Evaeva no vsak, leginy su jedine co mu nepada (ked ich stiahnem tym gombikom)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva a co nosí? Naši nosí jenom tepláky.
Edit: nevšimla jsem si, že to není dětské vlákno, to bych tu tuhle diskuzi neprotahovala.
Potrefenáhusa Legínová holčičí generace je peklo veliký!!! Sambovy dcery skoro nic jinýho nenosej, ta mladší desetiletá v nich prakticky vyrostla a je to příšerný. Jsem byla za Herodese, když jsem požadovala, aby si na návštěvu centra Prahy a kavárny vzala nějaký šaty nebo aspoň džíny.
Pinot Noir na ven outdoorové kalhoty nebo softechelky, tepláky nosí doma a pak do školky do třídy, ale jen na jaře/na podzim. Nejvíc se ty tepláky ničí venku, takže jim docela vydrží.
andulka01 mně u holek přijdou legíny super na ven a pak místo punčocháčů. Ségra je nosí hodně, ale do školy by si je bez sukně nevzala.
A nevite, kdy spusti Dny Marianne H&M? Asi o pulnoci z 15. na 16.?
andulka01 mne to nějak u těch malých holek nepohorsuje, zvlášť ty vzorovany. Tak já mám ještě batole, ale zvlášť u nás venku ty normální kalhoty skoro vůbec nedávám, vlastne všechny slusny hadry jsou teď celkem vyhozeny peníze, i pro mne
Lamicka mně to píše, že bude kupon aktivní 16.-18. Tak asi tak, jak píšeš..
Potrefenáhusa blby je, ze leginy, uplne obyc z pepka, lidlu apod. holky nosi do skoly tak do 4. tridy (pak se asi vzeprou
). Je to hrozny zvyk. O tom asi andulka01 pise.
Ounz Diky :) no doufam, ze se mi povede koupit vsechno co mam v kosiku (detske hadry na podzim/zimu).
Evaeva No, pisou termoleginy, jsou hodne pruzne a vevnitr maji takove smycky, 90% bavlna, pak polyamid a elastan. To asi hledas neco jineho, ale vypadaji fakt dobre, uz je mam doma. Kupovala jsem je primarne jako spodni vrstvu pod kombinezu, ale budu je davat i normalne na tam, kde je chladno od zeme.
Myrtila píšeš o těch z tchiba? Ty jsou super kdyžtak, ale jsou to spis puncochace pod kalhoty, pro větší děti už asi samotný trochu nedustojny?
Myrtila jo, to jsou takové ty punčocháče. To mi přijde do školky zbytečně teplé. Taky jsme je měli, pod kombinézu jsou super.
Potrefenáhusa No, nedustojny, navazu na predchozi debatu, kdyz nepadaji, beru je
Budem je mit hlavne k babickam, tam bude nejdulezitejsi, aby v zime dite nanastydlo od zeme, a pak prave na to podvlekani.
Evaeva Jestli ve skolce bude 18 stupnu, treba se hodi
Ale chapu, je to neco jineho.
Myrtila tak ty naši jsou ještě malý, ale pro čtyřletý dite a víc už mi to přijde moc jako spodní pradlo
Nám učitelky do školky punčocháče místo kalhot zakázaly, že to je spodní prádlo.
dzizisketa a maji pravdu![]()
dzizisketa a u nás zase sundávají ponožky na cvičení. Ale tohle jsou legíny, akorát spíš z pleteniny.
Myrtila možná ještě budu v zimě shánět
, ale jinak má husa pravdu, že mi přijdou moc jako spodní prádlo, kvůli těm dvěma švům na zadku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí