viktorka_od splavu Moc hezké to je.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Díky za kód
Karja já jim ty legíny dávám v zimě, aby se nemuseli ve školce převlékat celí.
Kan ty máš papírový a máš je hned, já s těma e kuponama musim potupně čekat na pátek ![]()
Evaeva No jasně, já to taky tak ruzně kombinuju, pod softshelly, na slunej podzim a tak. Ony my děvčata nechtějí nosit ty modely z lidlu, jak je to jen tmavomodré nebo nějaké obyčejné, tak to vůbec:-D. Už mají svoje značky. Jinak tam asi nic nekoupim za ty slevy, uvažuju o kávovaru, ale nevim no, já nemám ráda vybírání věcí (nevztahuje se na oděvy, bohužel:-D)
Karja kluci naštěstí tak vybíraví nejsou, akorát růžová a fialová je problém. Ale s tím kávovarem si mi vnukla myšlenku, já vlastně pořád kupuju tu sušičku. Je tam nějaké elektro/Mall/Alza? To bych si ty kupony i koupila ![]()
Pavlena Nemám. Ono to není úplně můj styl, ale sleduju je a líbí se mi :-).
Evaeva Je tam Datart, ale víš co, mají u toho poznámku na vybrané modely. Takže v tom podle mě hledejme něco....tam určitě budou ty, co se nekupují třeba nejčastěi. Jdu se podívat zda tam není alza nebo tak
Evaeva No je tam jen Datart, ale vybrané značky a vybrané modely
Karja ty bys mohla vědět. Mají v hm zateplené legíny? V Lidlu je vyprodáno, v pepcu měli akorát růžové a jinde jsem je neviděla.
Meli by je mit v tchibu, kupovala jsem je online o vikendu.
Ounz Já jsem tým noviny. Kdybyste ještě něco chtěly, tak pište, je tam I M&S Akorát zítra odjíždím na víkend do světa.
Kan no, já se k tomu nějak nedostala, tak holt čekám.. a nakonec taky jedu pryč a nevyužiju
ale budu intermitentně online, kdyby chtěl někdo něco z mejch kuponů dohledat.
Karja teplaky na holky mi přijde silne nedostatkovy zboží, krom lindexu za skoro petikilo, holky maj asi nosit leginy akorat nebo co
Potrefenáhusa no a kluci zase nemají nosit legíny, většina obchodů ani nemá tu kategorii v chlapeckém. Kluci tepláky zas tolik nenosí.
Evaeva já kupovala obyc cerny v haemku, nebo i nějaký unisex vzorovany tam maj. Jen z našeho ditete to dost sjíždí, potřebuje ještě spis naplet v pase
Evaeva ja kupujem zateplene leginy v lindexe, uz teda vyhradne sso "zdvojenymi kolenami" :)), maju aj vnutorny gombik na stahovanie. Len teraz tam asi zlavy na detske nie su.
Teplaky nosia len na sport, leginy nosia furt, kym su mali mi to zatial neva (nosia ich aj normalne von).
Potrefenáhusa normální se ještě dají sehnat, ale ty zateplené, to je blbý.
Mrakoplas na ty jsem koukala loni, ale bez slevy mi přijdou drahé.
Evaeva hej to su ale mne uz je to jedno, starsiemu vsetko pada a co nie stoji skoro tak isto jak tie leginy. A on ich nosi najradsej zo vsetkych gati.
Mrakoplas mým padají kalhoty, legíny naštěstí ne:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí