Karja aha, tak u nás přesně naopak![]()
ps: možná je to nějaký mezigenerační neporozumění, za mýho mládí si ve škole troufnul držkovat fakt jenom totální asociál, tak jako kdekoliv jinde
Karja aha, tak u nás přesně naopak![]()
ps: možná je to nějaký mezigenerační neporozumění, za mýho mládí si ve škole troufnul držkovat fakt jenom totální asociál, tak jako kdekoliv jinde
viktorka_od splavu No teď je divnej kdo nedrzkuje asi:-D. Ne my jsme měli 7 kluků a tři by se dali označit za problémove (spaní o hodinách, neomluvene hodiny, drzkivani, nerespektování pravidel) ale jako v podstatě to byli v partě fajn kluci, ale chápu že třeba některé chytré spolužačky hodne stvali, jako taky jsem občas jich měla plne zuby, že se furt nebo něco řešili.
Jako spíš kdyz nad tím přemýšlím, tak by mě štvalo a třeba jako matku mrzelo, že si ten výlet neužije s takovým tím klábosením s kámoškama do noci, že se bude cítit třeba nepříjemne nebo tak, ale nenapadlo by mě, že je to nějak potencialne nebezpečné.
Karja jo to máš pravdu, já si taky nemyslím že by 99 % dospívajících kluků bylo nebezpečných okolí, spíš je mi jich kolikrát líto jak sami se sebou nevědí co si počnout... ale z hlediska matky od dcery prostě budu vždycky myslet na ni a ne na něj. jestli to má kluk těžký tak to je jeho boj a jeho rodiny, co je mi po tom (a naopak, mám taky syna žejo)
Renusatko já jsem rada, že po mně nikdo nechce, abych spala na pokoji s někým cizím. Nechtěla bych mít pokoj ani s kamarádkou.
Se teda priznam, ze bych s tím měla taky problém a udivuje mě, ze fakt na středoškolský akci ty děti někdo míchá dobrovolně dohromady, stačí, ze k sobě lezou na tajno - bejt učitelem jednou nohou v kriminále bych fakt nechtěla, stačily mi ty lyzakovy příhody kamaradu telocvikaru
Mirka Z toho, co jsi napsala, mám dojem, že dcera nechtěla, abys to věděla a ona sama to neřeší. Bych to respektovala. Měla jsem a mám s mámou skvělý vztah a v 17 jsem už fakt nechtěla, aby věděla všechno. Natož aby něco za mě řešila. Jako matce by mi bylo líto, že dcera není na pokoji se svou partou. Nějakého rizika ze strany kluka bych se asi nebála, pokud dcera na to přistoupila.
kdo z vás si stejně jako já na Seznamu přečetl, že ředitel vypadl v plné rychlosti z kufru? ![]()
kdo z vás si stejně jako já na Seznamu přečetl, že ředitel vypadl v plné rychlosti z kufru?
Já. A dlouho jsem přemýšlela, kde se v tom kufru vzal a jakto, že nikdo neřeší to, že byl v kufru, ale jen to, že z něj vypadl.
Abyste znaly konec, třídní, zřejmě po manželově upozornění, že s tím nejsme úplně srozuměni, chlapce vyměnil za děvče. Přiznávám, že jsem ráda, ať už to bylo jakkoliv.
Mirka kde vzal devce a kam dal chlapce? K jinym holkam, jejichz rodice o tom nevi?
Kokoska nevím, neptala jsem se. Možná to neví ani dcera, protože poprvé budou v hotelu spát dnes. Mmch jsem se zeptala i kolegů v práci a nikdo mi nevěřil, že o tom učitel věděl. Možnost, že to tak zorganizovali učitelé, jim přišla naprosto absurdní.
SunEclipse Torrah Taky z kufru, teda z kufru auta. Představovala jsem si divokou honičku, v zatáčce se kufr otevírá a odstředivou silou vypadává tělo ředitelovo.
Mrs.Robinson což to já taky, ale fakt mi bylo divný, že se nikdo nepozastavil nad tím, kde se ředitelovo tělo vzalo v kufru :D
Abyste znaly konec, třídní, zřejmě po manželově upozornění, že s tím nejsme úplně srozuměni, chlapce vyměnil za děvče. Přiznávám, že jsem ráda, ať už to bylo jakkoliv.
![]()
Keď si kúpim koženú bundu na vinted a nesadne mi, je možné ju vrátiť? A je to zložité?
betsey Nevím, jen se ptej, taky si ji tam chci koupit, protože ji teď nenosím moc často abych kupovala byť i jen pěknou kozenku, já tenhle druh oděvu vlastně ani nemám ráda, ale k některým věcem se prostě hodí nejvíc no! ale asi si ji vezmu od značky co vím, jaká velikost mi sedne. Ale myslím že na nesedne/nelíbí se mi, je tam rada, prodat to tam znova;-(. Luna Nedala by si sem nebo neposlala mi prosím fotku té svoji bundy? Ta se mi fakt v outfitech líbila, teď jsem spoustu slušných mango bund tam, ale normálně bych si koupila tu stejnou, byla hezká.
Karja no ja som tam našla pár fakt pekných, chcela som teda kožu, koženkových sú tam mraky pekných. Tiež sa mi nechce kupovať novú, bo postávať v tom niekoľko hodín na ihrisku veľmi nejde, tiež to chcem len občasne k šatám.
betsey No přesně. Ale koženku tam nemá cenu kupovat, řekla bych že to už bude třeba dost jety.
betsey tipla bych si, že je to na ochotě prodejce. Ale spíš ne. Myslím, že to by se pak posílalo všechno tam a zpět. Jiná věc by byla, kdyby to neodpovídalo popisu nebo fotce.
rozarka aha, dík. No lacnú vec by som neriešila, ale páči sa mi tam jedna bunda za 75 eur, to už nie je úplne taká zanedbateľná čiastka
Asi radšej najskôr navštívim nejaký sekáč
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.