Karja holky chodí ven a přespávají a mají partu, jsem zvyklá. Jsou i jiné aktivity, než chlast a diskotéky, který moje děti nebaví.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mirka je to spolužák,ne nějaké monstrum, holky budou v převaze a kluk se bude cítit trochu trapně,nic víc.
Mirka Takže ti teda asi vadí tenhle jeden konkrétní spoluzak? Nevím no, tezko to posoudit. Musíte to vědět vy doma.
Mirka Pokud to nevadí dceři, nechala bych to na ni. Předpokladám, že toho kluka zná a kdyby ji něco vadilo, ozve se předem. A jestli to chápu dobře, budou tam spolu dvě holky, ne?
Mirka pokud to ji nevadi, tak bych to neresila.
Mirka pokud dcera neni plnoleta, jsi za ni zodpovedna. zachovala bych se podle toho.
Mirka já bych to neřešila. Budou tam dvě holky a jeden kluk. Řekla bych, ze i když se tváří jako mistr světa, má z toho tajné depku on.
Mirka Nechala bych to plavat. Naopak, pokud se výlupek dozví, že se angažuje maminka, udělá holce ze života peklo.
Mirka mě jsi tedy úplně šokovala. Neexistuje, aby se ubytovavali holky a kluci na střední škole společně do pokojů.
Naprosto nechápu, že si to kantoři dovolí. Vždycky se striktně rozděluje do pokojů zvlášť.
Kokeduji si o poradny průser. Za tohle by byl postih i od inspekce.
A je jedno, jestli jde o výlet, zájezd, brigádu, cokoli.
U nás jsou i na jiných patrech a stejně je uhlídat je fakt dřina.
Jednou u nás na intru nechali holku (ne bydlela tam normálně, jen tu jednu noc před maturou, aby doprava) přes noc s jejím přítelem, který ji přijel povzbudit (učila se celou noc) a byl z toho strašný průser. Muselo se to vysvětlovat až u zřizovatele. Hrozně divadlo.
Asi je ten váš kluk tak problémový, že jo dali k nejvhodnějším holkám.
Ale to ho měli dát spíš na pokoj ke kantorum.
Fakt nechápu. ![]()
Dadoo Díky za profesionální vhled. Manžel šetrně po straně promluvil před odjezdem s profesorem, přinejmenším ví, že jsme z toho nejásali. Mmch, je to opravdu celkem běžná praxe.
Vlm promiň, ale Ty ho znáš?
Mirka to neznám,ale nechápu co by ji měl provést,pokud to holkám vadí, měly se ozvat, být klukem vezmu si karimatku a ustelu si u kluků, než spát s dvěma holkama.
Mirka Já to vidím podobně jako Vlm. To že je machr a drzkuje před ucitelema neznamena že se chová zákonitě nějak ošklive. Naopak u nás ti pruserari na gymplu byli v podstatě nejvíc fajn kluci. Bude to v pohodě!
Běžná praxe?
Hmmm.. Uz vidím rodiče, jak řvou na ředitele školy, že jejich dcera otěhotněla na školním výletě, když spali na pokoji pohromadě holky s klukama..
když jim to škola přímo umožnila.
Dadoo u nás to taky tak bývalo. Záleželo, co to bylo za kantory a za skupinu, jakou v nás měli důvěru.
My jsme na jednom výletě měli tři větší chaty a kluků ve třídě jen pár, tak bylo jasné, že jedna bude smíšená. Byla jsem tehdy v té dívčí skupince, která byla ke klukům přidělená, a vnímala jsem to celkem jako potupu, protože jsme zjevně byly vybrané ty řekněme nejméně zajímavé.
Dadoo otěhotnět může kdykoliv a kdekoliv, na to nemusí spát ve smíšeným pokoji. Já bych těm dětem trochu víc věřila.
v sedmnacti sice psychicky muze byt kluk, ale fyzicky je to muz. zajimalo by me kolik z vas by s nim nechalo pres noc svoji vlastni dceru?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí