"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 28. října 2022 19:07

geekygirl peru

Offline mirajo
2672 příspěvků moje polička 28. října 2022 20:03

geekygirl Taky peru. Vyprala jsem i vlneny kabat, samozrejme programem na vlnu, nestalo se mu nic. Kdyby nebyl ve sleve, tak bych to asi neriskla;)

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 28. října 2022 20:46

geekygirl já bych se teda kalhot bála, nejde o vlnu (ta samotná šetrné praní dá), ale v kalhotách jsou vypodšívkované kapsy a taky nitě nebudou vlněné. Mám vlněné kalhoty COS a lehce jsem zmokla dole na nohavicích a bylo vidět, že švy mají tendenci se krabatit. šlo to opatrně natáhnout, ale tyhle určitě prát nebudu..

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 28. října 2022 21:03

Renusatko taky bych to tak udělala. Je to potom k řešení mezi družstvem a novým majitelem. Žádné nadměrné zatěžování

Offline Marielle
příspěvků moje polička 28. října 2022 23:01
Reakce na Garfie:

Marielle Nevím, který příběh, vyprávěla jsem jich tu moc, jsem strašná drbna! :-) Ale děkuju. 

doufám, že až nás přijdou budit, pokaždé se zvedneme  

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 29. října 2022 01:09
Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 29. října 2022 12:25

geekygirl ja mam asi troje vlnene saty a peru je na vlnu a s pripravkem na vlnu nebo jemne prani, vzdycky to dopadlo dobre

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 29. října 2022 12:30

Umite nekdo Spanelsky? Prosim, napada vas otazka na tuhle odpoved? Nejak nevime, proc jsou v odpovedi 2 zidle :) 

Si por supuesto. Silla... silla. 

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 29. října 2022 19:26

Lamicka Já bych to brala jako zaváhání, třeba že ji hledá. Puede usted agregarnos una silla más a esta mesa? Si, por supuesto. Silla... silla.

Offline AprilTwelve
1026 příspěvků moje polička 30. října 2022 07:22

někde tady byl nedávno tip na nějakou úžasnou pračku... nemůžu to dohledat,  jen vím, že to byla Miele... nemohl by mi sem někdo napsat prosím,  která to byla... mě ta moje stávající asi brzo přivede k šílenství... dekuju moc předem 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 30. října 2022 08:41

Lamicka Aranel a nebo chtějí ty židle dvě

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 30. října 2022 11:12

Aranel SunEclipse to bude něco jednoduchého, dítě má Španělštinu 2 měsíce. Už jsem jí instruovala, ať napíše paní učitelce (nabízela to). Děkuju. 

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 31. října 2022 09:04

Mam blbý dôraz. Keď niekto na Instagrame prezentuje nejaký výrobok, ma to tam pooznacovane ako spoluprácu, tak ten výrobok dostal zadarmo?

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 31. října 2022 09:20

Které vitamíny na nehty?

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 31. října 2022 09:51

Měla bych úplně blbý a neveselý dotaz. Kamarádce, hodně blízké, umřela dcera16let. Dlouho byla nemocná. A teď, když je to někdo s "s příslušným" věkem a blizky jdu na pohřeb , když někdo ne úplně blízký pošlu kondolenci. Co ale dělat teď? Pohřeb je v úzkém rodinném kruhu, pouhá kondolence se mi jeví neosobní a to nechci. Holčičku jsem znala od miminka. Manžel navrhuje napsat krátký dopis . Není to blbe? Jak byste to řešily vy? Omlouvám se že se ptám jak hotentot ale opravdu mi na nich hodně záleží a chtěla bych aby to nebyl úplně výstřel mimo co v ještě ublížilo. A pro upřesnění jsou na druhém konci republiky bez já.

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 31. října 2022 10:02

Španělé mají moc hezké přísloví, volně přeloženo - kdo odejde do Sevily přijde o židli, myšleno o místo např.u stolu, originál se rýmuje a má to nějaké historické kořeny. Totéž je s křeslem, ale tam to přesně  nevím. U nás v rodině se to s tou židlí pěkně ujalo, když je nás třeba na vánoce hodně a jíme na etapy

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 31. října 2022 10:03

rysamona osobni dopis mi prijde jako dobra varianta

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 31. října 2022 10:03

continuity Asi zinek, ale mně překvapivě nejvíc pomohla omega. A i v Japonsku se mi nehty vždycky szrašně zlepší, podle mě je to tím množstvím ryb.

rysamona Pokud je pohřeb v úzkém rodinném kruhu, souhlasím s manželem, napsala bych jí dopis, nějaký osobní, ne obyčejnou kondolenci. Přijde mi to jako dobrý nápad. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2022 10:22

continuity mně vždycky pomohl biosil 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2022 10:30

rysamona to je smutné, upřímnou soustrast.

Dopis mi přijde dobrý nápad, otevře ho, až (když) bude mít sílu. Ještě bych jí připomněla, třeba do SMS, že se na tebe může obrátit, kdyby potřebovala pomoc.