když si nestíhám oholit nohy beru buď dlouhou sukni nebo (když už je konečně mám!:-)) tenký plátěný kalhoty. rifle si oblíknu nejdřív v září, leda by se ochladilo tak k 15 stupňům už dřív-zatím to ale nevypadá. dnes u nás opět 32C
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
ty leginy pod sukni už mi někdo vysvětloval že to může být kvůli odřeným stehnům, když chce někdo mermomocí nosit šaty a přitom na to není anatomicky uzpůsoben:P (jsem akorát nepochopila/nedostala odpověď na doplňující dotaz: proč teda délka sukně není delší a délka legin zas kratší...![]()
Videla jsem vcera slecnu v ultrakratasech s podvlecenymi cernymi silonkami, kotnickove kecky, k tomu tilko se spagetovymi raminky, s cumici podprsenkou, samozrejme.
ten animovanej muminčí seriál byl divnej, ale myslím, že byl japonskej
Dziny ve vedru bych asi mohla vysvetlit ja :) To je treba clovek, ktery ma obvod jednoho! stehna kolem 80 cm a plataky na sebe nesezene. Dziny jsou ovsem s elastanem, tudiz do tech se obcas i narve. Nosila jsem to tak celou pubertu. Az po par letech me napadlo pod dlouhe saty natahnout leginy a to byl tedy objev stoleti!
Presla devadesatkova moda legin, zmizely z trhu a tim padem z meho satniku zmizely i saty. Nastala era riflovych "kratasu", rozumej rifloveho cehosi po kolena. Duvod stejny - pruzi to.
Teprve loni jsem ulovila letni saty, do kterych se vlezu a i se v nich sama sobe i okoli libim. Takze jednou za 14 dni je oblecu, vyrazim mezi lidi, a po max 4 hodinach a navratu domu dalsi dva tydny lecim krvave strupy na vnitrnich sedrenych stehnech. Ale ten vanek pod saty stoji za to :)
At to tedy shrnu - kdo nechce mit stehna do krve a nic jineho nezna, i v tech dzinach vydrzi. Telo si zvykne a termoreguluje asi trochu jinak.
A co bandeletky?
Nedělám reklamu, kamarádka je nosí a je spokojená. Já u nich uvažuju, v létě dlouho v sukni chodit taky nemůžu.
Premysim i nad nimi. Neni to ale uplne malo penez, takze mam koupenou sirokou elastickou krajku, ze je zkusim usit. Co me trochu brzdi - strach, ze se odru prave o ty reliefy krajky. Jsem sedrena i pri ustrizenych silonkach, i pri koupenych dlouhych protisoupacich kalhotkach. Staci na to struktura niti :(
A pro ty stastne jen dovysvetleni - problem krvavych stehen jsem resila jak pri 65 kg, tak pri 115kg. Tvar postavy zustava stejny.
Aha. Tak to pak nevím. Držím palce, ať to ta krajka zvládne.
"když už je konečně mám!:-)"
Však toto! Mala som také balónové, ale podarilo sa mi na nich urobiť vyblednuté škvrny. Dlhé sukne som mala vlani 2 z Terranovy, ale odišli (zožmolkovateli + jedna aj pustila očko) v rámci jediného leta a tento rok som zatiaľ nestihla zohnať nové. Čiže tú dlhú sukňu, čo mi zostala ešte tak na dvor použijem, ale "do mesta" v takej handre teda nie.
ak to nemá byť vidieť, možno by som išla skôr do tenkého tubulárneho obväzu, než do krajky.
já chápu že to nemusí být otázka váhy/hubnutí atp, spíš mi není jasný proč teda takhle podobně postižené nenosí/te
a) jiné kalhoty než rifle, nějaké tenčí, plátěné, lněné apod, totéž kraťasy
b) delší sukně nebo šaty a pod ně leginy nebo něco jen ke kolenům co nebude vidět a účel to splní
??
edit jo pardon přeskočila jsem "plataky na sebe nesezenu" - tak chápu že v prvním tescu asi k sehnání nebudou ale vídám ledacos v sekcích "xxl móda"
Já jsem se jako malá na ten seriál o mumincích dívala a nepamatuju si, že bych se jich bála. Knížku z Klubu mladých čtenářů jsem si taktéž objednala, ale nikdy mi nedorazila ![]()
Dziny ve vedru bych asi mohla vysvetlit ja :) To je treba clovek, ktery ma obvod jednoho! stehna kolem 80 cm a plataky na sebe nesezene. Dziny jsou ovsem s elastanem, tudiz do tech se obcas i narve. Nosila jsem to tak celou pubertu. Az po par letech me napadlo pod dlouhe saty natahnout leginy a to byl tedy objev stoleti!
Presla devadesatkova moda legin, zmizely z trhu a tim padem z meho satniku zmizely i saty. Nastala era riflovych "kratasu", rozumej rifloveho cehosi po kolena. Duvod stejny - pruzi to.
Teprve loni jsem ulovila letni saty, do kterych se vlezu a i se v nich sama sobe i okoli libim. Takze jednou za 14 dni je oblecu, vyrazim mezi lidi, a po max 4 hodinach a navratu domu dalsi dva tydny lecim krvave strupy na vnitrnich sedrenych stehnech. Ale ten vanek pod saty stoji za to :)
At to tedy shrnu - kdo nechce mit stehna do krve a nic jineho nezna, i v tech dzinach vydrzi. Telo si zvykne a termoreguluje asi trochu jinak.
Bandeletky jsou skvělé. Mám je cca měsíc a jsem spokojena maximálně. Sukně od té doby nosím skoro každý den a fakt si užívám, že to nemusím vůbec řešit ![]()
taky se přidám ke chvále bandeletek
já mám ty hladké tělové a nic nedře :)
na ušití bych se asi bála - ony mají takové ty silikonové proužky, aby neklouzaly - to se asi nedá koupit, ne?
Mažu si stehna tuhým deodorantem a nemusím se péct v kraťasech, legínách ani bandeletkách.
Děkuji, to vypadá skvěle. A byli jsme zrovna navečer v restauraci na pivu a měli tam vlastní brambůrky. Tak tenké plátky brambor bych doma nenastrouhala.
To vypadá taky dobře. Dík.
A muminky znám a miluji. R. narození 1995. Ale pravda, mám je od sestry (o 15 let starší).
Ja mam takovej ten v krouhač ala teleshoping,brambory to nakraji fakt na tenoulinky chipsy,ale jinak jsem pro to moc využití nenašla,do salátu mam radsi bytelnejsi kusy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí