"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 25. července 2017 21:14

Jsem taková panna ve věci nákupu ze zahracičního obchodu... 

prosím, ženy. mám zálusk na boty (možná několikere boty?) z outletu na vagabond.com. Dokonce jsem už tak pokroková, že mohu platit kartou. Ale fakt jsem nikdy netahala rybku mimo český rybníček. Třeba mě zaujalo, že poštovné je uvedené 6E - 170,- , ale když jsem to zkusmo dala do košíku, poštovné se mi počítalo jen 100,- (zmatek).

Představuju si to tak, že objednám, zaplatím vč. toho poštovného - a čekám a těším se. Možná jsem trochu jako Hurvajs, když si představuje válku. 

Budu ráda za zkušenost či radu .

Online viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 25. července 2017 21:42
Reakce na Gellnerova:

objednám, zaplatím, počkám až to přijde - jj tak nějak to zatím vždycky bylo:-)

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 25. července 2017 21:57

Vážně je to až tak snadný? Proč to dávno nedělám?

Online viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 25. července 2017 22:17
Reakce na Gellnerova:

netusim:-)

Offline Sweet Potato
40502 příspěvků moje polička 25. července 2017 22:17
Reakce na Gellnerova:

Pokud jsi klikař jako já, užiješ si jako bonus spoustu adrenalinu a ještě pobavíš široké okolí. Historkou, jak mne z COS bombardovali maily, že mi nemůžou doručit šaty, protože nemají můj mail, se bavila celá Parfumánie.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 25. července 2017 22:20
Reakce na Sweet Potato:

No, to zní jakože v COS pracují bystré hlavy . Perfektní! 

Tak uvidíme. Ano, klikař bývám... 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. července 2017 22:46
Reakce na Sweet Potato:

No ja som sa naposledy pobavila keď mi dhl písala email, že nemajú moju adresu  Písalo sa tam niečo o neakom utajovaní osobných údajov na balíkoch keď idú cez Nemecko a podobné bludy. Samozrejme balík nakoniec dorazil a adresa bola na ňom dokonca 3x. Tak neviem, či sa kuriéri v Nemecku nemňžu pozerať na balíky pri prevoze, alebo ich prelepujú, ale že ani na Slovensku nenašli na balíku adresu ktorá tam bola 3x????

Offline Kkat
300 příspěvků moje polička 25. července 2017 23:38
Reakce na Gellnerova:

A upozorňuji, že je to silně návykové. Nejvíc utratím z postele :-D

Offline Isca
4892 příspěvků moje polička 26. července 2017 00:18
Reakce na Gellnerova:

Vážně je to až tak snadný? Proč to dávno nedělám?

Protože když Vám to náhodou nesedne, posíláte zpátky za vyšší poštovný a hlavně vyplňujete desetiřádkový anglický adresy do podacího pidilístku  na čtyři kraťoučký řádky Ale to člověka neodradí nadlouho, bohužel 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 26. července 2017 09:08

Vložil by mi sem prosím někdo odkaz, kde kupujete Ordinary? Děkuji předem.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. července 2017 09:11
Reakce na nonemy:

Já zde

http://theordinary.com

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 26. července 2017 09:16

Jak je to teď prosím s tarify v EU? Má to snad být stejné,jako u nás, ale je potřeba to nějak nastavovat u operátora?  Nebo je to automaticky? Mam O2. Jde mně hlavně o data. Děkuji 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 26. července 2017 09:24

A nenašla jsem vlasové vlákno, tak se zeptám tady. Neporadil by mi někdo, jak správně dobarvovat šediny? Už je mám dlouho, dlouho barvím a samozřejmě jsem správný postup zjišťovala, ale asi něco dělám blbě...

Dle doporučených rad se mají barvit vlasy maximálně jednou za 6 týdnů, což se snažím dodržovat. Protože jdou šediny vidět po 2 týdnech, tak dobarvuji a snažím se opravdu nanést barvu pouze na odrosty. Používám hnědou. Problém je, že i tímto postupem se ta barva překrývá a místo hnědé mám vlasy černé, kromě dobarvené pěšinky

S přípravky na zakrytí šedin zatím nemám dobré zkušenosti. Resp. mám dva: spray Loreal (ten ač tmavě hnědý barví černě a to i pokožku) a barvící pěnu Schwarzkopf (ač ji nechávám působit delší dobu, tak téměř neúčinkuje).

Ke kadeřnici bohužel nemůžu chodit každé 2 týdny.

Chtěla bych mít vlasy hnědé. Nemá někdo prosím nějaký tip? Jak správně dobarvovat, zda používat pro barvení již obarvených vlasů světlejší barvu? Nebo nějaký lepší přípravek na přechodné období?

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 26. července 2017 09:24
Reakce na Mutziputzi:

Děkuju!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. července 2017 09:25
Reakce na Berta:

ja pevne doufam,ze je to automaticky,pac jinak se nedoplatim.(radsi se poptej u operatora,ja to neudelala a ted se hrozim az prijde ucet)

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 26. července 2017 09:48
Reakce na Berta:

Já se na to ptala operátora Tmobil před cestou do Londýna. Vše je prý automatické, nemám si dělat hlavu.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 26. července 2017 09:54
Reakce na Dadoo:

I data? Volani a SMS jo, ale s datama nektery delaji cachry. Ja mam treba nizsi limit oproti v CR.

Berta: urcite bych se poptala u opetatora, jak je to u tvyho tarifu, zvlast, kdyz te zajimaji data

Offline 999
19838 příspěvků moje polička 26. července 2017 09:59
Reakce na nonemy:

Já chodím ke kadeřnici po čtyřech týdnech, asi bych vydržela i pět. V mezičase dobarvuju touchbackem. Jde to snadno, drží to. Ale je to dražší (kolem 800,-), chtělo by to asi někde vyzkoušet, jestli by ti to vyhovovalo.

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 26. července 2017 10:09

Ze které země zboží posílají? Nějak jsem to tam nenašla