"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 20. července 2017 19:02
Reakce na slniecko:

když si nestíhám oholit nohy beru buď dlouhou sukni nebo (když už je konečně mám!:-)) tenký plátěný kalhoty. rifle si oblíknu nejdřív v září, leda by se ochladilo tak k 15 stupňům už dřív-zatím to ale nevypadá. dnes u nás opět 32C

49378 příspěvků moje polička 20. července 2017 19:04
Reakce na Jiná Realita:

ty leginy pod sukni už mi někdo vysvětloval že to může být kvůli odřeným stehnům, když chce někdo mermomocí nosit šaty a přitom na to není anatomicky uzpůsoben:P (jsem akorát nepochopila/nedostala odpověď na doplňující dotaz: proč teda délka sukně není delší a délka legin zas kratší...

Offline Kokoska
35041 příspěvků moje polička 20. července 2017 19:32
Reakce na Jiná Realita:

Videla jsem vcera slecnu v ultrakratasech s podvlecenymi cernymi silonkami, kotnickove kecky, k tomu tilko se spagetovymi raminky, s cumici podprsenkou, samozrejme.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 20. července 2017 19:43

ten animovanej muminčí seriál byl divnej, ale myslím, že byl japonskej 

Offline Hankie
15 příspěvků moje polička 20. července 2017 20:07
Reakce na Jiná Realita:

Dziny ve vedru bych asi mohla vysvetlit ja :) To je treba clovek, ktery ma obvod jednoho! stehna kolem 80 cm a plataky na sebe nesezene. Dziny jsou ovsem s elastanem, tudiz do tech se obcas i narve. Nosila jsem to tak celou pubertu. Az po par letech me napadlo pod dlouhe saty natahnout leginy a to byl tedy objev stoleti!

Presla devadesatkova moda legin, zmizely z trhu a tim padem z meho satniku zmizely i saty. Nastala era riflovych "kratasu", rozumej rifloveho cehosi po kolena. Duvod stejny - pruzi to.

Teprve loni jsem ulovila letni saty, do kterych se vlezu a i se v nich sama sobe i okoli libim. Takze jednou za 14 dni je oblecu, vyrazim mezi lidi, a po max 4 hodinach a navratu domu dalsi dva tydny lecim krvave strupy na vnitrnich sedrenych stehnech. Ale ten vanek pod saty stoji za to :)

At to tedy shrnu - kdo nechce mit stehna do krve a nic jineho nezna, i v tech dzinach vydrzi. Telo si zvykne a termoreguluje asi trochu jinak.

Offline Torrah
3399 příspěvků moje polička 20. července 2017 20:23
Reakce na Hankie:

A co bandeletky?

Nedělám reklamu, kamarádka je nosí a je spokojená. Já u nich uvažuju, v létě dlouho v sukni chodit taky nemůžu.

Offline Hankie
15 příspěvků moje polička 20. července 2017 20:30
Reakce na Torrah:

Premysim i nad nimi. Neni to ale uplne malo penez, takze mam koupenou sirokou elastickou krajku, ze je zkusim usit. Co me trochu brzdi - strach, ze se odru prave o ty reliefy krajky. Jsem sedrena i pri ustrizenych silonkach, i pri koupenych dlouhych protisoupacich kalhotkach. Staci na to struktura niti :( 

A pro ty stastne jen dovysvetleni - problem krvavych stehen jsem resila jak pri 65 kg, tak pri 115kg. Tvar postavy zustava stejny.

Offline Torrah
3399 příspěvků moje polička 20. července 2017 20:33
Reakce na Hankie:

Aha. Tak to pak nevím. Držím palce, ať to ta krajka zvládne.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 20. července 2017 20:43

"když už je konečně mám!:-)"

Však toto! Mala som také balónové, ale podarilo sa mi na nich urobiť vyblednuté škvrny. Dlhé sukne som mala vlani 2 z Terranovy, ale odišli (zožmolkovateli + jedna aj pustila očko) v rámci jediného leta a tento rok som zatiaľ nestihla zohnať nové. Čiže tú dlhú sukňu, čo mi zostala ešte tak na dvor použijem, ale "do mesta" v takej handre teda nie.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 20. července 2017 20:48
Reakce na Hankie:

ak to nemá byť vidieť, možno by som išla skôr do tenkého tubulárneho obväzu, než do krajky.

49378 příspěvků moje polička 20. července 2017 20:50
Reakce na Hankie:

já chápu že to nemusí být otázka váhy/hubnutí atp, spíš mi není jasný proč teda takhle podobně postižené nenosí/te

a) jiné kalhoty než rifle, nějaké tenčí, plátěné, lněné apod, totéž kraťasy

b) delší sukně nebo šaty a pod ně leginy nebo něco jen ke kolenům co nebude vidět a účel to splní

??

edit jo pardon přeskočila jsem "plataky na sebe nesezenu" - tak chápu že v prvním tescu asi k sehnání nebudou ale vídám ledacos v sekcích "xxl móda"

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 20. července 2017 21:03
Reakce na žluťásek:

Já jsem se jako malá na ten seriál o mumincích dívala a nepamatuju si, že bych se jich bála. Knížku z Klubu mladých čtenářů jsem si taktéž objednala, ale nikdy mi nedorazila

Offline wiv
181 příspěvků moje polička 20. července 2017 21:24
Reakce na Hankie:

Dziny ve vedru bych asi mohla vysvetlit ja :) To je treba clovek, ktery ma obvod jednoho! stehna kolem 80 cm a plataky na sebe nesezene. Dziny jsou ovsem s elastanem, tudiz do tech se obcas i narve. Nosila jsem to tak celou pubertu. Az po par letech me napadlo pod dlouhe saty natahnout leginy a to byl tedy objev stoleti!

Presla devadesatkova moda legin, zmizely z trhu a tim padem z meho satniku zmizely i saty. Nastala era riflovych "kratasu", rozumej rifloveho cehosi po kolena. Duvod stejny - pruzi to.

Teprve loni jsem ulovila letni saty, do kterych se vlezu a i se v nich sama sobe i okoli libim. Takze jednou za 14 dni je oblecu, vyrazim mezi lidi, a po max 4 hodinach a navratu domu dalsi dva tydny lecim krvave strupy na vnitrnich sedrenych stehnech. Ale ten vanek pod saty stoji za to :)

At to tedy shrnu - kdo nechce mit stehna do krve a nic jineho nezna, i v tech dzinach vydrzi. Telo si zvykne a termoreguluje asi trochu jinak.

Bandeletky jsou skvělé. Mám je cca měsíc a jsem spokojena maximálně. Sukně od té doby nosím skoro každý den a fakt si užívám, že to nemusím vůbec řešit

Offline meky.v
42 příspěvků moje polička 20. července 2017 21:59
Reakce na Hankie:

taky se přidám ke chvále bandeletek já mám ty hladké tělové a nic nedře :)

na ušití bych se asi bála - ony mají takové ty silikonové proužky, aby neklouzaly - to se asi nedá koupit, ne?

Offline Hrosik
61 příspěvků moje polička 20. července 2017 22:13

Mažu si stehna tuhým deodorantem a nemusím se péct v kraťasech, legínách ani bandeletkách.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 20. července 2017 22:15
Reakce na Dadoo:

Děkuji, to vypadá skvěle. A byli jsme zrovna navečer v restauraci na pivu a měli tam vlastní brambůrky. Tak tenké plátky brambor bych doma nenastrouhala. 

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 20. července 2017 22:16
Reakce na perchta:

To vypadá taky dobře. Dík.

Offline Hrosik
61 příspěvků moje polička 20. července 2017 22:17

A muminky znám a miluji. R. narození 1995. Ale pravda, mám je od sestry (o 15 let starší).

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 20. července 2017 22:19
Reakce na Ronna:

Ja mam takovej ten v krouhač ala teleshoping,brambory to nakraji fakt na tenoulinky chipsy,ale jinak jsem pro to moc využití nenašla,do salátu mam radsi bytelnejsi kusy