Já jsem narozená v 70.letech a Muminky znám z dětství! Měli jsme myslím obě knihy co vyšly, milovala je moje teta, která je četla i jako dospělá a pořád mi je vnucovala
Ale o existenci seriálu jsem se dozvěděla až tady.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Hromadne dekuju vsem za tipy proti odrenym stehnum.
Bandeletky maji silikonovou gumicku? Jaj, tak to mi nedoslo, tento plan tedy asi neklapne (zacnu po ni koukat).
platene kalhoty - mam vyvalene bricho s vanou, vystrceny zadek a mega stehna, ve vysledku to prave kvuli nim dava vel.56-58, UK asi 26. A to uz nevidivam ani v CA, ani v Marksovi. Vlastni pokusy o usiti kalhot selhavaji, nejsem schopna vychytat strih, udelat vsechny potrebne zmeny. A to, co jsem donesla od profi svadleny... Vyhodila jsem je po trech tydnech. Tak nesedici kus odevu se neda sehnat ani v konfekci :)
kdyz uz jsme u toho - podarilo se nekomu ze stihlejsich dam cvicenim vytvarovat postavu tak, aby zmizelo soupani stehen? Ptam se z cire zvedavosti, nepredpokladam, ze by se mi nekdy povedl tak husarsky kousek :)
cvičení naopak dělá silnějším sval mezi stehny, takže gymnastky naopak stehna šoupají a to dost. díra mezi stehny se dá leda vyhubnout + je k tomu třeba genetická dispozice, ne každé postavení kyčlí to asi umožní, aniž by člověk nebyl anorektik.
Já bych se bez něj už neobešla. Používám ho velmi často, naposledy dneska.
Odvezla si ho sestra do Francie, i obě dcery do Anglie. Za velkou výhodu považuji, že je struhadlo skutečně malé, žádný krám do domácnosti. Mám ho píchlé na stěně u linky, aby bylo pořád po ruce.
Vyhubla jsem ji, kdyz jsem mela 53 kg po propusteni z nemocnice po urazu. Ovsem v te vaze mi bylo fyzicky velmi spatne, na bezne fungovani musim mit kolem sedesati (na 165 cm vysky). Takze soupu a to i kdyz mam velmi sirokou panev (i s tema 53 kg jsem mela pres boky 89 tedy mineno pres kosti kycli, ne pres zadek)
Ty silkonove pasky ma stoklasa. V metrazi :)
Dekuji, podivam se po nich. A s dozivotnim soupanim se tedy smirim :)
no, napríklad môj chlap má tak divnú termoreguláciu, že keď je vonku 34 stupňov, má džínsy, tenisky a tričko s dlhým rukávom a cíti sa komfortne. A pritom toto isté nosí aj keď je 15 stupňov, a tiež je OK. Divný :-)
Ale musím povedať, že ja tiež teplo znášam dobre, a nemám pocit, že sa roztopím už pri 25 stupňoch, čiže aj ja si sem tam tie džíny dám, k tomu sandále, tielko a v pohode (do 30 stupňov)
mam taky ty bandeletky a funguji, je to spise jako ten horni lem samodrzicich puncochacu, takze mozna, pokud jsou samodrzicic uncochace levnejsi (nevim), tak by to na zkousku ustrihnout z nich
a kdyz jsem byla hubenejsi, tak jsem ten problem nemela, takze u me je jen z te tlustoty
to mi pripomnelo, jak partner kamaradky na nasi spolecne dovolene v italii vytrvale i ve tricetistupnovych vedrech nosil zavreny tenisky. kdyz se ho kamaradka zeptala, jestli si nechce koupit sandale, tak dotcene opacil, ze neni jezis ![]()
![]()
![]()
skvela zprava
Pokud se hodně potíš, je mazání houby platné.
vyzkoušeno.
ty leginy pod sukni už mi někdo vysvětloval že to může být kvůli odřeným stehnům, když chce někdo mermomocí nosit šaty a přitom na to není anatomicky uzpůsoben:P (jsem akorát nepochopila/nedostala odpověď na doplňující dotaz: proč teda délka sukně není delší a délka legin zas kratší...![]()
no přece hnusný kolena, né? :-)
Jak dostat žvýkačku z oblečení? Trochu pomohl mrazák, něco málo jsem pak oddrolila, oškrábala, ale většina pořád drží.
Zkus to na chvili ponorit do pravy coca coly. Da se tak zvejka dostat i z vlasu.
a žvejkačka ze srsti psa?
do mrazáku ho nenarvu a ponořit do coca coly taky nelze...
musíš ho vokousat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí