Mha lenienska mast z lekarny
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Miru zelene.oko viktorka_od splavu
Děkuji ![]()
Spíš než odpověď sháním inspiraci. Ráda bych svému bráškovi darovala k narozeninám dárkový poukaz na lístky do nějakého pražského divadla (ideálně s možností koupě přes internet), ale přiznávám, že mi momentálně trochu chybí kulturní rozhled, takže jestli vás napadá ve kterém divadle by se mohlo líbit čtyřicetiletému víceméně letenskému hipsterovi, tak budu ráda za návrhy :o)
DruI Na zabradli, Dlouha, Studio Hrdinu...:)
Nezná,prosím,někdo trik,jak vysvětlit kašmírové šále,aby se na to vybodla a přestala pouštět chlupy?...přejde to???
711990 Jé vidíš, na Dlouhou jsem úplně zapomněla a to se mi tam vždycky líbilo! To by mohlo být ono, dík :o)
Ani Ungelt by nemusel být špatná volba![]()
Jaký kozmeticky adventní kalendář pro ty moje cacorky? Nějaký namíchaný, ne sama dekorativní kozmetika, ale když tam bude lak na nehty, tak to prežiju.
Já v tom vůbec nejedu, tak se v tom ztrácím. A můžou být někde loňské zásoby? To mě dost zaskočilo. Třeba rituals na Douglasu je úplně jiný než u nich? Nebo pro ně dělají speciální balení?
continuity koukni v dm, tam jich mají několik
Chci jít s dceru 9 roků na Frozen s orchestrem do Obecního domu, ať vidí velký sál a živou hudbu. Ale do ničeho jiného než legín ji asi nedostanu. Jaký je těchto hoch akcích pro děti drescode? Černé legíny a delší sametová tmavěmodrá mikina by byla přijatelná? Já tedy velkou večerní neplánuji, ale v džínách tedy taky nepůjdu. Tady se chodí na ty Louskáčky atd., v čem chodí vaše děti?
Taky jsem si všimla v dm, Alverde s přírodní kosmetikou, Balea /péče o pleť, tělo, vlasy/, pak různé s dekorativní kosmetikou /Revolution/, což asi nechceš. A Yves Rocher má krásný adventní, ale tam je i make-up a parfémy.
continuity l'occitane měl vzdycky parádní kalendar, s pidi kremama, mejdlickama a tak
ale koukam, ze i po slevě je to celkem rána :-(
euridike mě nějaká dekorativní kozmetika nevadí, spíš nechci, aby všechno byly šminky. Mají toho dost a občas se vysňoří jak medvídek mýval. ![]()
Yves Rocher je ve výběru. Díky.
JankaM syn byl na dopoledním představení v Rudolfinu v košili, holky prý měly šaty. Co legíny považovat za kalhoty a zkusit prosadit nějaké pěkné tričko/halenku nebo nejlépe třeba tuniku/šatovku?
continuity i ten nivea by pro holky nemusel byt spatny. Nebo s vice dekorativkou sephora.
Ohledne te trvanlivosti pozorne cti popisek, ale u kosmetiky se to snad nestane, ty kalendare hodne ukazuji influencerky, tak je zname, jak vypada letosni
continuity Dcera 13 let by brala DM i Alvedere. Já bych teda do dražšího nešla. Dost těch drobnosti se pak válí v koupelně navěky. Je to škoda vyhodit, ale nikomu to nevyhovuje. Tak to čeká na dobu expirace a pak je důvod to vyhodit.
JankaM Dcera chodí v šatech, slavnostně. Ale běžně jsou na takových akcích děti v teniskach a džínách. Nebude nijak vyčnívat.
Třeba rituals na Douglasu je úplně jiný než u nich? Nebo pro ně dělají speciální balení?
Vlani bolo "mestečko", tento rok je "stromček"...aký majú v douglase?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.