumpa ke dvěma vzornym sprtkam, ale z principu to prostě nelze. 

Uz někdo z vas měl pár dní na krku 30, 40.. nactiletych třeba několik dní? 

To je člověk jednou nohou permanentně v kriminálu. A můžete mít důvěru sebevetsi, nikdy nevíte, co se může posrat a za co pak ponesete odpovědnost před rodiči i před zákonem. 

A to si vůbec nestezuju, s harantama vždycky, zejména na mimoskolnich akcích, vycházím výborně a vždy se domluvíme. 

49385 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 15:53

Evaeva me by jeste zajimalo ktera z pritomnych dam by byla spokojena, kdyby ji na sluzebce frkli do pokoje nejakeho "problemoveho", podivina kolegu

Offline Kora
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 15:55

viktorka_od splavu

Ne, nemá ji ochraňovat.  Ale myslím si, že dámská převaha mu nedovolí něco zkusit, i kdyby chtěl,  což myslím nenastane.  Možná bude mít chudák akorat divoký sny. Takže ok, pokud by s tím neměla problém moje dcera, já taky ne. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 11. zaří 2022 15:57

Dadoo a jak prosím tě určíme jestli otěhotněla v pátek na výletě nebo v neděli na rande

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 16:04

v sedmnacti sice psychicky muze byt kluk, ale fyzicky je to muz. zajimalo by me kolik z vas by s nim nechalo pres noc svoji vlastni dceru?

​Promiň, ale s tímto argumentem že je dotyčný fyzicky muž by jsi děti nemohla pustit vůbec nikam, natož třeba do klubu, kde jeste vedle toho mužství figuruje alkohol a tráva. 

To že je problémový popisovala Mirka zatím jen ke vztahu k učitelům, tak to bych měla na pokoji taky radši kolegů co drzkuje na šéfa než kolegu kterýmu smrdí nohy. 

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 16:09

Kora to pravé nikomu nedokazeš, že to bylo jindy, než když byla pod tvým přímým dohledem. Azdycky je prima mít to na koho svést. 

Je to tvoje odpovědnost, protože ty za ty děti rucis. Mimo jejich volný čas. V době rozchodu a osobního volna jsou za ně odpovědní rodiče.

To byste jinak museli stravit třeba ty tři dny ve strudlu pod dozorem učitele.

Ale na ubytování apod má za ně odpovědnost učitel.

Proto to vždycky uděláme tak, abychom dostali své povinnosti a, Pokud možno, se preventivně vyhnuli všemu, co je diskutabilní a zavání průserem.

49385 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 16:12

Karja tak ja uz jsem nejaky dospelce odchovala:-) a ano budes se muset rozhodnout kam je pustis, kdyz tam budou chtit a bude to jejich oblibena spolecnost. nebo jestli jim nejakyho chlapka rovnou prideli a ty to nevhas plavat nebo nenechas. kazdopadne bude to tvoje zodovednost.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 16:25

Dadoo Koukám úplně stejně. Ještě nikdy, a to ani na ZŠ, jsem se s tím nesetkala, takže se dost divím. Jako ano soukromé aktivity, jak dovolí rodiče, ale ubytování na školní akci, jsem nikdy smíšené neviděla a neustále jsme slyšeli, že i pro páry, kde o tom oboji rodiče ví, je to zakázané. 

Offline Tak Betty
6161 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 16:44

Ubytování na školním výletě vnímám stejne jako Dadoo odděleně. A rozhodnutí nemá být na nezletilých dětech. To je věc učitelů.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 16:45
Reakce na Evaeva:

Ale jinak mám tu zkušenost, že nejmíň problémů bylo na těch akcích, kde byla ta důvěra. Když se k nám chovali jako k dospělím, my se tak chovali taky.

​Z mojí zkušenosti se to sice takhle prezentuje, ale realita je taková, že se všichni tváří, že se nic neděje, až nastane tak velký průšvih, že už to nemůže ututlat ani jedna strana.

Vyjádřila jsem na třídní schůzce panu profesorovi obdiv za to, jak to zvládají a jakou mají zodpovědnost. Že třeba alkohol ap. ... a už jsem mlčela, protože to popřel s takovou razancí ...!