omlouvám se (doufám, že nezazdím další vlákno
, to bych opravdu nerada), ... mému 4letému vnukovi dnes zemřela prababička :'( (viděli se málo, jiný stát/korona/etc.,... ), ale povídali jsme si o ní
často. Kdy je "nutné" říct, co se stalo?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
žluťásek omlouvám se a moc prosím
o radu.
Marielle nie som žluťásek, ale...čo najskôr. Aby to mohol prežívať zároveň s ostatnými.
slniecko děkuji.
Marielle hned. Připravit se na to, že možná bude brečet, můj syn mně ve stejném věku překvapil sílou emocí, byl to stejný případ. Výlet na hřbitov patří teď k jeho oblíbeným, i po dvou letech si prababičku pamatuje. Zároveň ale může překvapit tim, že ho třeba budou zajímat nějaké "technické" detaily jako, co se děje s tělem atd.
Marielle Mas instagram? Detska_psycholozka ma tohle tema ulozene ve vyberech vcetne tipu na literaturu pro deti.
Marielle můj syn si ztrátou blízké osoby dikybohu zatím neprošel, vždy jsem tu jen dávala tipy na dětské knížky. Ale šla bych na to stejně jako píší holky výše.
Marielle Upřímnou soustrast.
žluťásek omlouvám se, přeji všem pevné zdraví! Ty doporučené knížky mne zmátly
.
slniecko Evaeva Vari žluťásek Sweet Potato děkuji za rady, pomohly mi.
crazydaisy dekuju![]()
... kam to napsat? Chlapeček přijal info klidně /nechápu, ale jsem za něho ráda
/, loni když zemřel praděda :'( a nato pradědův pejsek ... zjišťoval kdo je jak starý a kdy může zemřít jeho pejsek
Marielle Upřímnou soustrast, s chlapečkem je to dobře, člověk nikdy neodhadne, jak bude dítě reagovat. Může se to ale projevit i trochu později, než si to sám zpracuje. Ale myslím, že pokud se s ní aktivně moc nevídal, tak to nepřijde, nakonec povídat si o ní můžete i dál. ![]()
Garfie děkuji ti
moc. ...Naše mláďata nás taky budí v 4-6, a to tak, že dědo/babi UŽ nemusíš spát!
...dáme si džus z čerstvých mandarinek/pomerančů.
...a Děda/Babi se zvedne ... a s těma malýma ručkama vyšťaví dostatečné množství džusíku :) ... ale vždy
si při tom vzpomenu na příběh Garfie ...moc tě objímám
Marielle Nevím, který příběh, vyprávěla jsem jich tu moc, jsem strašná drbna! :-) Ale děkuju.
rysamona Tady jde o pozemek bez výnosu, ale patří zemědělskému družstvu. Je to cesta na pole, která ale je zakreslená jinde, než je a tím pádem vede kolem vchodu do domu. Ten jsme prodali a pozemek mám v pachtu pořád já a taťka. Chci ho převést na nového majitele domu. Tak asi budu muset řešit smlouvu s tím družstvem. Jen chlapa to moc nezajímá, mě už popravdě taky ne, tak přemýšlím jestli to jen nevypovědět a nevykašlat se na něj a na lítání okolo.
Renusatko neslo by noveho majitele upozornit, ze to k urcitemu datu vypovis, a at si on zaridi s druzstvem novou smlouvu?
Kokoska Dala jsem mu šanci, že tam pojedeme teď v neděli, jestli si udělá chvíli času na domluvu. Taťka prý už k tomu něco má. Pokud ne, tak to udělám tak, jak píšeš
Ohladne oblecenia z COS. Periete normalne v pracke aj vlnene nohavice? Take, na ktorych je napisane cistit len chemicky? Nejake svetre a saty som uz riskla, neviem, ci mozem aj nohavice.
A druha otazka: teraz maju v cos kopec kasmirovych rolakov, napr. takyto. Su velmi oversize? Rozmyslam, ci si mam zobrat zvycajne cislo, alebo o cislo mensie.
Dakujem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.