"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Marielle
příspěvků moje polička 27. října 2022 00:45

omlouvám se (doufám, že nezazdím další vlákno , to bych opravdu nerada), ... mému 4letému vnukovi dnes zemřela prababička :'( (viděli se málo, jiný stát/korona/etc.,... ), ale povídali jsme si o ní  často. Kdy je "nutné" říct, co se stalo? 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 27. října 2022 00:56

žluťásek  omlouvám se a moc prosím  o radu.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 27. října 2022 01:47

Marielle nie som žluťásek, ale...čo najskôr. Aby to mohol prežívať zároveň s ostatnými.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 27. října 2022 06:07

slniecko děkuji.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2022 08:15

Marielle hned. Připravit se na to, že možná bude brečet, můj syn mně ve stejném věku překvapil sílou emocí, byl to stejný případ. Výlet na hřbitov patří teď k jeho oblíbeným, i po dvou letech si prababičku pamatuje. Zároveň ale může překvapit tim, že ho třeba budou zajímat nějaké "technické" detaily jako, co se děje s tělem atd.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 27. října 2022 09:07

Marielle Mas instagram? Detska_psycholozka ma tohle tema ulozene ve vyberech vcetne tipu na literaturu pro deti.

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 27. října 2022 09:39

Marielle můj syn si ztrátou blízké osoby dikybohu zatím neprošel, vždy jsem tu jen dávala tipy na dětské knížky. Ale šla bych na to stejně jako píší holky výše. 

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 27. října 2022 09:41

Marielle Upřímnou soustrast.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 27. října 2022 09:47

žluťásek omlouvám se, přeji všem pevné zdraví! Ty doporučené knížky mne zmátly .

Offline Marielle
příspěvků moje polička 27. října 2022 09:52

slniecko Evaeva Vari žluťásek Sweet Potato děkuji za  rady, pomohly mi.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 27. října 2022 11:04

crazydaisy dekuju

Offline Marielle
příspěvků moje polička 27. října 2022 23:18

... kam to napsat? Chlapeček přijal info klidně /nechápu, ale jsem za něho ráda /, loni když zemřel praděda :'( a nato pradědův pejsek ... zjišťoval kdo je jak starý a kdy může zemřít jeho pejsek 

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 27. října 2022 23:28

Marielle Upřímnou soustrast, s chlapečkem je to dobře, člověk nikdy neodhadne, jak bude dítě reagovat. Může se to ale projevit i trochu později, než si to sám zpracuje. Ale myslím, že pokud se s ní aktivně moc nevídal, tak to nepřijde, nakonec povídat si o ní můžete i dál.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 27. října 2022 23:41

Garfie děkuji ti  moc. ...Naše mláďata nás taky budí v 4-6, a to tak, že dědo/babi UŽ nemusíš spát!  ...dáme si džus z čerstvých mandarinek/pomerančů.  

Offline Marielle
příspěvků moje polička 28. října 2022 00:28

...a Děda/Babi se zvedne ... a s těma malýma ručkama vyšťaví dostatečné množství džusíku :) ... ale vždy  si při tom vzpomenu na příběh Garfie  ...moc tě objímám

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 28. října 2022 00:41

Marielle Nevím, který příběh, vyprávěla jsem jich tu moc, jsem strašná drbna! :-) Ale děkuju. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. října 2022 12:35

rysamona Tady jde o pozemek bez výnosu, ale patří zemědělskému družstvu. Je to cesta na pole, která ale je zakreslená jinde, než je a tím pádem vede kolem vchodu do domu. Ten jsme prodali a pozemek mám v pachtu pořád já a taťka. Chci ho převést na nového majitele domu. Tak asi budu muset řešit smlouvu s tím družstvem. Jen chlapa to moc nezajímá, mě už popravdě taky ne, tak přemýšlím jestli to jen nevypovědět a nevykašlat se na něj a na lítání okolo.

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 28. října 2022 12:42

Renusatko neslo by noveho majitele upozornit, ze to k urcitemu datu vypovis, a at si on zaridi s druzstvem novou smlouvu?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. října 2022 12:52

Kokoska Dala jsem mu šanci, že tam pojedeme teď v neděli, jestli si udělá chvíli času na domluvu. Taťka prý už k tomu něco má. Pokud ne, tak to udělám tak, jak píšeš 

Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 28. října 2022 16:00

Ohladne oblecenia z COS. Periete normalne v pracke aj vlnene nohavice? Take, na ktorych je napisane cistit len chemicky?  Nejake svetre a saty som uz riskla, neviem, ci mozem aj nohavice. 

A druha otazka: teraz maju v cos kopec kasmirovych rolakov, napr. takyto. Su velmi oversize? Rozmyslam, ci si mam zobrat zvycajne cislo, alebo o cislo mensie. 

Dakujem.