moora Garfie Evaeva děkuji, napíšu dopis.
To se sms už proběhlo, psala mi pár hodin poté tak jsem ji napsala že jsem tu pro ni. Jen teď mi ještě přišlo parte a proto se ptám .
rysamona jasné. Je to opravdu těžká situace. Ještě mě napadá, že můžeš poslat květiny na pohřeb.
Evaeva to mě také napadlo, jenže na parte není ani datum a nic. Chtějí asi úplné soukromí bez zásahu z venku. Je to děs, člověk by hrozně rád pomohl, zároveň vím že nemůžu vpodstate nic protože je to tak strašné.
Mam blbý dôraz. Keď niekto na Instagrame prezentuje nejaký výrobok, ma to tam pooznacovane ako spoluprácu, tak ten výrobok dostal zadarmo?
Muže být a nemusí. Znamená to prostě jen že s tou značkou na nějaké bázi spolupracuje. Může mít slevu na výrobky, mohl dostat něco konkrétního "zadarmo" výměnou za propagaci, může pro tu firmu dělat promo "na pásku" (DPP, fakturovat) ... ve finále to můžou být i jen přátelé, takže to teoreticky může dělat i zadarmo (to se týká v podstatě výhradně jen malých účtů, Leoš Mareš nebude propagovat Škodovku zadarmo, ani kdyby byl ředitel jeho nejlepší kamarád).
JankaM U nás se tomu říká ZZP. Zákon zvednuté prdele.
AprilTwelve my ted nejsme v CR, pouzivame Miele Steam One tusim, presne si jeji nazev napamatuju - pripomen se prosim pristi tyden.
je vyborna, pere krasne, davkuje si sama, jen neni nase...
letfenixavyrobek asi jo a mozna i nejake penize za to, ze ten vyrobek ukaze a pochvali :)
MP Meri aha, ďakujem
Potřebovala bych poradit nějakou bezbariérovou kavárnu v centru Prahy (Staré Město/Malá Strana). Osoby a obsazení: osmdesátiletý profesor významné britské university, jeho žena, já, a můj sedmimesíční kojenec
potřebuju něco relativně na úrovni, ale taky trošku baby-friendly...
žluťásek díky, Mistral samozřejmě znám
chodila jsem tam před kovidem...myslela jsem, že ho pak zrušili. Přála bych si možná něco méně hlučného, ale jinak je to dobrý tip!
continuity mě pomohl kolagen, brala jsem collaloc a k tomu vit. C a na nehtech a vlasech to bylo hodně znát.
slniecko děkuji Ti ![]()
Evaeva ano ![]()
Je ta pranamtka k necemu nebo je to jenom reklama?
AprilTwelve my ted nejsme v CR, pouzivame Miele Steam One tusim, presne si jeji nazev napamatuju - pripomen se prosim pristi tyden.
je vyborna, pere krasne, davkuje si sama, jen neni nase...
bezva, moc dekuju... takhle to bude stačit, já se nějak zorientuju
Mohučanka Co kavárna v Umprum?
Do Mistralu bych pana profesora asi nebrala.
Potřebuju si najít psychologa nebo psychoterapeuta, po covidu se mi objevily nějaké úzkosti, plus bych si potřebovala vyřešit pár dalších věcí. Prosím, můžete mi někoho doporučit v Praze (do sz)? Maminka mě nasměrovala na svoji známou psychiatričku, ale nevím, zda by tohle měl řešit psychiatr, navíc má volno až skoro na konci prosince. Děkuji. ![]()
Edit. Už není aktuální, jsem objednaná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.