Lamicka A když zadáš dámský blejzr, tak to není ono?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lamicka Nebo spíš blejzr dámský dlouhý?
999 uplne ono to neni, ale blizi se to, tak zkusim vic pohledat. diky :) asi to byla nejaka designovka.
Karja ty bys mohla vědět. Mají v hm zateplené legíny? V Lidlu je vyprodáno, v pepcu měli akorát růžové a jinde jsem je neviděla.
Lamicka Když designovka, tak třeba něco tady? https://www.wolfgangstore.cz/collections/uppers-and-jackets/products/lazy-kimono-coat-b
999 wolfgangstore je zajímavý.. Máš odtamtud něco?
999 jooo
kimono coat, to je ono. Děkuju! Ona ho měla barevné, k tomu černé triko, černé kalhoty, sandály. Vypadalo to úžasně, chci to obšlehnout.![]()
Catherinne Stylově lanovkou na Větruši?
Pavlena já mám z wolfgangu jedno tričko, fakt hodně let a je to držák jako blázen.
Evaeva Dívčí mají, ale dívám se jen online. Ještě je mají na tom cocodrillu
Karja díky, kouknu na to. V dívčím je mají vždycky, ale často jsou třeba tmavomodré. Růžová už mi neprojde.
andulka01 to je asi daleko, bude zima, mokrý věci, tričko někde za rohem převlečeš, ale zbytek spíš zůstává, tenká péřovka to jistí, ale klepu se jak ratlík. Mívám třeba vlhký vlasy na krku, ideál je něco kolem náměstí. Ale díky
Evaeva No v tom HaM je mivaji dost často celočerné. Jseš členem? To doručí zdarma jakoukoliv hodnotu. Já tam asi teď nakoupím tyhle zateplené v těch marieu dnech, žádnou jinou slušnou náhradu jsem nenašla, všechny teplé tepláky jsou takové polyesterové a nebo jsou moc takové klučičí, siroke a to holky nechtějí.
Karja marieu dny ![]()
Máš kód na hm na dny marianne? Ten bych taky užila, pěkně prosím ![]()
Calzedonia 25% : MARIANNE
mastercard: MARIANNEVIP

mohl by mi prosim nekdo odemknout clanek ? Sweet Potato ? dekuju
Kan juuu, dekuji moc..!!![]()
Kan dekuju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí