Tak se mi peníze dneska ráno vrátily na účet.. Uffff.. ![]()
Děkuju za uklidnění !
Tak se mi peníze dneska ráno vrátily na účet.. Uffff.. ![]()
Děkuju za uklidnění !
continuity ono na křižovatce se semafory toho chodce člověk při odbočování čeká, ale když vyjíždím na hlavní tak popravdě, neže bych někoho mínila přejet, ale tam si dávám pozor zejména na sebe. a od chodců očekávám totéž. btw už jsem se tu myslím dělila o hororový zážitek jak si tak jedu po hodně frekventované silnici víc pruhů šaliny atp a souběžně se mnou po chodníku jde paní se dvěma malýma dětma za ruku - ve směru mé jízdy tudíž zády ke mně. a ve vteřině prostě ukročí a vstoupí do silnice, furt zády a bez ohlídnutí, s těma dětičkama, mně pod kola. jsou tam hodně zácpy takže to bylo pomalý a tak jsem to ubrzdila. tady teda pravidla na její straně nebyla, ale zas, zabít to dítě tak bych se s tím v životě nesrovnala..
viktorka_od splavu no tady v Praze je taková specialitka. Idbocujes na světle doleva, blikne ti šipka na opuštění křižovatky a v tom "doleva" se motají po přechodu chodci, kteří měli před chvíli zelenou.
continuity tak tady dikybohu uz tou dobou chodci mivaji davno cervenou, ale potkat se to muze, ostatne spousta lidi chodi na cervenou. ja se nespoliham na nic:-/
viktorka_od splavu já si to taky hlídám, jako řidič i jako chodec, ale úplně každý ne. Pak jsou z toho hrozné nehody. ![]()
Jaka jsou aktuální nařízení, když má někdo v rodině covid? Vypadá to, že muž ho asi čapnul. Zatím je teda negativní.
brrr žádná kromě sedmidenní izolace pro nemocného. U nás před nedávnem - pozitivní domácí antigen - telefonát praktické - ta naše už nikam na pcr neposílá, takže zařídila online neschopenku a nařízenou izolaci. Kontrola u ní až po negativním domácím testu.
Archivářka Dík. A ostatní chodí normálně do práce/školy?
brrr Ona už teď dokonce není nařízená izolace ani při pozitivním PCR, jen doporučená, ani hygiena už nevolá. Ostatní vůbec nic, jen se sledovat.
brrr to jsem zapomněla napsat, ano chodí. Preventivně si teda dělali samotest, ale nikdo to nenařizuje a nekontroluje.
continuity mě jako Pražáka hrozně překvapilo, že jinde to nemají. Ale je to nebezpečné, taky už na mě kolikrát někdo troubil, protože si myslel, že jdu na červenou.
continuity mě jako Pražáka hrozně překvapilo, že jinde to nemají. Ale je to nebezpečné, taky už na mě kolikrát někdo troubil, protože si myslel, že jdu na červenou.
Evaeva trouběj a sproste ukazujou, taky mě to štve
Potrefenáhusa u nás teď na jednom přechodu (2x 2 pruhy s ostrůvkem uprostřed) nějak seštělovali semafory a zelená pro chodce je hrozně krátká. Ale zůstat uprostřed s dítětem (nebo dvěma) nedej bože na kole, to fakt nechceš, je tam, myslím, 70. Vždycky ženu děti, celý přechod běžíme, abysme to stihli. A do toho zprava přijíždí auta a autobusy z vedlejší. Vůbec nechápu, proč to tak udělali, o pár set metrů vedle to zůstalo tak, že normální rychlou chůzí v pohodě přejdeš.
Evaeva není to ani v Bratislave, na semaforu při odbočení směrem doleva chodce vůbec neřešís, přednost se jim dává při odbočení vpravo. Přijde mi to nebezpečné.
continuity podle predpisu neresis, ale v praxi musis pocitat, ze ti vleze pod kola kdekoli kdokoli. Mockrat uz jsem psala, jak na silnici pres sidliste v Petrovicich vyskakujou lidi z krovi do silnice, protoze proti autobusovy zastavce neni prechod a ujit 10m tam a zpatky se nikdo neobtezuje. Na semaforech se bezne couraji i na cervenou, fakt nikdy si clovek nemuze byt jisty.
Kokoska mám kolegu, který kulhá a do konce života bude, na noze pořád něco jako bercovy vřed, navíc je to pět let a pět let je na lecich proti bolesti. Je mu 40.
Absolutně nejde o to, že ty si dáváš pozor, já se samozřejmě snažím taky. Ale prostě nikdy nevíš, kdy takto skončí někdo tobě blízký.
Prosím o radu/tip na úplně hypoalergenni nedráždivý krém na obličej.
Je to pro člověka, který bere hodně léků.
Děkuji.
Když stornuju na Zalando lounge objednávku, která se vyřizuje právě, ale možnost Storna tam pořád je, tak ono mi to asi stejně naúčtuje to poštovné a balné co? Nevíte někdo prosím?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.